Ben bu adamla napcam? yardım edin lütfen.

Nefret ediyorum böyle adamlardan benimde kocam aynı
Çocuğum yok ama beni zorla araba ile götürür 20 saatlik yola
Halbuki mazotla ucak aynı fiyat. Parasının olmadigindanda değil
Ya ailesine ne demeli kafası çalışan bir insan yok mu sen o kadar yolu çocuklarla nasil çekeceksin diyen. Karısını çocuğunu düşünmeyip aile derdine düşen erkekleri Allah a havale ediyorum. Gitmesen bi ton kavga oluyor suçlu sen oluyorsun
Kötü gelin oluyorsun. Anlayan kim
Çaresi yok arkadaşım paşa paşa gidiyorsun

Yine bir sorun ve ben özür dilerim şimdiden sizi dertlerimle meşgul ettiğim için.
Yakında memlekete gitme gibi bir düşünce içinde olan eş kişisi var ve biri üç yaşında biri de sekiz aylık bebeğimle 19 saatlik otobüs yolculuğu yapacağız diyor.neymiş uçak bileti pahalıymiş.
Ya tamam bende o kadar anlayışsız biri değilim çocuklar yokken hep otobüsle gittim ama şimdi ben o kadar para vermem otobüs ile gidilecek diye diretiyor . Gitmem ben bilgin olsun diyorum ve sonu kavga ile bitiyor. Bana sen rahata alışmışsin ondan böylesin deyip duruyor.ya anlatıyorum iki çocukla emzirme alt değiştirme , namaz yemek uykulari herşey zor olacak.birde bunlar sıkılan çocuklar o kadar kişi içinde iki koltukta hep beraber Allah'ım kafayı yicem ya
Napcam ben konuşuyorum anlamiyo
Sizce kolay olur mu iki çocukla ben gerçekten rahata mi alıştım.?
Pes yani. 8 aylık bebekle 19 saat yolculuk, 2 çocukla sadece 2 koltuk... Nerden tutsam elde kalır. Ben gelmiyorum çok kolay işse çocukları alıp gidebilirsin istersen demek lazım 😡 hiç abartmıyorsunuz eşiniz abartıyor

Gidis geliş yol parası dahi bütçesini zorluyorsa neden seyahat etmek zorunda hissediyor ki kendisini ?Otursun evinde iş arkadaşları /komşuları ile bayramlaşsin. Dinlensin,çocuklarını alsın dışarı hava almaya çıkarsın .Kucuk abi /ablayi parka götürsün.Bu erkekleri bazen anlayamıyorum .İşten gelince yorgunum der ,ellerine telefonu ,bilgisayarı alıp evdeki çocuğun -kadinin yüzüne bakmazlar ....hafta sonu ile birleşen bir tatil olduğunda daha mesai bittiği akşam memleket yolculuguna çıkmış olmak isterler

Pes yani. 8 aylık bebekle 19 saat yolculuk, 2 çocukla sadece 2 koltuk... Nerden tutsam elde kalır. Ben gelmiyorum çok kolay işse çocukları alıp gidebilirsin istersen demek lazım 😡 hiç abartmıyorsunuz eşiniz abartıyor
Teşekkür ederim o kadar çok kavga ettik ki bunun için hala aynı odun kafalı gitmicem ben bakalım nolcak

Gidis geliş yol parası dahi bütçesini zorluyorsa neden seyahat etmek zorunda hissediyor ki kendisini ?Otursun evinde iş arkadaşları /komşuları ile bayramlaşsin. Dinlensin,çocuklarını alsın dışarı hava almaya çıkarsın .Kucuk abi /ablayi parka götürsün.Bu erkekleri bazen anlayamıyorum .İşten gelince yorgunum der ,ellerine telefonu ,bilgisayarı alıp evdeki çocuğun -kadinin yüzüne bakmazlar ....hafta sonu ile birleşen bir tatil olduğunda daha mesai bittiği akşam memleket yolculuguna çıkmış olmak isterler
Hay ağzıni öpeyim derler ya kusura bakmayın öyle diyesim geldi. Gitme sebebi ailesinin bebeğimizi görmemiş olmasıymış , onun annesi gorcek diye 19 saatlik yol cekicem yani . Yanlış anlamayın benim ailemde aynı şehirde onlar içinde gitmek istemem bu şekilde otobüsle .o kadar sıkıldım ki inşallah birşey olur da tek gider diyorum.dediginiz gibi param yok deyip yorgunum deyip koşa koşa anısına giden tiplerden . Çok konuştum kb

Ya ailesine ne demeli kafası çalışan bir insan yok mu sen o kadar yolu çocuklarla nasil çekeceksin diyen. Karısını çocuğunu düşünmeyip aile derdine düşen erkekleri Allah a havale ediyorum. Gitmesen bi ton kavga oluyor suçlu sen oluyorsun
Yok gerçekten ailesi hiçbir şey demiyor yarın arayıp annesine diyeceğim kolay mı sanıyorsunuz durmadan gel deyip duruyorsunuz dicem of bezdim ya bir tane akıllı yok

8 aylik zaten ucrete tabi degil. ucakla gidin. direkt gideceginiz sehir cok pahaliysa baska yakin bir sehre gidin ordan otobsue binin.

Ucak cok daha konforlu ama tren sansin varsa onu da deneyebilirsin. Ablamlar 3 koltuk almislardi. 2cocuk 2 yetiskiin icin. Gerci onda bile rahat edemedik ucak her zaman en rahati demisti. Otobuste israr ederse de gitmeyin. Tek gitsin madem. Ustelik erken alinca ucak otobusle hemen hemen ayni fiyata bile geliyor.

Yine bir sorun ve ben özür dilerim şimdiden sizi dertlerimle meşgul ettiğim için.
Yakında memlekete gitme gibi bir düşünce içinde olan eş kişisi var ve biri üç yaşında biri de sekiz aylık bebeğimle 19 saatlik otobüs yolculuğu yapacağız diyor.neymiş uçak bileti pahalıymiş.
Ya tamam bende o kadar anlayışsız biri değilim çocuklar yokken hep otobüsle gittim ama şimdi ben o kadar para vermem otobüs ile gidilecek diye diretiyor . Gitmem ben bilgin olsun diyorum ve sonu kavga ile bitiyor. Bana sen rahata alışmışsin ondan böylesin deyip duruyor.ya anlatıyorum iki çocukla emzirme alt değiştirme , namaz yemek uykulari herşey zor olacak.birde bunlar sıkılan çocuklar o kadar kişi içinde iki koltukta hep beraber Allah'ım kafayı yicem ya
Napcam ben konuşuyorum anlamiyo
Sizce kolay olur mu iki çocukla ben gerçekten rahata mi alıştım.?
Bir kafayı kırmış adam daha.:olamaz:
Ben tek başıma bile otobüste uç saat gidemiyorum boyun ve bacak kasılmaları tutuyor. Siz çocukla nasıl olacak ve dedıgınız gibi yolda abdest namaz işleri zaten cok zor oluyor bır de çocuk var kusura bakmayın da cimrilik edeceği tutmuş. Siz veya çocuklar yolda hasta olsa o parayı doktora verecek haberi yok

Ordakiler sağlıklı sadece annesi uçak otobüs araba vs binemiyor fobi gibi birşey onun yüzünden biz çekiyoruz cimri oğlunu
Benim oturduğum şehirde havaalanı yok geçen ay 7 aylık bebeğimle 8 saatlik yolculuk yaptım 2 koltuk aldım yanıma minderi yastığı koydum yeri geldi ayağımda salladım yeri geldi puset içinde oturdu. Ama perişan etti beni bence siz gitmeyin

Yok gerçekten ailesi hiçbir şey demiyor yarın arayıp annesine diyeceğim kolay mı sanıyorsunuz durmadan gel deyip duruyorsunuz dicem of bezdim ya bir tane akıllı yok
Ben öyle demezdim de aradığımda ve çocukları ozlediklerini söylediklerinde ;"vallaha ev burda ,çocuklar burda ,buyrun beklerim " derdim.KV panik atak nedeniyle yolculuk yapamadığını söylese "tıp çok gelişti,bence artık bir psikiyatriste basvurmalisin, ilerde hastalansaniz evden dışarı da mi cikamayamiycaksiniz?" derdim.

Kesinlikle katılıyorum size.

Cocuklarin rahatini bile düsünmeyen adama neden 2inci cocuk? Hic cocuklar ile ilgileniyormu? Bezini degistirip yemek veriyormu? Oyaliyip onlar ile oynuyormu? Gece uyaniyormu?

Mühtemelen tüm sorularin cevabi hayirdir. Adama hic sorumluluk vermedin, tabiki cocuk ile ne kadar zor oldugunu bilmiyor. Esini tüm gün cocuklar ile yanliz birak. Sabahtan aksamda kadar. Sende git disarda gez. Ondan sonra otobüsün o'sunu bile demez esin, bak gör.

Cocuklarin rahatini bile düsünmeyen adama neden 2inci cocuk? Hic cocuklar ile ilgileniyormu? Bezini degistirip yemek veriyormu? Oyaliyip onlar ile oynuyormu? Gece uyaniyormu?

Mühtemelen tüm sorularin cevabi hayirdir. Adama hic sorumluluk vermedin, tabiki cocuk ile ne kadar zor oldugunu bilmiyor. Esini tüm gün cocuklar ile yanliz birak. Sabahtan aksamda kadar. Sende git disarda gez. Ondan sonra otobüsün o'sunu bile demez esin, bak gör.
Emin olun hiç birinin cevabı hayır değil , her seferinde çocuklari veririm ona alt değiştirme,mama herşeyi yapmıştır hatta bir gün bırakıp beş saat gelmedim ama adam cimri ya onun için gitmek te ısrarı çocuklari umursamiuo bile

Back
X