- Konu Sahibi yagmur0301
-
Isin icinden bende cikamadimki arkadasim, son zamanlarmi boyle anladigim kadariyla eskiden boyle deilmis ? Belki bi problemi vardir sizinle paylasamadigi bi derdi falan ?
Kızlar bi akıl verin nolur. Eşimi tanıyamıyorum. Neler oluyor anlamıyorum ya. Yere göğe sığdıramadığım adam gitti. Yerine sinir küpü, her fırsatta açığımı arayan bir türlü yaranamadığım bir adam geldi. Hasta oluyor benden biliyor. Çocuklar yaramazlık yapıyor sen bu hale getirdin bunları diyor. Çok kolay sinirleniyor cevap versem, herşeye cevap veriyosun diye kızıyor. konuşmuyorum tavır yapıyorum konuşmak için yırtınıyor. Elime geçeni giyiyorum, rüküşsün, özensem makyaj yapsam kime süsleniyosun iş yerinde gözüne kestirdiğin var senin diyor. İşten çıkınca x arkadaşımla çarşiya gidicem diyorum, biraz geciksem bu saate kadar nerdeydin diye imalı imalı konuşuyor. Dakikası dakikasına uymuyor. Artık bir şey söylemeye çekinir oldum. Yemek hazır diye arıyorum, geç kalıyor sonra da bu saatte yemek mi yenir diyor. Çıldırıcam ya, kafayı oynatıcam. Napıcam ben bu adamla, nasıl davranıcam içinden çıkamıyorum.Beni istemiyosan boşan bendeh diyorum onuda yapmıyor. Nedir bu ya
soylediklerinin bir çogu i$ yorgunlugundan stresten falan olabilir
ama kime susleniyorsun falan demesi hiç ho$ deil, insan karisindan , çocuklarinin annesinden durduk yere $uphelenirmi,onceden yokdu diyorsun bu durum
benim aklima ki$i kar$indakini kendinden bilir diye geldi
adam seni aldatiyor denmez tabiki asla , ama sen gozunu dort aç yinede
bide soyle e$ine stresi çok fazla sie , psikologa falan gitin senin omrunu yeyip bitirzcegine ..
seni deli etmeye çalışıyor
eşinizin mesleği nedir acaba merak ettim
Aldatma konusu sanmıyorum ha olmaz demiyorum ama ne bilim tlf sürekli ortada, şüphelenebileceğim bişey yapmıyor. Sadece işte ayrıyız akşam dışarı çıkmaz, arada bir kahveye gider, genelde de kardeşinin dükkanında olur, orası da eve yakın zaten yani evden görünür.
Psikolog işini asla kabul etmiyor, çünkü ona göre o normal ama benim her yaptığım psikolojik sorun hep bendedir.
o zaman sen git psikologa :)
dalga geçmiyorum çok ciiidyim, e$ini ve kendini anlatirsin, uzman gozuyle kimin hakli oldugunu soyler sana yada e$ine nasil yakla$man gerektigini
illaki diyecek bi$ey bulur yani
hatat hem psikolog hem evlilik teraîsti birini bulursan daha iyi olur
Allah çocuklarınla sana kolaylık versin.Kızlar bi akıl verin ya nolur. Kimseye açılamıyorum çünkü çevremizdeki çoğu insan bizi örnek alırdı. Paylaşabilicem tek yer burası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?