Ben bu aileyi delirtmeden bana huzur muzur yok ...

Sana ancak şunu önerebilirim.
'' bizde kvde küsüs be arkamızdan hep konuşur butun sülaleye bazen benım sülaleme bile konuşur :))
Ne zaman biri arayıp kv sana böle böle dedi derse. Amnn napım konuşsun bakalım deyip kapatırım.
Moral bozmaya ne gerek var ki .s
Bir süre sonra insanlarda bıkıyor zaten onun dedıkodusundan bana söyleme gereği bile duymuyorlar. Neden çünkü umursamıyorum. Sende öyle yapabılırsın. Birisi kayınvalidenle ilgili konu açtğında amann boşver duymak ıstemıyorum deyip geçiştir..
İnşallah böyle yapabilirim..

Belki kocasının adı Hakkı. :)) Cepten yazıyordur cepten.
Belki kocasının adı Hakkı. :)) Cepten yazıyordur cepten.
Derdim demiyelim de merak diyelim. Konu sahibi de Hakkı'mda yazmış ya ordan aklıma geldi:-) neyse konuyu fena dağıttım kaçıyorum:KK55:
Haklısınız evet doğru. Bilinçli yapılmamış olmasına sevindim:KK45:
Bilinçli degil kızlar :))

Canım bence sen kimseyi duyma hayatına odaklan tüp bebek tedavine başla denas14_ türkçe ogretmenisin sanırım kız derdini yazmış sana mi kaldı millete yazim kurallarını öğretmek eğer birsey yapmak istiyorsan benim yerime MEB gidip el yazını kaldırmaları için bir dilekçe verir misin oğlum için
Canımmm dermanım bu gidişle yapacaktık stres doluyum bu stresle tutacagına inanmıyorum artık..

Kızlar o enişte olacak pislik benim hakkımda konuşması eltimi bana karsı doldurması hakkımı..
Yenge sen hayatla anlaşmssın sen böyle böylesin o degil.. Sanki beni tanıyor..

saygıyı elden bırakmamk lazım ben birinci yılımda tükendim ama cevap vermiyorum sadece mesafeli davranıyorum onlarda zırt birt girip çıkamıyorlar ayırıca benim ciddi bie rahatsızlığım vardı bebeğim olma ihtimali bile çok düşüktü biliyorum çok yol denemişssindir ama istersen birkaç birşey paylaşmak isterim

saygıyı elden bırakmamk lazım ben birinci yılımda tükendim ama cevap vermiyorum sadece mesafeli davranıyorum onlarda zırt birt girip çıkamıyorlar ayırıca benim ciddi bie rahatsızlığım vardı bebeğim olma ihtimali bile çok düşüktü biliyorum çok yol denemişssindir ama istersen birkaç birşey paylaşmak isterim
Tabiii Buyrun anlatın merakla beklıyorum..

ya ben deneme aşamasında zaman zaman teeccüde kalktım eşime namaz kılmaz ama onuda kaldırdım bol kahve içirdim keçi boyunuzu pekmezi yedirdim ve günlük 1000 defa huvallahül halıkul bariul çektim eğer goglede arattıysanız bu duaya rastlamıssınızdır abdestli olmaya gayret gösterdim yapmadan. ve tabi sağlık boyutuda tuttunması için hemen banyo yapmadım falan ama en çok duaya bağlıyorum çünkü bekarken kanamalı bir hastalık geçirdim doktorum ta o zamandan çok sıkıntılı hamile kalman sıkıntı doğurmn sıkıntı diyordu şimdi doktorda maşallah diyor tabi sizin sıkıntınızı ben tam olarak bilmiyorum öyle başımdan geçeni paylaşmak istedim ve birde sabah namazınDAN sonra denemenizi tavsiye ederim

ya ben deneme aşamasında zaman zaman teeccüde kalktım eşime namaz kılmaz ama onuda kaldırdım bol kahve içirdim keçi boyunuzu pekmezi yedirdim ve günlük 1000 defa huvallahül halıkul bariul çektim eğer goglede arattıysanız bu duaya rastlamıssınızdır abdestli olmaya gayret gösterdim yapmadan. ve tabi sağlık boyutuda tuttunması için hemen banyo yapmadım falan ama en çok duaya bağlıyorum çünkü bekarken kanamalı bir hastalık geçirdim doktorum ta o zamandan çok sıkıntılı hamile kalman sıkıntı doğurmn sıkıntı diyordu şimdi doktorda maşallah diyor tabi sizin sıkıntınızı ben tam olarak bilmiyorum öyle başımdan geçeni paylaşmak istedim ve birde sabah namazınDAN sonra denemenizi tavsiye ederim
Canım maşallahhh sizeee bizim sebebmz yok söylediklerini yapacam Zaman ayırıp yazdığın icin cok tesekkür ederim ..:KK15::KK15:

Back
X