Ben bu çocuğu anlamıyorum

holoc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
44
6
28
İstanbul
ya herkese merhaba öncelikle anlatacağım kişi okuldan geçen sene falan iyiydik yani konuşuyoduk beden derslerimiz aynı saatti falan instagram twitter falan bu sene snapchat sonrada numaramı istedi whatsapptan konuşmaya başladık bayada konuştuk bi ara sevgilisi vardı ayrılmışlardı şimdide hoşlandığımı söyledim ve ilk defa bu kadar uzun bi ilişki yaşadığını ve bittiğini boşlukta olduğunu söyledi arkadaş olmak bazen en iyisi ilişkiyi berbat etmektense falan dedi o an cidden nefesim kesildi yarım saatten fazla sanırım aralıksız ağladım şimdi okulda görünce falan resmen kaçıyorum karşılaşmamaya çalışıyorum her gördükten sonra istemsiz ağlıyorum zaten şimdi daha iyi davranıyo gibi yani kalbimi kırmamak açısından muhtemelen bilmiyorum sizce napmalıyım mal mal sebeplerden her gün mesaj atıyorum bide .. okuduysanız bile teşekkür ederim

cnm kacan kovalanır.. kendını cek.. mesaj atma.. gor bak nasılda tıpıs tıpıs gelıor

şu an gözümde çok genç bir kız canlandı
böyle anlatırken yerinde durmayan sağa sola sallanan yarı genç yarı olgun bir ses tonuyla...anlatışın öyle geldi ....ilginç:)

Mesaj atmayı bırak umursamıyomussun gibi davran muhtemelen ozaman ancak dikkatini çekersin böyle imkanı yok ilgisini çekemezsin çünkü zaten beğendiğini biliyo..Lisede ne kadar acı çektirirsen okadar seviliyosun ben öyle hatırlıyorum...:)

teşekkür ederim ya haklısın aslında :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…