Ben bu derdi nasil tasiycam bilmiyorumm

Ayrica ben bu derdi nasil tasiycam bilmiyorum diye baslik yazmissiniz.
Size gore ortada dert yokki?
Gunah cikarmaya gelmissiniz hakketen.
Damgayi vurdum, fake!
Iyi yeter eglendigin gece gece.

Üff konuştukça saçmalıyorsun valla boşa zaman kaybısın. Yok ablasına yemeğe gidiyorum. Yok annesi biliyor. Bunlar ahlaksızlığınızı örtmüyor ki gerçek olduğuna inanmıyorum. Asla geleceğim olmayacak diyerek başladın. Aldığın cevaplar karşısında yok ailesi biliyor, ablası biliyor falan diyorsun.

Zaten orda bi eksiklik var sende farkettik.
Herseyi yapacak kadar!
Onun icin kapanmayi kabul edecek kadar.
Ardindan cinsel arzularini tatmin edecek kadar seviyosun.
Sevmeyeydin iyiydi be gulum..
Şimdi evli biri olarak düşünüyorum.
Benim utuledigim Gömlekle gidip başkasıyla buluşacak vakit geçirecek brn evde coxuk bakicam yemek yapıcam. .. !! O başkasının koynunda gezecek. . 2 dünya da hakkımı helal etmem her ikisinide. .
Tatlım sen o başındaki örtüyu çıkar once beynini düzelt.

Off yeter ya!
Gerçeksen de çık git burdan! Çünkü ne burası kilise, ne de biz rahibiz. Günah çıkarma yeri değil burası.
Git başka yerde uyut olmayan vicdanını!
Hadi aforoz ettik seni buradan da!

Şimdi evli biri olarak düşünüyorum.
Benim utuledigim Gömlekle gidip başkasıyla buluşacak vakit geçirecek brn evde coxuk bakicam yemek yapıcam. .. !! O başkasının koynunda gezecek. . 2 dünya da hakkımı helal etmem her ikisinide. .
Tatlım sen o başındaki örtüyu çıkar once beynini düzelt.

Resmen kocam baska kadinlar icin utulenmis gomlekler, parfumlere odaklaniyor ve bende bunda yardimci oluyorum. Gomlegini en guzel sekilde ozene bozene utuluyorum.
Hatta yemek yapiyorum ve karnini doyuruyorum. Megersem bi yedikten sonra ikinci tabagi istemesi benim yemegimi begendiginden degilmis. "o kadinin koynuna girince performansta dusukluk olmasin ucuruyum yosbami" diye dusunmesiymis. Bundan aci ne vardirki.
Ve ben hala; " yemegimi cok begendi kocam bugun, cok mutlu oldum, canim benm ya"

Evli adam sizi teseture sokmus olsa kac yazar?
Birde inancli geciniyor hemde esini aldatiyor.
Ne gunlere kaldik..

Resmen kocam baska kadinlar icin utulenmis gomlekler, parfumlere odaklaniyor ve bende bunda yardimci oluyorum. Gomlegini en guzel sekilde ozene bozene utuluyorum.
Hatta yemek yapiyorum ve karnini doyuruyorum. Megersem bi yedikten sonra ikinci tabagi istemesi benim yemegimi begendiginden degilmis. "o kadinin koynuna girince performansta dusukluk olmasin ucuruyum yosbami" diye dusunmesiymis. Bundan aci ne vardirki.
Ve ben hala; " yemegimi cok begendi kocam bugun, cok mutlu oldum, canim benm ya"
Belki de bizde bunları yaşıyoruz ama haberimiz yok. . Böyle leri olduktan sonra herşey mümkün bacim.

KARISI ÖĞRENDİĞİ ANDA TEKMEYİ SANA BASACAK ..KARISINA KENDİNİ AFFETTİRMEK İÇİN YAPMADIĞI KALMAYACAK ..SİZİN AŞKINIZ İÇİNDE O BENİM İÇİN HİÇ BİR ŞEY İFADE ETMİYORDU BİR ANLIK BOŞLUK DİYECEK ..İLERİDEKİ KONUNDA BÖYLE BİR AŞK NASIL BİTER ..AHANDA BURDAYIM BEKLİYOM KONUNU ..AYRICA BAŞ KAFAMAYKLA AKLANMADIN .AHLAK YOKSUNUSUN..

Belki de bizde bunları yaşıyoruz ama haberimiz yok. . Böyle leri olduktan sonra herşey mümkün bacim.

Ben evli degilim canim, belkide tmda bu yuzden evlenmeyi dusunmuyorum.
Basimdan bi evlilik plani gecti, annemlere acildik. Ama olmadi, aldatildim...
Ama yinede tek dilegim sende, zamani gelince bende. Hepimiz en hizli sekilde ogreniriz Allah nasip eder karsimiza cikarir egerki boyle bi durum varsa.

Ben evli degilim canim, belkide tmda bu yuzden evlenmeyi dusunmuyorum.
Basimdan bi evlilik plani gecti, annemlere acildik. Ama olmadi, aldatildim...
Ama yinede tek dilegim sende, zamani gelince bende. Hepimiz en hizli sekilde ogreniriz Allah nasip eder karsimiza cikarir egerki boyle bi durum varsa.

Back
X