Ben bu durumu nasıl atlatıcam

Zey-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2017
132
20
48
Uzun süredir atlatamadığım bişey ve artık başka seçeneğin olmadığının farkındayım kabullenmekten başka şansım yok ama ister istemez aklıma çok fazla şey geliyo düşüncelerime engel olmuyo bu. Aklımdaki kişi 2 gün sonra nişanlanıyo. Zamanında ısınamadığım sevemediğim biriydi. Çok istedi çok koştu peşimden her gün iş çıkışlarımda takip ediyodu karşıma çıkıyo. Kalbini kırmadan anlatamaya çalışıyodum. Zaman sonra hissettiğim bişeyler oldu konuşmak istedim ama hayatına birini aldığını ve yarı yolda bırakamayacağını söyledi. Haberim yoktu bu durumdan. Benim bu hissettiğimi öğrendiğinden beri yine karşıma çıktığı oldu rastlıyormuş gibi davranıp. Hayatında biri olan için yapılan bi yanlış. Yapmaması gerektiğini yakın arkadaşı olan kuzenimle ne yapmaya çalıştığını anlamak için konuştuğunda anladım. Aklında kalan bişeylerin olduğunu kendisininde anlamadığının ama onun için çok kıymetli biri olduğumu söylemişti. Tabi ortada biri var suçsuz o kızın günahına girmek büyük vebal. Yapmaması gerektiğini bir daha karşıma çıkmaması gerektiğini ilettirdim. Bunlara rağmen dinlemediği oldu. Ben belki bu durumu daha önceden atlatabilirdim ama gördüğüm her seferinde unutturmadı kendini. Bana bu yaptığını nasıl affedicem bilmiyorum. Ben bu günleri nasıl atlatıcam bilmiyorum. Uzun zaman ben bu acıya sabretmeye çalıştım. Buna nasıl sabredicem.

(Sadece "Sanada gönlüm var ama birinide yarı yolda bırakamam bu duruma geldi" açıklamalarıyla bi insan bu duruma kadar geliyosa herkesin dediği gibi bıçak zoruyla olabilcek bişey ve basit bişey değil bu. Kimse istemediği bişeyi yapmaz bu kadar ciddi bi durumu heleki. Neden böyle konuşmalar neden. Çok taze olanlar bende elbet geçecek bitecektir bi gün. Belki ben çok ciddiye aldım kişiyi belki ben fazla kaptırdım kendimi ona ama gönlüme söz geçiremedim. Belki ben kendimi düşünseydim bu kadar acı çekmezdim. Destek olup yorum yapan herkese teşekkür ederim.)

Son düzenleme:
Netice itibariyle adam yolunu cizmis. Sizlik bir durum kalmamis. Adamin nisanlisina yaptigi hata ise bu sizi ilgilendirmez,hatayi sizinle yapmaya yeltenmis ama yapamamis izin vermemissiniz neyse ki

Bence o şahıs kızcağız la nişanlanıp bide evlenip hayatını yakmasın. Yazık günah kıza sonra evlilikle ilgili plan kuruyorlar. Evlendiği adam ya eski kız arkadaşıyla konuşuyo yada ilgisiz oluyo.

Onla ayrılsın birbirinizin hayrını görün.

Bence o şahıs kızcağız la nişanlanıp bide evlenip hayatını yakmasın. Yazık günah kıza sonra evlilikle ilgili plan kuruyorlar. Evlendiği adam ya eski kız arkadaşıyla konuşuyo yada ilgisiz oluyo.

Onla ayrıldım birbirinizin hayrını görün.
Nasıl :oha:

Onla ayrılın birbirinizin hayrını görün.
Siz misiniz o kız ?:KK57:

geçti bolu pazarı...

konu sahibesi ortada bir yaşanmışlık yok, ilişki yok..
nasıl bu kadar karalar bağlıyorsunuz hayret yani..

konu sahibesi ortada bir yaşanmışlık yok, ilişki yok..
nasıl bu kadar karalar bağlıyorsunuz hayret yani..

Ben detaylı anlatmadım yaşanmış şeyler oldu elbet. Hayatım boyunca benle olsun istemiştim olmadı beni üzen bu tabiki.

Adam size bir şey yapmamış ki ne acisi?
Başkasıyla olunca kıymete binmiş sadece.
"Ben ben ben" sendromuna kapilmissiniz.
Geçer.

Back
X