benzer durum bende de olmuştu. Üni son sınıftaydım koştu durdu peşimden sürekli görüşme teklif etti ben tabi okula hedeflerime konsantreydim takmadım. Bitirmeyi kurula teslim ettiğimde taksimde olduğumu öğrendi buluşalım mı dedi. O gün Galatasaray lisesinin önünde buluştuk, birden belime sarıldı ahtım vardı sana ilk gördüğüm yerde sarılacağım dedi ve sarıldık 1-2 tur döndürmüştü beni. Tabi baya da şaşırmıştım çünkü elimi tokalaşmak için uzatmıştım. Sonra gece 1 deydi kampuse dönüş servisim o saate kadar oturduk konuştuk. Benim kafa rahatladı ya ben de bir ilgi başladı. O da konuştu sürekli benle,ilgilendi. Meğersem hayatında biri varmış. Kız hatta bana facebooktan yazdıklarını bile okumuş. Sana güvenmiyorum sen bugün varsın yarın yoksun demişti ama o beni karşılıksız seviyor onu yarı yolda bırakamam dedi. Gel zaman git zaman. Gitti evlendi o kızla. Mutludurlar umarım. Ara sıra linkedlnden profilime bakıyor ama umursamıyor tabi o evli ben evli. Geçer yani. o kişi sana güvenemediğinden bu kararı aldı. belki o kızı da seviyor ama seni bir tık daha fazla seviyor sadece sen onu çok yordun. Boşver önüne bak. Hayat sürprizlerle dolu.