• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Ben bu elbiseye bayııldııımm

mariquita06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
279
2
48
Ankara
Günlerce bu resme bakıp bakıp duruyorum :( bayıldım resmen :(

Çok hoşuma gitti ve sizlerle paylaşmak istedim .. :31:

$376438_208330862627098_964759456_n.webp

Hem göğüs dekoltesi , hem bacak dekoltesi , hem darlık .3ü bir arada olunca o insan sanki çok çabalıyormuş gibi duruyor .Tek birinin altı çizilse daha rafine dururdu bence ;)

bende cok beğendim cok hoşmuş :31:

Bencede çok güzelmiş bende bayıldım ama anca evlenince eşime giyebilirim :9:
Bununla bir davete katılamam herhalde :9:
Açığım ama bu kadar da değil :27:
Güzelmiş vesselam :)

Hem göğüs dekoltesi , hem bacak dekoltesi , hem darlık .3ü bir arada olunca o insan sanki çok çabalıyormuş gibi duruyor .Tek birinin altı çizilse daha rafine dururdu bence ;)

kesinlikle katılıyorum .dekoltenin sadece bi noktada olması kalıtedır . aksi taktırde ucuz goruntu oluyor .

Rengi, modeli güzel bir elbise... diktirilebilir.. ancak, bence birazdaha uzun ve askılı olmalı ayrıca o dekoltede olmamalı :)

Açığım ben de ama bu kadar açılmadım o yüzden bana göre değil elbise.
Ama velakin gel gelelim kii zevkler ve renkler tartışılmaz hoşuna gidenelrde olabilir :34:

Kız elbiseyi taşıyamamış ve çok basit durmuş :/

Bu kıza baktığımda ,sadece elbiseden fırlayan bir gögüsler görüyorum :/ çok ucuz bir görüntü .

üstüne deri ceket ve altına uzun deri çizmelerle süper olur:) aksi taktirde çok açık bu sekilde hoş durmuyor.

resimdeki bayanın görüntüsü çok ucuz bence.. daha farklı kombinlenmesi lazım, saçların sade ve toplu olması lazım, üzerine kısa blazer bir ceket alınabilir..

Back
X