- 1 Ağustos 2009
- 266
- 2
- 116
- 37
Arkadaslar öncelikle belirteym ben ezeln ev arkadasıym aynı bilgisayardn iki kullanıcı almak istemedk adım ece bi derdmi paylasmak istiyorum. arkadslar bi sewgilim var 10 aydr birlikteyz birbirimizi cok seviyoruz ya da ben öyle biliyorum.ben cok cabuk snirlenen bi insanım. bisey olsa en ufak bir seyde parlayıveriyorum erkek arkadasım önceleri hep alttan alırdı sonradan cok yüz verdigmden midir nedir bilmiyorum ama ben bseye kızsam haksızda olsa kendisi haklıymıs gbi su yüzüne cıkmaya basladı.normlde cok mantıklı birisi mantıksız seyi bile kendi mantıgına göre cvplamaya kalkıyor. Beni sanki hic sallamıyormus gibi geliyor bazen. kıskanclıgı yok. kavga etsekte ben güzel bi söz söyleyp yumuşasam oda hemen yumuşuyor yüzü gülüyor bi güzel söz yetiyor herseyi düzeltmek icin ama ben artık hazmedemiyorum. sanki degisti gibi geliyor iki gün önce cok ufak birseydn dolayı tartstık ben konuyu ayrılıga getrdm seven insan biraz yapıcı olmazmı ben onun icin sabretmeyi ögrendm artık ona eskisi gbi snirlenmiyordum ama o sanki hic bisey yapmıyor gbi geliyor. bi süre snra düzelmezse ayrılcaz ddm istiosan smdi biter diorum bnmi karar vercm dio evet verebilrsn dedm bu kez snin dedgn olcak bitti dedgnde biter diyo. aksam cok sert konustk bn patladm artık msjlasıyoruz. önemli bi konu sonucta özveri göstermesi gerekrken hastayım snra konusalm dedi. bu kadar mı önemsiz konumuz msj atmaktanda mı acizsin dedm ii geceler sana msj atamıcam ddi cok agır konustm bana bsey olursa üzülmiceksn belli vs gbisinde psikolojm alt üst oldu cnkü
beni üzdügünde gönlümü alma cabasına girmiyo yan yanayken gönlümü almaya calısıyo oda bazen. bazende hic bisey olmamıs gbi susuyo
msjlasırken ben biseye kızıp tavır yapsam msj atma desem snirle atmıyo umrunda olmuyor sanki
dün ne konuscaksn konus isim vr ddm ne isin var die ısrar etti sölemedm bi daha sormam ddi yine sölemedm sansını kaybettn isine bak falan die konustu hic böle konusmazdı bu kadar karaktersizmisn sen falan ddm baya bi konustm
dün gece bana bsey olsa rahatlıcaksn hattıda kırcm falan dedm cvp falan gelmedi ya uyudu ya da cidden umrunda deil die düsündm sabaha kadr aglamaktn gözüme uyku girmedi. sabah önce bi cagrı attı hattımı kırıp kırmadgmı anlamak icn snrada günaydn yazdı cvp vermedm. bu saat oldu daha baska ne aradı ne msj attı
cok acı cekiyorum bitirmekten yanaym zaten ama agladgm sey nasıl bu kadar umursamaz olabildi hep böleydi. tartıssak bi kavga etsek msjda tavır yapsam en son tmm diyor bi daha da msj atmıyor
sanki tınlamıyor gbi ben üzülüyorum dayanamaz hale geldm artık bunlarn hic birini haketmedm
( aramzdaki bagları güclendrmek icin güzel msjlar atıyorum ama verdgi cvplar benm gbi özenilms cvplar deil cvp yazmıs olmak icin atılms msjlar gbi
cok sevdigini sölerdi benmsin annem gbi şefkatlisn hatta fazlası bile derdi
yan yanayken cok ilgili davranr hep elimi tutar hep sarılmak ister koklar öper
ama tartstıgımızda umrunda deilms gbi davranması canımı yakıo
benmi cok abartıyorum kızlar bisey söyleyn tmm bende cok tutarsz olabiliyorum bazn agzıma geleni söylüyorum ama onun susması da batıyo agır konusması da
sadece snirlense neyse de terslio bide
dün ona söyledgm ve icimi acıtan en acı cümle şuydu: ben seni sevmiyorum ben ilk tanıdıgım gökhanı seviyorum
ulaşamayacagımı sandıgım karsılıksz sevdgmi düsündüğüm gökhan
anlayacagn baska birini seviyorum snin ilk halin ama onun smdiki halinle alakası yok gözmde ddm
söledgm en agır sözde su: ben senin gbi kendni begenms burnu havada bi erkegi elde ettysem elde edemeyecegm erkek yok demektr