Ben bu erkegi nasıl yola getiricem:( bu sevgimi?

ezel.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
266
2
116
37
Arkadaslar öncelikle belirteym ben ezeln ev arkadasıym aynı bilgisayardn iki kullanıcı almak istemedk adım ece bi derdmi paylasmak istiyorum. arkadslar bi sewgilim var 10 aydr birlikteyz birbirimizi cok seviyoruz ya da ben öyle biliyorum.ben cok cabuk snirlenen bi insanım. bisey olsa en ufak bir seyde parlayıveriyorum erkek arkadasım önceleri hep alttan alırdı sonradan cok yüz verdigmden midir nedir bilmiyorum ama ben bseye kızsam haksızda olsa kendisi haklıymıs gbi su yüzüne cıkmaya basladı.normlde cok mantıklı birisi mantıksız seyi bile kendi mantıgına göre cvplamaya kalkıyor. Beni sanki hic sallamıyormus gibi geliyor bazen. kıskanclıgı yok. kavga etsekte ben güzel bi söz söyleyp yumuşasam oda hemen yumuşuyor yüzü gülüyor bi güzel söz yetiyor herseyi düzeltmek icin ama ben artık hazmedemiyorum. sanki degisti gibi geliyor iki gün önce cok ufak birseydn dolayı tartstık ben konuyu ayrılıga getrdm seven insan biraz yapıcı olmazmı ben onun icin sabretmeyi ögrendm artık ona eskisi gbi snirlenmiyordum ama o sanki hic bisey yapmıyor gbi geliyor. bi süre snra düzelmezse ayrılcaz ddm istiosan smdi biter diorum bnmi karar vercm dio evet verebilrsn dedm bu kez snin dedgn olcak bitti dedgnde biter diyo. aksam cok sert konustk bn patladm artık msjlasıyoruz. önemli bi konu sonucta özveri göstermesi gerekrken hastayım snra konusalm dedi. bu kadar mı önemsiz konumuz msj atmaktanda mı acizsin dedm ii geceler sana msj atamıcam ddi cok agır konustm bana bsey olursa üzülmiceksn belli vs gbisinde psikolojm alt üst oldu cnkü:( beni üzdügünde gönlümü alma cabasına girmiyo yan yanayken gönlümü almaya calısıyo oda bazen. bazende hic bisey olmamıs gbi susuyo:( :5: msjlasırken ben biseye kızıp tavır yapsam msj atma desem snirle atmıyo umrunda olmuyor sanki:( dün ne konuscaksn konus isim vr ddm ne isin var die ısrar etti sölemedm bi daha sormam ddi yine sölemedm sansını kaybettn isine bak falan die konustu hic böle konusmazdı bu kadar karaktersizmisn sen falan ddm baya bi konustm:( dün gece bana bsey olsa rahatlıcaksn hattıda kırcm falan dedm cvp falan gelmedi ya uyudu ya da cidden umrunda deil die düsündm sabaha kadr aglamaktn gözüme uyku girmedi. sabah önce bi cagrı attı hattımı kırıp kırmadgmı anlamak icn snrada günaydn yazdı cvp vermedm. bu saat oldu daha baska ne aradı ne msj attı:( cok acı cekiyorum bitirmekten yanaym zaten ama agladgm sey nasıl bu kadar umursamaz olabildi hep böleydi. tartıssak bi kavga etsek msjda tavır yapsam en son tmm diyor bi daha da msj atmıyor:5: sanki tınlamıyor gbi ben üzülüyorum dayanamaz hale geldm artık bunlarn hic birini haketmedm:(( aramzdaki bagları güclendrmek icin güzel msjlar atıyorum ama verdgi cvplar benm gbi özenilms cvplar deil cvp yazmıs olmak icin atılms msjlar gbi:( cok sevdigini sölerdi benmsin annem gbi şefkatlisn hatta fazlası bile derdi:( yan yanayken cok ilgili davranr hep elimi tutar hep sarılmak ister koklar öper:( :5: ama tartstıgımızda umrunda deilms gbi davranması canımı yakıo:( benmi cok abartıyorum kızlar bisey söyleyn tmm bende cok tutarsz olabiliyorum bazn agzıma geleni söylüyorum ama onun susması da batıyo agır konusması da:( sadece snirlense neyse de terslio bide :( dün ona söyledgm ve icimi acıtan en acı cümle şuydu: ben seni sevmiyorum ben ilk tanıdıgım gökhanı seviyorum:( ulaşamayacagımı sandıgım karsılıksz sevdgmi düsündüğüm gökhan:( anlayacagn baska birini seviyorum snin ilk halin ama onun smdiki halinle alakası yok gözmde ddm:5: söledgm en agır sözde su: ben senin gbi kendni begenms burnu havada bi erkegi elde ettysem elde edemeyecegm erkek yok demektr :5:

kmse bsey söylemeyecekmi:( lütfen biri bsey desn kendimi cok yanlız ve çaresz hissediyorum:5:

tatlım ilk önce kaç yaşındasın merak ettim ona göre yorum yapmak istiyorum...bu arada erkeklere öyle çok fazla güvenme...ve hiç bir zamanda bi erkek için üzülme.
şimdi birinci neden şu olabilir..kaçan kovalanır taktiğini uyguluyor..
yada ikinci neden sevmiyor.... bunu en iyi sen anlayabilirsin..eğer sevmediğini düşünüyorsan hiç yorulma ve üzülme yol ver gitsin..

19 yasındaym canım. bazn öle msjlar atıyo bna varlıgını o kadr cok hssettiriyorki sevmese bana nedn bu kadr katlansn diyorum:( gercekten bende derdi cekilir biri deilim bu davranıslarını benmi abartıyorum yoksa gercektenmi bi sorun var anlayamıyorum:( eski gökhan deilsin diyorum:( diyoki bırak sniiri ve inadı o zaman anlıcaksn eski ben oldgumu dio:( bazn sorun bnde die düsünüyorum ama insan hic sevdigni merak etmezmi:( dün bi de o kadr anlamlı konusmusken:( iyi zamanlarımızda o kadr icten sıcak davranıyorki:( bazı diyologlarımızı anlatsam aslında anlarsnz sizde:( cevremdeki arkadaslarm köpek gibi seviyor bizde ins bulurz böylesni diyolar o kadr imrenen varki:( kıskanan da cok ayrılıgımızı bekleyen pusuya yatms bi cok dngeszde var cok baglandk birbirimize ama sanki iliskimz can cekisiyor artık:(

tatlım ilk önce kaç yaşındasın merak ettim ona göre yorum yapmak istiyorum...bu arada erkeklere öyle çok fazla güvenme...ve hiç bir zamanda bi erkek için üzülme.
şimdi birinci neden şu olabilir..kaçan kovalanır taktiğini uyguluyor..
yada ikinci neden sevmiyor.... bunu en iyi sen anlayabilirsin..eğer sevmediğini düşünüyorsan hiç yorulma ve üzülme yol ver gitsin..

19 yasındaym canım. bazn öle msjlar atıyo bna varlıgını o kadr cok hssettiriyorki sevmese bana nedn bu kadr katlansn diyorum:( gercekten bende derdi cekilir biri deilim bu davranıslarını benmi abartıyorum yoksa gercektenmi bi sorun var anlayamıyorum:( eski gökhan deilsin diyorum:( diyoki bırak sniiri ve inadı o zaman anlıcaksn eski ben oldgumu dio:( bazn sorun bnde die düsünüyorum ama insan hic sevdigni merak etmezmi:( dün bi de o kadr anlamlı konusmusken:( iyi zamanlarımızda o kadr icten sıcak davranıyorki:( bazı diyologlarımızı anlatsam aslında anlarsnz sizde:( cevremdeki arkadaslarm köpek gibi seviyor bizde ins bulurz böylesni diyolar o kadr imrenen varki:( kıskanan da cok ayrılıgımızı bekleyen pusuya yatms bi cok dngeszde var cok baglandk birbirimize ama sanki iliskimz can cekisiyor artık:(:50:

canım gercekten cok umursamaz biri bide bence bi kere ayrılalım lafı agza alındıgı zaman bidaha eskisi gibi olmuyo sanki:( ama duzelmicek bi durumda degilsiniz biraz daha zorla olmazsa en azından vicdanım rahat son ana kadar denedim, zorladım dersin için rahat olur

canım gercekten cok umursamaz biri bide bence bi kere ayrılalım lafı agza alındıgı zaman bidaha eskisi gibi olmuyo sanki:( ama duzelmicek bi durumda degilsiniz biraz daha zorla olmazsa en azından vicdanım rahat son ana kadar denedim, zorladım dersin için rahat olur

umursamaz oldgnu kendime itraf ettkce canım cok yanıyor banamı öle geliyo diyordm ama alakası yokms gercektn öyleyms. ne kadr zor olsada ugrasıcm yol vericem ben o kadr sey yaptkrn snra umursamama gbi bi lüksü olmamalı bu huyundn nefret ediyorm:(( canım o kadr yanıyorki kafayı yemek üzereym bi seklde psman olsun kendi dolansn o zamanda ben ona yol gösterm istiyorum nasıl olck bilmiyorm:(((

bende bir zamanlar senin gibiydim.karşı taraf ne kadar umursamaz ,ilgisiz olsa bile bazı şeyleri alttan almaya çalışırdım.bir şey olunca yani tartışında adam cevap vermezdi ben ise cevap alana kadar arar sorar mesaj atardım o vatandaş ise hiç bir tepki vermez ben daha çok sinir olurdum.bu erkeklerin hepsi aynıymmış demekki.türleri böyle senin erkek arkadaşınında huylarını görünce daha iyi anladım.bende çok acı çektim üzüldüm ama o vatandaşta tık yoktu,anladım ki olmayınca olmuyormuş ne kadar uğraşsan ne kadar emek versende.bence ne ara ne sor derim,sende onun sana yaptıklarını yap asla ve asla kendinden ödün verme her zaman kaybeden sen olursun.bunları yaşadım ve sonucu hüsranla bitti.aynı şeyleri asla yaşamanı istemem.bazı şeylerin bitmesi gerekiyorsada bitmelii.

bendede var aynı tip sevgili. deli oluyorum. kavga ederiz illa ben arayım diye bekler. eskiden bu oyuna çok geliyordum. umursamaz tavırları beni öldürüyordu. kavga edip hıncımı alana kadar arıyordum. ama artık yapmıyorum. o aramıyor mu bende aramıyorum. soğuk şeyler mi yazıyor bende öyle davranıyorum. yani ne veriyorsa bana o kadarını alıyor. hala sinirleniyorum bir çok şeye evet ama en azından kendi içimde yaşıyorum bunları. ona hissettirip kendini daha da vazgeçilmez olduğuna inandırmak istemiyorum. bırak kendi haline. ne yaparsa yapsn.
bende sevgilimle kavgalıyım şu an. valla takmıyorum artık. dibine kadarda inatlaşıyorum. o inatsa ben daha inadım. son kavgamızda nerdeyse 3 hafta konuşmamayı aramamayı başardm. hergün bi bahane msj attı.
hep alttan alan biz mi olucaz. bizim zorumuzla ilişki gidiyorsa yolları açık olsun bence. ilişkiler iki kişiliktir tek kişilik değil...

sanki kendi ilişkimi okudum :)
yani ilişkimin başlarını...
sevgilimi tanıdıgımda 18yasındaydım ve herşeye kızardım küserdim,ayrılırdım falan.
o ilk zamanlar benimle çok uğraştı.
kendisinden beklenemeyecek kadar büyük performans sergiledi:1:
daha sonra iş tersine döndü ve o herşeye kızmaya başladı ve ben üstüne düşünce barıştı:23:

ilişkilerde zaman zaman böyle rol değişiklikleri oluyor.özellikle de ilişkinin en başlarında kız ipleri eline aldıysa adam ipleri kurtarmanın derdine düşebiliyor zaman ilerledikçe :57:

sizinki de bir süreç. eğer sevgisinden eminsen bir süre sonra bakacaksın ki dahaz az tartısıyorsunuz ve bazen sen,bazen de o gönül alıyor.

erkekler genelde üzüldüklerinde belli etmemeyi seçiyorlar. böylece daha güçlü görünüyorlar.
emin ol ki her tartısmanızda kapında kul köle olan bir adamı sende sevemezdin.
insan ondan da sıkılıyor bir süre sonra.

bir de tartışmalarınızda o nasıl davranıyorsa öyle davranmaya gayret et.
aramıyor mu sende arama.
mesaj yazmıyor mu sen de yazma.
çok mu merak ettin için içini mi yedi?
yanlıslıkla mesaj atmış gibi yap tepkisini ölç.
çok fazla yüz verme vazgeçilmez oldugunu düşündürtme.
o seni seviyorum demeden sen de deme.
bırak o desin sen sadece "ben de" diye geçiştir.
böyle ara ara ayar vermek iyi oluyor.

Son düzenleme:
sanki kendi ilişkimi okudum :)
yani ilişkimin başlarını...
sevgilimi tanıdıgımda 18yasındaydım ve herşeye kızardım küserdim,ayrılırdım falan.
o ilk zamanlar benimle çok uğraştı.
kendisinden beklenemeyecek kadar büyük performans sergiledi:1:
daha sonra iş tersine döndü ve o herşeye kızmaya başladı ve ben üstüne düşünce barıştı:23:

ilişkilerde zaman zaman böyle rol değişiklikleri oluyor.özellikle de ilişkinin en başlarında kız ipleri eline aldıysa adam ipleri kurtarmanın derdine düşebiliyor zaman ilerledikçe :57:

sizinki de bir süreç. eğer sevgisinden eminsen bir süre sonra bakacaksın ki dahaz az tartısıyorsunuz ve bazen sen,bazen de o gönül alıyor.

erkekler genelde üzüldüklerinde belli etmemeyi seçiyorlar. böylece daha güçlü görünüyorlar.
emin ol ki her tartısmanızda kapında kul köle olan bir adamı sende sevemezdin.
insan ondan da sıkılıyor bir süre sonra.

bir de tartışmalarınızda o nasıl davranıyorsa öyle davranmaya gayret et.
aramıyor mu sende arama.
mesaj yazmıyor mu sen de yazma.
çok mu merak ettin için içini mi yedi?
yanlıslıkla mesaj atmış gibi yap tepkisini ölç.
çok fazla yüz verme vazgeçilmez oldugunu düşündürtme.
o seni seviyorum demeden sen de deme.
bırak o desin sen sadece "ben de" diye geçiştir.
böyle ara ara ayar vermek iyi oluyor.

kendimi okudum resmen bende aynen!! ilk baslarda pesimden cok kostu, ben küserdim tmm bitti derdim o pesimden ayrilmazdi neler yapardi.

3. senemizdeyiz ve hersey tersine döndü! ben pesinden kosuyorum o kaciyor..
bana sen üzülmene dayanamiyorum diyor ama üzerken cok güzel üzüyo!!
dayanamiyorum bende durmadan ariyorum msj atiyorum cvpp yok! anlamiyorum nasil umursamaz olur bir insan bu kadar ya deli ediyor beni bazen!!

off napcaz kizlar:(

umursamaz olmak en iyisi. ben küs kalamıyordum eskiden ama baktım ki olmuyor. çünkü artık kendimden vermeye başladım sürekli. peşinden koşar hale geldm. kendini vazgeçilmez hissettirdim. artık umursamıyorum aramıyorum. sevgilim benden inatçı o da aramıyor ama biliyorum eninde sonunda pes edecek :) en son msjda beni kızdıran bi kaç cümle yazmış. aynen kopyaladım tırnak içine aldım. sana senin sözlerinle cevap veriyorum yazdım :) onun gibi davranma işini iyice abarttım yani...

en güzeli umursamaz olmak. sensizde olurum kendi kendime yeterim güçlüyüm mesajı verebilmek. ipleri kaybettiğimiz anda üzülen hep biz oluyoruz.

evet zor olacak ama bende yapcam artik umursamaz davranmaya caliscam. Insallah basaririm :) sabirsiz bir insanim biraz ama zamanla yaparim heralde. Bugun basladim umursamaz olmaya bakalim sonuc ne olacak. Umursayinca üzülen ben oluyorum artik biktim hep üzülmekden:(

kendimi okudum resmen bende aynen!! ilk baslarda pesimden cok kostu, ben küserdim tmm bitti derdim o pesimden ayrilmazdi neler yapardi.

3. senemizdeyiz ve hersey tersine döndü! ben pesinden kosuyorum o kaciyor..
bana sen üzülmene dayanamiyorum diyor ama üzerken cok güzel üzüyo!!
dayanamiyorum bende durmadan ariyorum msj atiyorum cvpp yok! anlamiyorum nasil umursamaz olur bir insan bu kadar ya deli ediyor beni bazen!!

off napcaz kizlar:(

heh şimdi anlaşıldı olay ilişkilerde 3-6-9. seneler çok önemlidir yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki bu bir süreç geçirebilirseniz eğer ne ala.. ama çoğu ilişkinin kritik zamanıdır bu seneler biraz anlayış ve aşkla üstesinden gelebilirsiniz

heh şimdi anlaşıldı olay ilişkilerde 3-6-9. seneler çok önemlidir yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki bu bir süreç geçirebilirseniz eğer ne ala.. ama çoğu ilişkinin kritik zamanıdır bu seneler biraz anlayış ve aşkla üstesinden gelebilirsiniz

hmm.. insallah geciririz hepsini:) tskler demekki tek sorun yasayan biz degiliz..

Back
X