Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben gerçekten seviyorum bu üyeyi yahuuuu, aynı b.k olayları yaşadığım ender üyelerden biri Şunu anladım ki hayat kötü değil, kadınlar gayet aklı başında, b.k olan taraf erkekler o yüzden kendimiz üzmeye gerek yokSeviyorum bu Merveyi mutsuz olmasın mutlu olsun
Ben gerçekten seviyorum bu üyeyi yahuuuu, aynı b.k olayları yaşadığım ender üyelerden biri Şunu anladım ki hayat kötü değil, kadınlar gayet aklı başında, b.k olan taraf erkekler o yüzden kendimiz üzmeye gerek yokSeviyorum bu Merveyi mutsuz olmasın mutlu olsun
Mervecik bebişim sevgi öyle parayla marayla faydayla olmaz, öyle seven insanlar sevmesin zaten. valla ben seni çıkarsız seviyorumi neden dersen benim adı Merve olan ve daha genç olan doppelgangerımsın. Erkeklere gelirsek zaman kötü, çoğu erkek b.k gibi kızım artık bunlar böyle kendini kötü hissetme. Senden 10 yaş büyüğüm, ben bile cillop sevgili yaptım enseyi karartma hemen.