kızlar merhaba eşimin ailesi söz konusu
Ben bu insanların hayata bakışını karakterini kişiliğini çözemiyorum ve bu insanlara artık katla na mı yo rum
Ben öğretmenim bu aileden doğru düzgüm eğitim almış bir kişi yok küçümsemek istemiyorum keşke hayat okulunu bitirmiş olan karakterler olsalardı ama güzel olan hiçbir şeyden nasibini almamışlar
Bu insanların tek hedefi birbirlerine laf sokmak beni inceleyip süzmek dışlamak laf sokmak severmiş gibi görünüp içten içe fesat hasetle kaynamak
Biraraya gelince mutlaka bana bir kaç laf sokarlar deli tarafıma gelirse bende onlara sokuyorum ama sonra onların seviyesine indiğim için iğreniyorum kendimden karşılık vermesem kendimi yiyip bitiriyorum biraraya gelmiyim desem mümkün değil
Soğuk davransam kötü gelin ilan ediliyorum
Kendi aralarında şakalaşıp laf sokup gülüp eğleniyorlar ben bu insanların tarzında biri değilim ve bana yaptıklarını ağzımı açıp eşime anlatsam a desem bana onları savunuyor ona göre ailesi zemzemle yıkanmış pirı pak hiç bir zaman haksız olamazlar bundan dolayı eşime daha çok kızgınım ve içime kapanıyorum bana karşı iyi niyetli olduklarına assssla inanmıyorum arkamdan dedikodumu yaptıklarını biliyorum yüzüme karşı laf sokan arkamdan neler demez ki ne yapmalıyım benim dünya görüşüme sahip olmayan bu cahil insanlara kendime laf söylettiğim için kendime olan saygım da bitti gitti
Bazen malesef açıp aileme anlatıyorum dayanamayıp
Bazen oturup ağlıyorum
Asla arkamda desteğini sevgisini hissettiğim eşim yok
Bunu hissetsembu durumları daha rahat göğüslerim çok üzgünüm çok kırgın ve yaralıyım hırçınım hınçlıyım kendimle uyuşmayan bir aileyle evlendiğim için pişmanım
Küçük bebeğim olduğu için boşanmaya temkinliyim malesef ama kendimi tanıyorsam bunu yürütemeyeceğimi hissediyorum