Ben bu insanları çekemiyorum artık

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
kızlar merhaba eşimin ailesi söz konusu
Ben bu insanların hayata bakışını karakterini kişiliğini çözemiyorum ve bu insanlara artık katla na mı yo rum
Ben öğretmenim bu aileden doğru düzgüm eğitim almış bir kişi yok küçümsemek istemiyorum keşke hayat okulunu bitirmiş olan karakterler olsalardı ama güzel olan hiçbir şeyden nasibini almamışlar
Bu insanların tek hedefi birbirlerine laf sokmak beni inceleyip süzmek dışlamak laf sokmak severmiş gibi görünüp içten içe fesat hasetle kaynamak
Biraraya gelince mutlaka bana bir kaç laf sokarlar deli tarafıma gelirse bende onlara sokuyorum ama sonra onların seviyesine indiğim için iğreniyorum kendimden karşılık vermesem kendimi yiyip bitiriyorum biraraya gelmiyim desem mümkün değil
Soğuk davransam kötü gelin ilan ediliyorum
Kendi aralarında şakalaşıp laf sokup gülüp eğleniyorlar ben bu insanların tarzında biri değilim ve bana yaptıklarını ağzımı açıp eşime anlatsam a desem bana onları savunuyor ona göre ailesi zemzemle yıkanmış pirı pak hiç bir zaman haksız olamazlar bundan dolayı eşime daha çok kızgınım ve içime kapanıyorum bana karşı iyi niyetli olduklarına assssla inanmıyorum arkamdan dedikodumu yaptıklarını biliyorum yüzüme karşı laf sokan arkamdan neler demez ki ne yapmalıyım benim dünya görüşüme sahip olmayan bu cahil insanlara kendime laf söylettiğim için kendime olan saygım da bitti gitti
Bazen malesef açıp aileme anlatıyorum dayanamayıp
Bazen oturup ağlıyorum
Asla arkamda desteğini sevgisini hissettiğim eşim yok
Bunu hissetsembu durumları daha rahat göğüslerim çok üzgünüm çok kırgın ve yaralıyım hırçınım hınçlıyım kendimle uyuşmayan bir aileyle evlendiğim için pişmanım
Küçük bebeğim olduğu için boşanmaya temkinliyim malesef ama kendimi tanıyorsam bunu yürütemeyeceğimi hissediyorum

Zamana bırakın zaten yürümezse, ne kadar uğraşsanız boş.

Allah kolaylık versin, yıpratmayın kendinizi eşle sıkıntıda varmış.

Biraz gözlemleyin ve sakin kalın.

Böyle ailede büyümüş bir erkek bu onlar gibi olması normal. Evlilikler çok çabuk biter olmuş sürekli ayrılık vakaları okur olduk. Biraz tahammülsüzüz sanki. Zamana bırak olaylar aynı devam ederse eşin değişmezse tekrar düşünürsün

Ahh tipki benim hayatim
Kültür farkı çok önemli. Herseyde aşk yetmiyormuş

Canım aynı benim durumum. Ben öğretmenim eşim de öyle ama dört görümcem de ilkokul mezunu. İlk zamanlar oluyor öyle şeyler ama eşin zamanla sana alisacaktir. Bizde öyle oldu en azından. Ama eşimin ailesi de beni benimsedi ve o hissiyatlar geçti. Ben inanamıyorum ilk üç dört yıl öyle geçti şimdi sekiz yıllık evliyiz eşim de ailesi de benden çok memnun. Işin ilginci ben de artık onlardan memnunum. Zamana bırak. Takmamaya çalış. Eşinin ailesi gibi düşünmesi çok normal. Hakaret şiddet olmadığı sürece zaten evliliğin zorlukları bunlar diye düşünüyorum.

Eşinde iş yok. Dağ gibi arkanda dursa eşin, onlar cüret bile edemezler o şekilde muamele etmeye. Yapacak pek bir şey yok asgari ölçüde bir araya gel o şahıslarla sadece ve karşılarında hep dimdik ol, lafını gediğine oturt.

İşte bu yüzden eşime çok kızgınım aynı yatakta uyumak bile istemiyorum bana yaptığı haksızlıkları düşündükçe..
Günden güne daha da soğuyorum eşimden
Benim için bir erkeğin karakterli olması ona aşık olmam için ilk şart resmen kardan adammış benim aşık olduğum adam
Birde bu duygularla başa çıkmaya çalışmak..offfff

Zor evet insanın en gücüne gideni de bu hatta; eşin... aynı ortamda bulunma o kişilerle diren bir araya gelmemeye

Şartlarınızın olgunlaştıktan sonra eğer ekonomik olarak da ayakları yere basan biriyseniz, boşanabilirsniz haklısınız.

Ya bu laf sokmak falan insanların neden hoşuna gidiypr anlamıyorum bozuluncada ayy çok alıngansın diyorlar
Bariz kıskanıyorlar seni işte
Sende sok her fırsatta göm yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…