- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
ben biriyle tanıştım.bu arada hayatım boyunca ilişkilerde dikiş tutturamadım hiç.neyse iki ay oldu sanırım.ilk başlarda çok ilgiliydi.işte resmini poster yaptıracağım bile demişti:) şimdi adam özellikle iki gündür doğru düzgün aramıyor.ben mesaj atıyorum arıyorum.
Denemek için hani iletişim kuracak mı diye bişiler yazıyorum.çok kısa cevaplar.bi derdin mi var dedim yoo nereden çıkardın dedi.üzerine çok düştüm sanırım.
Soğutup arayı ayrılmayı mı planlıyor bilmiyorum derdi ne.ne yapmalıyım sizce? Aramama kararı aldım bende o arasın mesaj atsın aramıyor mu inceldiği yerden kopsun diyorum ama niye hep benim ilişkilerim böyle bitiyor neden yürümüyor bilmiyorum.hakkaten bilmiyorum
kimse benimle yürütmüyo ilişkisini.çok da iyi bi adam sıkıntı bende mi çözemedim ki
Denemek için hani iletişim kuracak mı diye bişiler yazıyorum.çok kısa cevaplar.bi derdin mi var dedim yoo nereden çıkardın dedi.üzerine çok düştüm sanırım.
Soğutup arayı ayrılmayı mı planlıyor bilmiyorum derdi ne.ne yapmalıyım sizce? Aramama kararı aldım bende o arasın mesaj atsın aramıyor mu inceldiği yerden kopsun diyorum ama niye hep benim ilişkilerim böyle bitiyor neden yürümüyor bilmiyorum.hakkaten bilmiyorum