Ben bu işleri beceremiyorum anladım artık

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
ben biriyle tanıştım.bu arada hayatım boyunca ilişkilerde dikiş tutturamadım hiç.neyse iki ay oldu sanırım.ilk başlarda çok ilgiliydi.işte resmini poster yaptıracağım bile demişti:) şimdi adam özellikle iki gündür doğru düzgün aramıyor.ben mesaj atıyorum arıyorum.
Denemek için hani iletişim kuracak mı diye bişiler yazıyorum.çok kısa cevaplar.bi derdin mi var dedim yoo nereden çıkardın dedi.üzerine çok düştüm sanırım.
Soğutup arayı ayrılmayı mı planlıyor bilmiyorum derdi ne.ne yapmalıyım sizce? Aramama kararı aldım bende o arasın mesaj atsın aramıyor mu inceldiği yerden kopsun diyorum ama niye hep benim ilişkilerim böyle bitiyor neden yürümüyor bilmiyorum.hakkaten bilmiyorum :P kimse benimle yürütmüyo ilişkisini.çok da iyi bi adam sıkıntı bende mi çözemedim ki

O niye senin üzerine dusmuyo sen dusuyon
Ben boyle durumlarda en fazla 2 kere soruyorum
Erkekler fazla ısrar ilgiye gelmiyo

Benim de öyle, yazarım çok sıkıyorsun olur. Yazmam, çok ilgisizsin olur. Hayatımın erkeği benim için, çok ilgisizsin dediğinden beri ilgisiz kalmayı tercih ettim. Yazmak konuşmak isteyen yazar benim için bu kadar net. Sen de öyle yap, kafa rahat böyle. Çünkü her yazdığında sonuç hüsran. Test edildi, onaylandı.

Aramayalım bakalım madem üf ergen gibi ne saçma işler ya insan gibi ilgilenince ilgilense ya illa kaçınca mı değerli olacağız düzgün davranan normal bi insan istiyorum ya

ben biriyle tanıştım.bu arada hayatım boyunca ilişkilerde dikiş tutturamadım hiç.neyse iki ay oldu sanırım.ilk başlarda çok ilgiliydi.işte resmini poster yaptıracağım bile demişti:) şimdi adam özellikle iki gündür doğru düzgün aramıyor.ben mesaj atıyorum arıyorum.
Denemek için hani iletişim kuracak mı diye bişiler yazıyorum.çok kısa cevaplar.bi derdin mi var dedim yoo nereden çıkardın dedi.üzerine çok düştüm sanırım.
Soğutup arayı ayrılmayı mı planlıyor bilmiyorum derdi ne.ne yapmalıyım sizce? Aramama kararı aldım bende o arasın mesaj atsın aramıyor mu inceldiği yerden kopsun diyorum ama niye hep benim ilişkilerim böyle bitiyor neden yürümüyor bilmiyorum.hakkaten bilmiyorum :p kimse benimle yürütmüyo ilişkisini.çok da iyi bi adam sıkıntı bende mi çözemedim ki
Öncelikle hızlı başlayan şeyler çabuk biter ya da çabuk tükenir bu yaşama şekline bağlıdır.
Bir de lakırtta olan şeylere çok fazla itibar etmemen lazım. Bu onun suçu değil senin saflığın maalesef. Resmini poster yapacak olması sadece bir gövde gösterisi. Yapsın gelsin, bak yaptım desin o zaman inanırım.
Tabi kızlar da bu saçma hikayelere hemen inanmaya hazır.
Yapacak bir şey yok bekleyeceksin.

İnandığımdan değil poster yapıcam demese de görüşürdüm ki
İlgi mereden nereye örnek vermek amaçlı yazdım

Soğutup arayı ayrılmayı mı planlıyor bilmiyorum derdi ne.ne yapmalıyım sizce? Aramama kararı aldım bende o arasın mesaj atsın aramıyor mu inceldiği yerden kopsun diyorum ama niye hep benim ilişkilerim böyle bitiyor neden yürümüyor bilmiyorum.hakkaten bilmiyorum :P kimse benimle yürütmüyo ilişkisini.çok da iyi bi adam sıkıntı bende mi çözemedim ki

Belki allahın sevgili kulusun .fazla gözüne çöp batmadan gözün çıkmadan bitiyor.

İlişkilerde biz kendimizi fazla kaptırıyoruz. Erkeklere sorsan ilk başlarda prenses gibidir müstakbel sevgilileri, kadınlar ise kusurları farklılıkları sıralar erkeğe bakınca. Zamanla erkeklerin ayağı yere basarken kadınlar hayallere dalar mükemmel sevgilisiyle. Sanırım bu geçişte kaybediyorsunuz. Şimdi başlardaki adam yok o belli, zaten sizi sevse ölse aşkından bile %100 ilgi ömrünüzün sonuna kadar olmayacak. Biraz durgunluk varsa, onu suçlamadan ne olduğunu sorun yok bir şey diyorsa yoktur üstelemeyin. Bırakın o arasın, o sorsun... Kaybetme korkusu olmayan bir adam umursamaz hayatındaki kadını... Umarım en kısa sürede iyi haberler alırız sizden.

bence de arama, sonucta bi kac kez adim atmissin.. oyle de dusunme, nasip kismet bu, Allah hayirli insani nasip etsin yakin zamanda..

İlişkilerde biz kendimizi fazla kaptırıyoruz. Erkeklere sorsan ilk başlarda prenses gibidir müstakbel sevgilileri, kadınlar ise kusurları farklılıkları sıralar erkeğe bakınca. Zamanla erkeklerin ayağı yere basarken kadınlar hayallere dalar mükemmel sevgilisiyle. Sanırım bu geçişte kaybediyorsunuz. Şimdi başlardaki adam yok o belli, zaten sizi sevse ölse aşkından bile %100 ilgi ömrünüzün sonuna kadar olmayacak. Biraz durgunluk varsa, onu suçlamadan ne olduğunu sorun yok bir şey diyorsa yoktur üstelemeyin. Bırakın o arasın, o sorsun... Kaybetme korkusu olmayan bir adam umursamaz hayatındaki kadını... Umarım en kısa sürede iyi haberler alırız sizden.
İnşallah tesekkurler

Soğutup arayı ayrılmayı mı planlıyor bilmiyorum derdi ne.ne yapmalıyım sizce? Aramama kararı aldım bende o arasın mesaj atsın aramıyor mu inceldiği yerden kopsun diyorum ama niye hep benim ilişkilerim böyle bitiyor neden yürümüyor bilmiyorum.hakkaten bilmiyorum :p kimse benimle yürütmüyo ilişkisini.çok da iyi bi adam sıkıntı bende mi çözemedim ki
Zilin sesi duyuldu .Topuklamayı düşünüyor kesin.Bi erkek aramıyosa aradığı vardr veya ilgisi dagılmıştır.Ve heemn o hamle yapmadan siz yapın ve ona dert olsun

Dün akşam işte msj attı cevap verdim.sonra biraz za an geçti baktım ürekli w atsap da çevrim içi.bana msj attı.bende tutamadım kendimi.aradığın sorduğun doğru düzgün yok sürekli whatsap dasın diye.ablasıyla arkadasıyla konuşuyomuş konuşmalarını yolladı.bir saat öncesi in konuşmalar.
Beni soğutmaya çalışıyosan başarılı dedim.başta ilgili olup şimdi ilgilenme en sorun benim için dedim.kiminle konultuğunnigl ilendirmiyo beni istediğinle konuş dedim.
Boş konuşuyosun yazmış.cevap vermedim.hala ses yok ondan da bende msj atmıyorum aramıyorum.bitti sanıyorum.hiç tutamam çenemi zaten.benden hiiiiiç işi olmicak anladım artık.yalnız ölü üm ben sanırım

Gerçekten çok üzgünüm çokkk aramayı düşünmüyorum evet ama iyi biriydi.sanırım ben iyi insanları haketmiyorum.ya da ne ileyim ruh hastası falan mıyım ki...ayh ildiğim tek şey üzgünüm

Back
X