Merhaba arkadaslar foruma uzun suredir uyeyim. 4 aylik evliyim korunmuyoruz. Evlendikten sonra duzenli olan adetlerim degisti. Son iki aydir gec oluyorum. Bu ay ise son derece garip oldu. 5 gun geciken adetim sonunda test yaptim ilk basta silik bir cizgi gordum. Ertesi gun tekrar yaptigimda cizgi duruyordu (biraz arastirdim nette adet gecikmesinde silik cizginin cikabilecegini savunan bir doktor var). Ve bir sonraki gun adet oldum fakat her zaman ki gibi degildi 1 saat yogun olduktan sonra 2. Ve 3. Gun damla damla olup kesildim. 4. Gun hic kanamam olmadi.5. Gun ucuk pembe bir kan eldi ve bitti. Dun yine test yaptim negatif cikti. Ne oldugunu anlayamadim. Benimle ayni durumu yasayan var mi acaba?
bence bir kan verin derim.. Belki adet olmayabilir çok konu okudum burada adet olduğunu sanan, birde bazı kişilerde hamileykende adet görebiliyor, her ihtimale karşı kan vermelisiniz inşallah hayırlısı olur :)
bence bir kan verin derim.. Belki adet olmayabilir çok konu okudum burada adet olduğunu sanan, birde bazı kişilerde hamileykende adet görebiliyor, her ihtimale karşı kan vermelisiniz inşallah hayırlısı olur :)