Kızlar daha önceki konumu hatırlıyorsunuzdur.Dün akşam çok kötü şeyler oldu.Hatırlamayanlar şuraya bakabilirler.Dün gece ablam beni aradı annemi arıyorum ulaşamıyorum dedi.Kızımda faceden annanesine msj attı.Annane telefonunu aç teyzem arıyor diye.Oda ben kimseyle görüşmek istemiyorum diye cevap yazmış.Ablam sadece onlar ne alırsa alsın bırak anne karışma demiş.Sırf bu kelime yüzünden ne bana nede ablama cevap vermiyor.Neyse eniştem faceden anneme yazmış.Ablası sana ne yaptı anne niye tellerini açmıyorsun diye sormuş.Oda ben böyle mutluyum oğlum kimseyle görüşmek istemiyorum demiş.Ardından ablam faceye geçmiş bunları söyleyen gerçekten senmisin annem demiş.Oda redbutterflye söyle sakın evime gelmeyi denemesin yazmış.Bu güne kadar böyle devam ettik artık bide böyle deneyelim demiş.Kızlar çok üzüldüm bende açtım faceyi içimden ne geçiyorsa söyledim.Görüşmek istemiyorsan artık senin redbutterfly diye kızın yok dedim.Hayatımda ilk kez anneme böyle bir tepki verdim çok şaşırdı.Ama artık gururum çok incindi kızlar dayanamadım.Beni ise o an için yıkan tek kelime asıl neydi biliyormusunuz? Babam 10 yıl önce kendini asarak intihar etti.Sebebi ise annemi kıskanıyordu içip içip bunalıma girdi kendi canına kıydı.Annem tabiki asla öyle bir şey yapmadı.Ablama demiş ki; babasının başını yedi sıra bende demiş yıkıldım kızlar nefret ettim o an hayattan herşeyden
Babam benim için dünyada en sevdiğim insandı.Ölümünün ardında yıllarca bunalıma girdim unutamadım,kabullenemedim onsuzluğu nasıl annem benim için böyle bir laf edebilir
Ardından annem beni aradı iki üç kez açmadım teli.Sonra dayanamadım açtım ne yaptım söyle böyle yapıyorsun dedim hiç bir açıklama yok.Tamam anne sen haklısın ben haksızım hadi sana iyigeceler diyerek telefonu kapadım.Ardından bayılmış, komşular gelmiş eve.Hemen evine gitmek istedim ama bir kere yine böyle alınganlıkları yüzünden küstüğümüzde evinden kovmuştu beni.Yine kovmasından kortktum gitmedim.Ben bu kadar mı kötü evlatmışım nefret ediyorum kendimden.Dün birde ablama doktora gittim tiroitmişim demiş.Ben artık annemin bu davranışlarını hastalığını bağlıyorum.Çok alıngan olurmuş tioid hastaları.Yoksa bu davranışlarının başka hiç bir nedeni olamaz çok kötüyüm kızlar