Ben bu yoruma katılmıyorum. "Ex" de olsa karı koca, aralarına sırf haber almak bahanesiyle üçüncü kişinin girmesine izin vermemeliler. Kadının niyetinin iyi olduğunu düşünmüyorum. Bazıları sırf meraktan burunlarını sokarlar, yuva kurtarmak adına. Ben de bu olayları yaşadım. Ben de eşimin arkadaşlarının eşlerine sırf onları kırmamak için müsade ettim, birşey diyemedim. Her kafadan bir ses. Nasıl bu evliliği yürütürken o ev içinde o şahıslar yoksa, evlilik bittikten sonra da bu kişiler yerlerini bilmeli ve dışarda kalmalı. Yoksa dedikodudan başka bir şey olmaz. Evlilik kurtarılacak olsa bile daha beter olur. Evlilik kurtarılabilecek olsa idi üçüncü kişilere gerek kalmazdı zaten, üçüncü kişiler olmadan çiftler barışırlardı zaten. Zaten konu sahibinin başkasının aklına da ihtiyacı yok bence. Çocukla ilgili haber almak istiyorsa bu eski eşinin problemi olmalı, konu sahibinin değil. Bırakın bunları kocası düşünsün. Konu sahibi yoluna devam etmeli. O kadının konu sahibinin çektiği acıları bilmesine imkan yok. O sadece kendince akıl verdiğini sanıyor. Zaten evlilikler de öyle kolay kolay bitmiyor. Hele ki ortada çocuk varsa. Ne zaman ki bıçak kemiğe dayanıyor, evlilikler o zaman bitiriliyor. Dışardan gazel okuması çok kolay.