- 6 Haziran 2014
- 196
- 9
- 48
- Konu Sahibi umutunguleni
meraba kızlar.. 21 yasındayım ve nişanlım askerde. uzaktan bı akrabamızın kızı da facebook hesabımda eklı. aynı okulda okumustuk ben lısedeydım o aynı okulun ortaokulnda falandı. bu arada nısanlımla lıseden arkadasız, bunlarda tanısıyolar tabi. bu sene lıseden mezun oldu ıste 17 18 yasında sanıyorum. ablası sayılırım yaş olarak :) bı sıkıntısı oldugnda falan destek olurum kendımce sosyal agdan.. bu kızın sevgılısı de askerde. son 1 yıldr ben ne yapsam aynısı mı yapılır ! nısanlımla fotografımızı koyuyorum , ertesı gun bakıyorum aynı poz. aynı yazılar .. ne ıgrenclık bu ? gecenler de nısanlım acemılıkteyken bı fotograf koydum ıkımızın eli vardı foto da da neyse hoş guzel.. kız sevgılısının yemın torenıne gıttı geldı baktım ıkı el :)) ve hatta en son sacıma ombre yaptırdım , ya da yaptırdık mı deseydım ? :)) adım adım ne yapsam aynısı yapılıyo . kucuk falan ama evlense cocugu olur yanı hıc haz etmıyorum boyle seylerden. benım ıcımde cekememezlık kıskanclık falan yoktur , tahammul edemıyorum yahu..
sımdı sız sıl gıtsın dıyeceksınız , sılmıyorum. soz olarak bısey demıs degıl , yanlısı da yok . cocukluk yapmak ıstemıyorum. ama esek kadar olmus 18 yasında bı ınsan sonucta , uzak da olsa bayram da seyran da karsılasıyoruz.. facebooka gırmek ıstemıyorum artık cunku 2 tane Gülen var ıcım cıktı artık :)) ortak arkadaslarımız da farkında bu durumu , bana soyluyolar bılıyorum dıyorum , rezıl oluyo yanı yazık..
nasıl davranmalıyım bu kıza ? gonderme mı yapsam farkında oldugumu gostermek ıcın , konussam mı ya da ne gıbı noktalatabılırım bunu , sınır oluyorum kızlar yaa !
Insan bıraz "kendısı" olur !!
sımdı sız sıl gıtsın dıyeceksınız , sılmıyorum. soz olarak bısey demıs degıl , yanlısı da yok . cocukluk yapmak ıstemıyorum. ama esek kadar olmus 18 yasında bı ınsan sonucta , uzak da olsa bayram da seyran da karsılasıyoruz.. facebooka gırmek ıstemıyorum artık cunku 2 tane Gülen var ıcım cıktı artık :)) ortak arkadaslarımız da farkında bu durumu , bana soyluyolar bılıyorum dıyorum , rezıl oluyo yanı yazık..
nasıl davranmalıyım bu kıza ? gonderme mı yapsam farkında oldugumu gostermek ıcın , konussam mı ya da ne gıbı noktalatabılırım bunu , sınır oluyorum kızlar yaa !
Insan bıraz "kendısı" olur !!