ben bu kocamla ne yapacağım

sevimli_cirkin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
823
20
98
eşimle çooook uzun zamandır birlikte olmuyoduk.onun verdiği stresle ve eşime olan hırsım birleşince akşam kavga çıkardım.ondan bundan derken salya sümük ağlamaya başladım.hem kavga ettim hem ağladım.oğlumu yatağına yatırdım.kendimde gidip tek başıma yattım.arkamdan eşim duştan çıkıp yatağa geldi.sırnaştı.4 senelik evlilikte ilk defa hayır dedim.istemiyorum dedim.zorladı.yapma dedikçe ellerimden tuttu.allahtan oğlumu uyku tutmamış ve yanımıza geldi.onu götürüp yatırdım.geri geldim.tekrar başladı.sonrada kızıp sırtını dönüp yattıı.ayda 1 defa yatmak normal mi anlamıyorum.ben ne yapcam bu aptal kocamla uuufffffffffffff.herşeye muhalefet,herşeye bi sorun.aman yaaaaaaaa öldüm elinden :(((((((((((((((((((

ayda 1 mi neresı normalkı bunun...bende 4 seneelık evlıyım...biz en kavga gurultu sorunlu zamanımızda bıle bı haftayı zor sektırırız oda eşim dayanamazda artık oyle onu bahane ederk barısırız..bir ay bize cooook anormal gelir ... bi sorununuz mu var baska..

ayda 1 mi neresı normalkı bunun...bende 4 seneelık evlıyım...biz en kavga gurultu sorunlu zamanımızda bıle bı haftayı zor sektırırız oda eşim dayanamazda artık oyle onu bahane ederk barısırız..bir ay bize cooook anormal gelir ... bi sorununuz mu var baska..

bilmiyorum artık sorun mu var yoksa başka bişey mi.istemiyo adam.istemiyo işte.... ben haftada 1 2 olsun istiyorum ama o olmaz diyo,yorgunum diyo,yarın işte yorgun oluyorum diyo.ilişkiden sonra ayaklarım ağrıyo diyo, vs vs vs vs vs ben işteen ayrılalı 8 ay oldu ve artık eşim durmadan sen hastasın diyo.rahatsızsın diyo.psikolojin bozuk diyo.bu bile beni delirtmeye yetiyo.

Bir gün sitedeki hanimlarin kocalarini toplayacagim, topluca psikiyatrise götürcem.
Ne kadar dua alacagimi hayal bile edemiyorum.

Back
X