- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.585
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok erken. Yazık stres yapıyosunbata 10 gün var ve test yaptım yine böyle çıktı gidip beta hcg baktırsam 0.1 çıkacak eminim ama bu testler böyle çıkmaya bıkmadı bir türlü
Cevap verdiğin için teşekkür ederim Can'ım bir umut dedim ama neden böyle çıktı kafam çok karıştı yinedaha 10 gun varmıs zaten testte kolay kolay cıkmaz
O kadar çok istiyorum ki anlatamam sana tatlım bir düşüğüm oldu içim yanıyor inşallah bu ay gelmiştir demekten 8 ay geçti ama yok halaCanım çok erken. Yazık stres yapıyosun
Sağol Can'ım inşallah ❣ öylede görünüyor ben net görülsün diye böyle çektim güzel Dilek'lerin için çok teşekkür ederimCanım birincisi adetine daha on gün varken çıkması imkansız. Kana bile anca karışıyor. İkincisi testi sökmek mantıklı gelmedi bana yani o dışardan net çift pembe görünüyorsa pozitiftir bence. Üzülme az daha sabret. Hem gebeliği erken öğrenince zaman geçmek bilmiyor:) inşallah hamilesindir![]()
Kuzum testin markasini yazman mumkun mu?X xDerinMavix Can'ım birde sen yorum yaparmısın benim şu lüzumsuz durumuna içimi rahatlatmam gerek bi el atıver Can'ım ya![]()
İkinci çizgi gorunuo ama çok erken bencede biraz beklemen lazım yaniltabilir seni test inş hamilesindirbata 10 gün var ve test yaptım yine böyle çıktı gidip beta hcg baktırsam 0.1 çıkacak eminim ama bu testler böyle çıkmaya bıkmadı bir türlü
Canim hoşgeldin hayırlı olsun seni tebrik edemedim bir türlü Rabbim kucağına almayı nasip etsin yorum için teşekkür ederim Can'ımİkinci çizgi gorunuo ama çok erken bencede biraz beklemen lazım yaniltabilir seni test inş hamilesindir
Bebetime kuzum inan bu kaçıncı böyle çıkıyor artık unut edipte üzülmekten çok korkuyorum![]()
Bebetime kuzum inan bu kaçıncı böyle çıkıyor artık unut edipte üzülmekten çok korkuyorum![]()
HB tsk ederim Rabbim en kisa zamanda sana ve tum isteyen herkese nasip etsin..Canim hoşgeldin hayırlı olsun seni tebrik edemedim bir türlü Rabbim kucağına almayı nasip etsin yorum için teşekkür ederim Can'ım![]()
Evet tatlım bulunduğum yerde sadece bu vardı almak zorunda kaldım sipariş vereceğim zaten laboquick harika bir marka benim için favorim haklısın teşekkür ederim tatlım sağolCanim seni uzmek istemem ama Bebetime, Certain ve Miratech icin hep olumsuz yorumlar var. Surekli pozitif verip yanilttigina dair
Istersen bir internetten arastir.
Farkli bir testle tekrarla bakalim. Laboquick guzel bir marka.
Amin Can'ım inşallah ❣HB tsk ederim Rabbim en kisa zamanda sana ve tum isteyen herkese nasip etsin..