Ben bu testlerden çok sıkıldım arkadaşlar

Evet tatlım bulunduğum yerde sadece bu vardı almak zorunda kaldım sipariş vereceğim zaten laboquick harika bir marka benim için favorim haklısın teşekkür ederim tatlım sağol

Insallah bu ay bebegin seninledir canim benim. Ama o markaya guvenme muhakkak baska bir marka ile de dene.
Ya da en guvenlisi kan ver ama bat yaklasinca.

Hiçte erken değil benim iki gebeigimde de böyle çıktı ayrıca Adetime 10 gün vardı. Kişiye göre degisiyor.2.çizgi gayet net gorunuyor
İnşallah sonuda seninki gibi olur Can'ım ama her ay böle oluyor ve hüsran la sonuçlanıyor o yüzden bu korkularım

Canim seni uzmek istemem ama Bebetime, Certain ve Miratech icin hep olumsuz yorumlar var. Surekli pozitif verip yanilttigina dair :KK43:
Istersen bir internetten arastir.
Farkli bir testle tekrarla bakalim. Laboquick guzel bir marka.
Aynen canım bende ilk defa miratech aldım ama memnun kalmadım baksana nasıl çıktı testim

Eklentiler

• IMAG1961_1.webp
    IMAG1961_1.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 63
Sanki var gibi.
Yine de farklı markayla dene derim.
Ya da kan ver.
Kaç gün var adete?
Geçen ay 24unde oldum adetim bitti kimyasal gebelik geçirdim 1inde .sonra bir hafta falan ilişkiye girmedik.yani iki haftadır deniyoruz. eğer hemen tuttuysa su an iki hafta yada daha az olması lazim.psikolojik mi bilmiyorum midem bulanıyor bu ara.Ama hiç vajinal akintimda yok.test yaptım böyle çıktı.ihtimal var midir acaba

Geçen ay 24unde oldum adetim bitti kimyasal gebelik geçirdim 1inde .sonra bir hafta falan ilişkiye girmedik.yani iki haftadır deniyoruz. eğer hemen tuttuysa su an iki hafta yada daha az olması lazim.psikolojik mi bilmiyorum midem bulanıyor bu ara.Ama hiç vajinal akintimda yok.test yaptım böyle çıktı.ihtimal var midir acaba

Karmasik bir durum canim. Ne diyeyim bilemedim ki. Ama bulanti o kadar erken baslamaz.

Back
X