Ben buna mecburmuyum kizlarrr

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Başlikta da belirttiğim gibi ben buna mecburmuyum.

Konu ya gelick olursam.
Yan komşum 2 hafta önce katarak ameliyati oldu ve saat başi damlatmak üzre goz damlalari var.
Ilk gunlerde saat basi gelip zil caliyordu.
Ewde yetskin kizi olmasina rağmeen.
O yapamazmiş.Ondan beni cagriyornuş.
Neyse son 1 haftadir gunde 1 kere cagriyor ve yarim saatimi aliyor çunku çokda pimpirikli 5 dk ara ile damlattiriyor.

Benim ewim dublex ve genelde ust katta yim. In cik zor oluyor birde 7 aylik gebeyim.
Ve tek katta 3 daireyiz diger dairede babasi ile yaşayan bekar kız var.Onuda cagirabilir yok illaha ben sanki mecburmusum gbi dawraniyor.birde bu aralar bahar temzligine grstim o isin icinde zil caldimi cildiriyorum
Insanlik namina diorum ama bende zorlaniyorum.
Canimi sikan bi dger konuda mecburmusum gbi dawranmasi.
Ki ben 1 yillik komsuyum karsidaki ve ustteki 10 ar yillik ust kattaki evli colugu cocugu isnde gucunde onuda cagirabilir ama yok illahada ben.
Gebe olsam tam diycem de bilemedim ben mi cok kotuyum.
Komsum mu cok fena.
Ki ben gebeligimin 3 ayini yatarak kusarak gcrdim bir kere anca calmstr kapimi nasilsin diye.

O

Onuda yapicak yuzum yokki offf

Iyi niyetli olduğun ve yumuşak yüzlü olduğun için geliyor belliki hamilesin bide o seni anlasa senin onu anladigin kadar bende 8 aylık hamileyim ne kadar zor olduğunu biliyorum resmen insanın solunum yollari degisiyo bide merdiven inip çıkmak pek senin hayrina degil

Iyi niyetli olduğun ve yumuşak yüzlü olduğun için geliyor belliki hamilesin bide o seni anlasa senin onu anladigin kadar bende 8 aylık hamileyim ne kadar zor olduğunu biliyorum resmen insanın solunum yollari degisiyo bide merdiven inip çıkmak pek senin hayrina degil

Ewet kesinlikle ondan biliorum ama napicam onu bilmiorum. Birde onumuzdeki gunlerde diger gzunden de olcakmis ameliyat çozum bulamasam yandimmm

Ewet kesinlikle ondan biliorum ama napicam onu bilmiorum. Birde onumuzdeki gunlerde diger gzunden de olcakmis ameliyat çozum bulamasam yandimmm

Hamileliğini one sürüp kendimi geri cekiceksin biraz halinden şikayet et ve artık gidemeyecegini söyle yoksa kuruluşun yok

Sen kendini dusunmessen baskalari hic dusunmez. Acma kapiyi kendi damlatamiuor mu damlalari gozune?? Kizi yapsin. Sira sana gelmeden once bir suru insan var

Deki teyzeciğim kusura bakma doğum yaklaştı in çık merdiven zorlanıyorum sana damla damlatırken kucağına doğuracam bir gün . daha fazla gelip gidemicem . Yok anlamazsa Zorunda mıyım ? Diye sorun yok yine anlamadıysa kapıyı açmayın !

Sen kendini dusunmessen baskalari hic dusunmez. Acma kapiyi kendi damlatamiuor mu damlalari gozune?? Kizi yapsin. Sira sana gelmeden once bir suru insan var

Galiba oyle ben bu insanlari hayatim biyunca anliyamiyacağim galiba .
Bu bncillik çok kötu konuyu açarken dahi acabalarim vardi acaba benmi kotu dusunuorum diye ama gelen yorumlar iyi geldi bana

Deki teyzeciğim kusura bakma doğum yaklaştı in çık merdiven zorlanıyorum sana damla damlatırken kucağına doğuracam bir gün . daha fazla gelip gidemicem . Yok anlamazsa Zorunda mıyım ? Diye sorun yok yine anlamadıysa kapıyı açmayın !

Öyle pişkin ki solesem ben kotu olucam ki soyluyememde o yüz yok. Yine de bole mecburmuşum havasi na sokmasa sikayet etmiycktim blki ama mecburmusum gbi dawranmasi canimi sikiyor

Kapiyi acincada olmuyor acmayincada olmuyor diyorsunuz ama acmamaktan baska careniz yok. Cunku bunun baska bi cozumu yok. Dusunceli olsaydi sizi o gebe halinizle her gun rahatsiz etmezdi. Onu dusunceli yapamayacagimiza gore arada bir kapiyi acmayarak onu alistirabilirsiniz. Yarin bir gun bebek dogunca ne olacak her gun her gun olacak is mi?

Back
X