• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bunları haketmiyorum :(

mavera04

Güneşin doğduğu yerdeyim:)
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
3.788
344
163
herkese merhaba kızlar .....
bu aralar çok ama çoooook kötüyüm .. eşimle son 1 haftadır kedi köpek gibiyiz :gitme:
size kısaca anlatayım durumu .. biz eşimle normalde çoook iyi anlaşırız çok nadir tartışırız ama bu sefer inanın çok incindim çok kırıldım ..
oğluşum hasta olmuştu burnu tıkandı nefes alamıyodu baktım geçmiyo eşimi aradım aşkım neneğin burnu tıkandı nasıl olsa yakındasın bi koşu eczaneden damla alıp gelsen olurmu dedim (ben dışarı çıkamıyorum bebekten) hayır ben gelemem çok yoğunmum git al işte dedi ben resmen sinirden kudurdum neyse dedim sağolsun iyi bi komşum var bebeği ona bıraktım gittim aldım geçenlerde eşim için konu açmıştım zayıf diye okuyan arkadaşlar hatırlarlar onada balık yağı yağı hapı pekmez falan aldım ..
akşam oldu eve geldi bak ne güzekl halletmişsin işte diye dalga geçti ukala ukala konuşmaya başladı ki benim bu hayatta en tahamül edemediğim için şey öyle bi konuşma tarzı olduğunuda adı gibi bilir ... benim doğru düzgün konuş bunları sevmediğimi bilirsin dedim vay efendim senmisin bunu diyen ben yamuk muyum sen nasıl konuşursun benimle benim canımı sıkma falanda falan bunada sustum ...
ertesi gün oldu eve gelmeden 5dk önce aradı aşkım çooook açım hemen masayı kur ölüyorum bugün bişey yemedim dedi tama dedim kurdum masayı eve geldi sen işini birene kadar ben bi maç yapim bilgisayarda dedi bende boşuna açma zaten hazır dedim
bu başladı oyuna inanın kızlar saat 6.30da masayı kurdum 8.30 oldu hala oturmadı 2 defa ısıttım yemekleri bide kalmış bana bağırıyo ben çocukmuyum hadi hadi deyip durma dedi
bende en sonunda sinir oldum topladım masayı yemek falan vermedim ....:umursamaz:
yaaa ben zaten bütün gün çocukla uğraşıyorum bunalıyorum daralıyorum oğluşum çoook yaramaz hem onla uğraşıyorum hem temizlik bulaşı ütü kendimi 5 dk ayıramıyorum yinede şükrediyorum dışarı çıkamıyorum ama asla ona şikayet etmiyorum ama gördüğüm muamele bu .. ne oldu anlamadım ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum anlamıyo bende hata aramaya çalışıyo ....
şu anda küsüs konuşmuyoruz benden :umursamaz:bekliyo adımı ama ben haklıyım ...
kızlar bana yardım edi lütfen sizce napayım nasıl davranayım ona kaç gündür tek kelime etmiyoruz ama benden bu kadar hep kendimden fedakarlık ettim artık yapmıcam ...
kısaca anlatım dedim ama pekde kısa olmadı anlaşılan:sinifsinif:
bana ne yapmam konusunda fikir verirseniz çoook sevinirim kızlar hepinize şimdiden çok teşekkür edrim... yüce rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun :Saruboceq:

canım bende şuan hamileyim böyle sorunlarla bende karşılaşıcam biliyorum ... sen şuan bebek , ev işi ve bütün gün evde olmaktan bunalıyosun haklısında eşine güzel bi dille anlatsan belli etmıyorum demişsin belki belli etmen gerekıyor tabi kafasına vura vura değil iyilikle örnekler vererek anlatabılırsın

canım bende şuan hamileyim böyle sorunlarla bende karşılaşıcam biliyorum ... sen şuan bebek , ev işi ve bütün gün evde olmaktan bunalıyosun haklısında eşine güzel bi dille anlatsan belli etmıyorum demişsin belki belli etmen gerekıyor tabi kafasına vura vura değil iyilikle örnekler vererek anlatabılırsın

oda farkında canım zaten arada konuşuruz ama benim anlam veremediğim niye böyle saçma sapan şeyler sorun oluyo böyle ufak şeylerden bana niye bağırrdı ben herşey iyi olsun diye o kadar çabalarken neden haksızlığa uğrayan ben oluyorum:gitme:

eşin biraz kabalık etmiş sana karşı..
başıma gelmemiş olsa da seni anlıyorum. kolay olmasa gerek.eşinin pcnın basında olmadığı ve sakin oldugu bir zamanında oturtup karşına güzelce konuşsan..
yüküm ağır geliyor.günüm şunlarla şunlarla geçiyor. bir de üstüne senle sürtüştüğümüzde üzülüyorum,canım burnuma geliyor.mutsuz oluyorum desen. bana biraz kolaylık sağlasan desen,isteklerini sıralasan.. hani öpe koklaya anlatsan..
işe yarar mı acaba?

büyütülecek şey yok bence....
bazen bilgisayara öyle dalınıyor ki bırakmak sorun oluyor....mesela ben kk ya girince özellikle ekşin bir konu varsa bırakıp kalkamıyorum....
eşinizde dalmış olabilir tabiki gelse yemegini yese gitse daha iyi sizde emek harcamışınız haklısınız ama bu kadarda büyütmeyin bence
heleki şu eczaneye gitip işinizi hallettiniz diye eşinizin sizle konuşma tarzına kızıp büyütmenizde olmamış...sevmiyor olabilirsiniz o tarzı ama kavga edicek kadarda can sıkıcak kadarda büyütmemek lazım bazı şeyleri diye düşünüyorum

çok üzüldüm canım durumuna acaba iş yerindemi problem var da böyle davranıyor.önceden yokmuydu böyle davranışları yenimi başladı canım.sen üzülme belki hata yaptığını anlar zamanla...

eşin biraz kabalık etmiş sana karşı..
başıma gelmemiş olsa da seni anlıyorum. kolay olmasa gerek.eşinin pcnın basında olmadığı ve sakin oldugu bir zamanında oturtup karşına güzelce konuşsan..
yüküm ağır geliyor.günüm şunlarla şunlarla geçiyor. bir de üstüne senle sürtüştüğümüzde üzülüyorum,canım burnuma geliyor.mutsuz oluyorum desen. bana biraz kolaylık sağlasan desen,isteklerini sıralasan.. hani öpe koklaya anlatsan..
işe yarar mı acaba?

ben hep öyle yumuşak tavırlıyımdır zaten kıramam kimseyi ama bakıyorumki son zamanlarda ben böyle uysal oldukça ters ters hareketler ...
böyle yapınca ben mutsuz oluyorum diyorum sen nasıl benle mutlu olmazsın olcaksın ben hakediyorum diyo bu nasıl bi düşünceyse:umursamaz:

büyütülecek şey yok bence....
bazen bilgisayara öyle dalınıyor ki bırakmak sorun oluyor....mesela ben kk ya girince özellikle ekşin bir konu varsa bırakıp kalkamıyorum....
eşinizde dalmış olabilir tabiki gelse yemegini yese gitse daha iyi sizde emek harcamışınız haklısınız ama bu kadarda büyütmeyin bence
heleki şu eczaneye gitip işinizi hallettiniz diye eşinizin sizle konuşma tarzına kızıp büyütmenizde olmamış...sevmiyor olabilirsiniz o tarzı ama kavga edicek kadarda can sıkıcak kadarda büyütmemek lazım bazı şeyleri diye düşünüyorum

ben ona bebeğe eczaneden ilaç bebek nefes alamıyor burnu iyice tıkandı diyorum o bana yaa abartma geçer diyo gelde kızma akşamda bebeğin burnu hani tıkalıydı bişey yok işte sen abartmışsın diyo ben bebeğe damla ladım ondan sonra açıldı......

bana kalırsa sorun edilecek şeyler değil bunlar.bazı şeyleri kimseye muhtaç olmadan yapmamız gerekir.
sonuçta her yerde eczane kaynıyor.eşini bile aramana gerek yoktu.yemek konusunda ise haklısın ama
bilgisayarın başından kalkamamış. kendini üzmeye değmez.

çok üzüldüm canım durumuna acaba iş yerindemi problem var da böyle davranıyor.önceden yokmuydu böyle davranışları yenimi başladı canım.sen üzülme belki hata yaptığını anlar zamanla...

yok canım yaaa işi rahat onun derdi bana naz yapmak pışpışlanmak ben bunu göremiyoken ve başım bu kadar doluyken bekleme benden dedim

bana kalırsa sorun edilecek şeyler değil bunlar.bazı şeyleri kimseye muhtaç olmadan yapmamız gerekir.
sonuçta her yerde eczane kaynıyor.eşini bile aramana gerek yoktu.yemek konusunda ise haklısın ama
bilgisayarın başından kalkamamış. kendini üzmeye değmez.

sürekli ağlayan ateşi 39 burnu tıkalı bi bebeğin var ve dışarda yağmur var hadi onu evde bırak çık dışarı

işte gittim ona damla ve şurup aldım biraz toparladı ama burnu birz daha tıkalı hala :sinifsinif:

benim dalga geçti dediğim konu şu akşam geldi ne gerek vardı damlaya bizrazcık sıksaydın burnunu geçerdi diyo zaten canım burnumda bebek susumuyo oda benle kafa buluyo....

benim dalga geçti dediğim konu şu akşam geldi ne gerek vardı damlaya bizrazcık sıksaydın burnunu geçerdi diyo zaten canım burnumda bebek susumuyo oda benle kafa buluyo....

senin canın sıkkın olduğu için çok kızmışsın eşine.çocuklarımız hasta olunca her şey batıyor bize malesef....

senin canın sıkkın olduğu için çok kızmışsın eşine.çocuklarımız hasta olunca her şey batıyor bize malesef....

evet ama ben ondan çok şey beklemiyorumki sadece anlayış istiyorum biraz ...
madem bilgisayara dalcan niye bide gelmeden önce arıyon açım geberiyom diye :mymeka:

canim benim kocam da ayni bebek gibi. cok nazlidir , surekli simartilmak ister. ama onda suc yok butun suc benim. onu cok simarttim. ama simdi o kadar deilim cok fazla yuz vermiyorum eskisi gibi. simdi o geliyo pesmimden. yani sunu demek istiyorum sen esine cok yuz vermissin benim gibi oda tepene cikmis. birak biraz kendi haline anlasin senin kiymetini. sakin sen ilk adimi atma yoksa daha da simarir bak sen bensiz yapamyosun felan der. hic yuz verme tipis tipis gelicek yanina inan...

canim benim kocam da ayni bebek gibi. cok nazlidir , surekli simartilmak ister. ama onda suc yok butun suc benim. onu cok simarttim. ama simdi o kadar deilim cok fazla yuz vermiyorum eskisi gibi. simdi o geliyo pesmimden. yani sunu demek istiyorum sen esine cok yuz vermissin benim gibi oda tepene cikmis. birak biraz kendi haline anlasin senin kiymetini. sakin sen ilk adimi atma yoksa daha da simarir bak sen bensiz yapamyosun felan der. hic yuz verme tipis tipis gelicek yanina inan...

haklısın galiba benden bekliyor zaten ilk adımı öyle bakıyo koyun gibi ben gitcem diye :mymeka: hiç konuşmuyoz akşamları mafoldumben

haklısın galiba benden bekliyor zaten ilk adımı öyle bakıyo koyun gibi ben gitcem diye :mymeka: hiç konuşmuyoz akşamları mafoldumben

valla canim ne yalan soyliyim. bende az deilim ama ben bazen ben boyle kavga ettigimizde ben agalarim o gelsin diye bana. cunku cok barismak istiyorum oda gelmeyince agliyorum sonra geliyo. tabi ben kazanmis oluyorum. bence sende agla gelsin yanina. birazda dugu somurusu yap yani butun gun evdeyim. biktim sende bana boyle yapinca zoruma gidiyo felan de. bir dene bakalim ise yaramazsa baska cozum buluruz.

canım eşin normalde böyle değilse bu dönemde bi sıkıntısı olabilir işle ilgili filan belki sen de üzülme die anlatmamıştır...
bi süre üstüne gitme bence biraz gözlem yap...

Back
X