ben bunu haketmiyorum ama neden oluyor ?

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
aşk dolu iki sevgiliyiz biz...
herşey çok güzel güllük gülistanlık...
birbirimizden uzağız ama özlem dahada artırıyor aşkımızı...
ben onun 'NEFESİ' o benim 'HERŞEYİM' ...
dışarıda sokakta,avm'de arabada herkes bizi saatlerce imrenen gözlerle süzer anlam veremeyiz korkarız nazar değer diye...
bir gece küs kalsak ne o uyur rahatça ne ben...
işte bu biziz... ne mutlu bir çift portresi değil mi?
ama tek sorun var aramızda ''GÜVEN'' ... ve sanırım biz herşeyi aştık her zorluğu yendik ama bunu silip atamadık...
ben ona yanlış yapmadım yapmam ama her seferinde ona kendimi kanıtlamaktan çok yoruldum ben ...
markete inip çıktım market dediğim sokağın hemen başı ve ona haber verdim onun öncesinde bana yolculukta olduğu için otobüste fotosunu multimedya ile göndermişti sende bana gönder özledim dedi o esnada hazırlanıyordum ve telefon hafızam full doluydu boşaltmaya erindim inip çıktıktan sonra göndermek istedim markette 5 dk işimi bitirip eve çıktım ki bana asansörde çek fotoyu dedi bunu dediğinde ise ben çoktan odamdaydım ve mesaj gönderdim evdeyim diye ... işte o anda başladı sen yalan söylüyorsun gün boyu dışarıdaydın banada markete indim diye bahane uyduruyorsun diye:53: oysaki gün boyu evde ve net başındaydım ben ona neden yalan söyleyeceğim bunu neden yapayım gerçekten dışarıda olsam bunu ondan neden gizleyeceğim? kanım dondu yazdıklarını okuyunca... ben ona asla yalan söylemedim ondan gizli birşey yapamam yapsam bile buna vicdanım el vermez ona bir yanlışımda olmadı neden böyle diyor bana bunu kaldıramıyorum ben ... yapmadığım bir şey için her seferinde kendimi yeminlerle kanıtlamaktan bitkinim artık... ona güveniyorum ben hemde sonsuz ama o neden böyle ? ben bu kadar hassas davranırken en ufak birşeyde övgüler yağdırdığı eşim diye hitap ettiği birine neden hemen yalancı damgasını vurur bu aşık adam ? ne desem inanmıyor sen ne yapar eder o fotoyu çekerdin sana inanmıyorum diyor :14: artık dayanamadım eğer bana güvenmiyorsan adımı dahi unut diye mesaj attım yeter bu kadar sanırım bitti ... güven olmayan bir ilişkide her şey boştur bana göre kolay olmadı ama bitti ;
[video=youtube;pMNeEyKKXFI]http://www.youtube.com/watch?v=pMNeEyKKXFI[/video]

Son düzenleme:
Back
X