Ben bununla ilgili bişey anlatayım size.. Bir sene once falan esimin ev işi ile ilgili bi laf etmişti bana.. Pantolonunu mu utulememiştim ne.. Yetişmedi dedim bnde.. Fırsatım olmadı.. O zaman oglum 4, kızım 2,5 yasında.. Hani nasılsa evdesin nasıl fırsatın olmaz gibisinden konusunca dedim ki aksam cnm sen su cocuklarla ilgilen ben bi mutfak dolaplarınk silmeye gidiyorum. Neyse ben siliyorum dolapları 5 dk sonra kucuk kızım geldi, bi guzel dolabı açtı makarnaları yere sactı basladı oynamaya.. Hemen ardından oglum geldi.. Surahının içinde ki suyu makarnanın ustune doktu halıya hadi pişirelim dedi kardesıne.. Hiç umrumda degil ama benim dolap silmeye devam :) bi 10 dk sonra esim mutfaga geldi çocuklar burda mı diye.. Yoklugunu yeni anlıo beyefendi.. Bi baktı mutfak savas alanı.. Makarnalar sular kepçeler.. Çocuklar napmış buraya baksana dedi.. Hiç umrumda degil benim bu dolapların temizliğini yetiştirmem gerekiyo dedim.. Baktılar bn ilgilenmiyorum babaaaa acıktım dedi biri digeri çişim geldi dıye bagırdı.. Kocam en son bi saniye sakin olun sırayla diye dıye kosturuyodu evın içinde :) o gun bu gundur agzını acıp tek kelime etmez...