BEN ÇARE BULAMIYORUM?

elifmem01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
52
-31
1
31
Merhaba 7 aralıkta adetim 1 gün geçti test yaptım 81 çıktı 2 gün sonra 203 çıktı 2 gün sonra da 415 çıktı sonra yapmadım test. Çok enerjiğim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Acaba istemediğm için mi . Cumartesi günü doktara gidecem. Bakalım ne olacak bugun bel ağrım var adet olacak gibi . Akıntımda var acaba kimyasal olabilir mi ?

Merhaba 7 aralıkta adetim 1 gün geçti test yaptım 81 çıktı 2 gün sonra 203 çıktı 2 gün sonra da 415 çıktı sonra yapmadım test. Çok enerjiğim kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Acaba istemediğm için mi . Cumartesi günü doktara gidecem. Bakalım ne olacak bugun bel ağrım var adet olacak gibi . Akıntımda var acaba kimyasal olabilir mi ?
Kimyasal olda değer az artardı bence

Değeriniz güzel artmış bence belirtiniz olmayabilir ama bu hamile olmadığınız anlamına gelmez ki kimyasal olsa değeriniz az artar sonra da düşerdi şu an olumsuz olmanızı gerektirecek hiçbir şey yok belki cumartesi günü keseyi bile görürsünüz

Hamilelik istemiyor musunuz? Değer çok güzel artmış. Belirti olsun ya da olmasin belli ki hamilesiniz. Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inş🙏

Back
X