• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben cok kötüyümm kızlar acil yardımm :(

seray_arda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
48
0
36
İstanbul
slm kızlar ben ne yapıcagımı bılmıyorum nişanlım bana cok sevıyesız davranıyor.kendısı agresıf bır ınsan ve cok cabuk sınırlenıyor bende aynı oyleyım hemen parlarım ama o haddını asıyor bana kufredıyor kı bende ınsanım sabrımı tasırıp bırgun bende ona sovucem dıye cok korkuyorum sureklı kavga edıyoruz aklına gelebılcek herseyden kavga edıyoruz bır gunumuz kavgasız gecse sukredıyorum kendısı cok kıskanc nefesaldırmıyor bana tek basıma bır yere gondermıyor:45: gecen yeteneksızsınız turkıye de ıkı tane adam cok guzel fıgurler yapıyorlardıonlara bakıyorum dıye tv yı kapattrdı bana :20::19:ooooffff yardım edın kızlar hıcanlasamıyorz ama cok da sevıyoruz bırbırımızı 5 senedr beraberız 2 aydır nısanlıyız ne yapayımda onunla kavgasız bırgun gecıreyım ben :50:

kıskanclıgı tvyi kapatmaya kdr getirmis :53: valla insan cok sıkılır haklısın 5 senedir hepmi boyledi sonramı oldu bu kıskanclık sinir vs:26:

slm kızlar ben ne yapıcagımı bılmıyorum nişanlım bana cok sevıyesız davranıyor.kendısı agresıf bır ınsan ve cok cabuk sınırlenıyor bende aynı oyleyım hemen parlarım ama o haddını asıyor bana kufredıyor kı bende ınsanım sabrımı tasırıp bırgun bende ona sovucem dıye cok korkuyorum sureklı kavga edıyoruz aklına gelebılcek herseyden kavga edıyoruz bır gunumuz kavgasız gecse sukredıyorum kendısı cok kıskanc nefesaldırmıyor bana tek basıma bır yere gondermıyor:45: gecen yeteneksızsınız turkıye de ıkı tane adam cok guzel fıgurler yapıyorlardıonlara bakıyorum dıye tv yı kapattrdı bana :20::19:ooooffff yardım edın kızlar hıcanlasamıyorz ama cok da sevıyoruz bırbırımızı 5 senedr beraberız 2 aydır nısanlıyız ne yapayımda onunla kavgasız bırgun gecıreyım ben :50:

sana neden küfür ediyo bunu anlayamıyorum ya

bu insan ailesinede küfür ediyormu olaya bak

sen ona bi sınır çek tlf da az görüşme yapın yada msjda
kendini özlettir özel olduğunu hatırlat...

ama o kıskançlığa yapabileceğin hiçbişey yok emin ol toprağa kadar gidiyo bu huy..

Bence kendinden hiç taviz verme eyvallahın yokmuşş gibi davran çünkü erkekler sadece bundan anlıo .dışarı tek başına göndermemeside çok kötü insanın nişanlıyken hoşuna gidio seni koruo zannediosun ama evlenince çok kötü bidurum ben evliyim benm eşimde ole ve o kadar zor bi durumki insan kendine olan güveninini kaybedio aynaya baktığında kendiini tanıyamıosun bile anlıyacağın evlenince çok büyük kavga sebebi oluoo allah yardımcın olsunn ..

canım....sana küfür edemez o yaa... kusura bakmada o kim yani... nişanlım benim yanımda başkasına küfür etti.. delirdim ama sen kimsinde bu saygısızlıgı yapabiliyorsun gözümden düşüyorsun böle yaparak.. sen beni nasıl yok sayarsın yanında dedim.. sakın izin verme küfüre.. araştırmalara göre aile içi şiddet önce küfürle başlıyormuş. sonra küfürlerde artık fayda etmeyince onu kesmeyince tokata baş vuruluyormus.. ayrıl et demiyorum bende nişanlıyım çok zor o öle hemen ayrıl önüne bak yapması.. ama küfürün önüne geçemezsen .. baştan herşey saygısızca başlamış olacak. nişanlı olarak duygularını cok iyi anlıyorum.nişanlın snaa hiç vurdumu peki??

aynı şeyden ben de muzdaribim sayılır. biri var, çıkmaya çalışıyoruz ama sevgili değiliz yani arada bir şey. onu seviyorum, çünkü onun yanında mutlu olduğum gibi kimsenin yanında mutlu olmuyorum. ama kendisi odun, hatta direk kütük, ormandan ağacı kesip eve getirmişler. her şeye kızıyor, her konuda bnim alttan almamı bekliyor. en sonunda da sebepsiz birden kesiverdik muhabbeti, iyi de oldu rahatım şimdi.

peki sen neden seviyorum diyorsun ? neyini seviyorsun ? severse kötü özelliklerini görmez insan, seni anlıyorum ben, ama fazla da zorlama ilişkiyi sonra çok pişman olabilirsin

canım....sana küfür edemez o yaa... Kusura bakmada o kim yani... Nişanlım benim yanımda başkasına küfür etti.. Delirdim ama sen kimsinde bu saygısızlıgı yapabiliyorsun gözümden düşüyorsun böle yaparak.. Sen beni nasıl yok sayarsın yanında dedim.. Sakın izin verme küfüre.. Araştırmalara göre aile içi şiddet önce küfürle başlıyormuş. Sonra küfürlerde artık fayda etmeyince onu kesmeyince tokata baş vuruluyormus.. Ayrıl et demiyorum bende nişanlıyım çok zor o öle hemen ayrıl önüne bak yapması.. Ama küfürün önüne geçemezsen .. Baştan herşey saygısızca başlamış olacak. Nişanlı olarak duygularını cok iyi anlıyorum.nişanlın snaa hiç vurdumu peki??
bencede çokk ii yapmışsın herşey küfürle başlıo dediğin gbi bence erkek kadının yanında çeknmeli benm eşim hala çekinir benim yanımda .çok büyük saygızlık küfürr

şahsen kıskançlık hadi neyse ama onun da bir sınır olmalı yani tvde ki insanlara bile karışıyorsa buna sen engel olaazsın herşeyine karışır giydiğin gezdiğin gittiğin yerler vs ama sen bu konuda sorun yapmıyorsan problem değil.ama küfür ciddi anlamda büyük bir saygısızlık bence yani.en azından çok fazla hesap vermemeye alıştır fazla görüşme özlesin seni belki o zaman düzelir biraz kıymetini bilir yani..

bencede çokk ii yapmışsın herşey küfürle başlıo dediğin gbi bence erkek kadının yanında çeknmeli benm eşim hala çekinir benim yanımda .çok büyük saygızlık küfürr

kuzenimin sewgilisinden biliyorum küfürle basladı tokatla dewam etti ve en sonunda herkezin içinde en az 100 kişinin içinde kafede masayı alıp kafasına gecirmiş.. suçu ne biliyormusunuz..kafeye ablasıyla kocası bırakmış.. kocasının ne işi varmış yanlarında...öküz embesil. kuzenimi kurtardım ondan ama şükürler olsun.. benimde basımı baya belaya sokmustu ama başardım sonunda :D

Nisanliyken bile sana sayisi yoksa, evlilik hakkinda bir kez daha dusun..
Ayni cati altinda insanlar birbirlerine daha az tahammul ediyolar.

kuzenimin sewgilisinden biliyorum küfürle basladı tokatla dewam etti ve en sonunda herkezin içinde en az 100 kişinin içinde kafede masayı alıp kafasına gecirmiş.. Suçu ne biliyormusunuz..kafeye ablasıyla kocası bırakmış.. Kocasının ne işi varmış yanlarında...öküz embesil. Kuzenimi kurtardım ondan ama şükürler olsun.. Benimde basımı baya belaya sokmustu ama başardım sonunda :d

ben onu bunu bilmem erkeğe çok taviz vermiceksin .çok sevsende çok sevdiğini bile belli etmiceksin.tebrik ediyorum senii çok hayırlı bi iş yapmışşsın cnm.

canım....sana küfür edemez o yaa... kusura bakmada o kim yani... nişanlım benim yanımda başkasına küfür etti.. delirdim ama sen kimsinde bu saygısızlıgı yapabiliyorsun gözümden düşüyorsun böle yaparak.. sen beni nasıl yok sayarsın yanında dedim.. sakın izin verme küfüre.. araştırmalara göre aile içi şiddet önce küfürle başlıyormuş. sonra küfürlerde artık fayda etmeyince onu kesmeyince tokata baş vuruluyormus.. ayrıl et demiyorum bende nişanlıyım çok zor o öle hemen ayrıl önüne bak yapması.. ama küfürün önüne geçemezsen .. baştan herşey saygısızca başlamış olacak. nişanlı olarak duygularını cok iyi anlıyorum.nişanlın snaa hiç vurdumu peki??

bir kere elini kaldırdı cok sınırlıydı ben ne yapıyorsun sen dedım ya sen nasıl bana elını kaldırabılıyorsun dedım hadı dewamını getır utanmadan dedım ındırdı elını bıdahda oyle bıseye yeltenemedı

kıskanclıgı tvyi kapatmaya kdr getirmis :53: valla insan cok sıkılır haklısın 5 senedir hepmi boyledi sonramı oldu bu kıskanclık sinir vs:26:

yok hep boyle sınırlıydı ama bu kufur olayı son 2 ayda ortaya cıktı nısanlandık basıyor kufurlerı cok sınırlenınce ne soyledıgını bılmıyor ona haddını bıldırmem lazım benımle cok saygısızca konusuyor

Back
X