ben çok mu baskıcıyım o mu öyle göstermeye çalışıyor

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
kızlar aslında çok dert etmiyorum şuan ama fikrinizi almak istiyorum
sevgilim benden önce içki içerdi ama ben hayatımda 3 4 kez özel günlerde içtim o kadar artık hiç içmek istemediğimi onunda içmemesini istediğimi söyledim haftada bir içki içen adam 2 yılda 2 defa içti düğünde falan o kadar..ama bugün bi arkadaşı bira alıp getirmiş içecem dedi ne bu şimdi içeceğin yoktu kötü arkadaş işte dedim hemen başldı bana baskı yapıyosun sadece bi bira içecem diye
ben eskiden dekolteli giyen biriydim sevgilim çıldırıyo diye tamam dedim içime body falan giyerim bunu söyledim sende bana karışıyosun senin için body giyiyorum diye giyiyonda ne oluyo gene görünüyo dedi
sen bira içecem dedinde ben içme mi dedim dedi bende sanki bayılıyomuşum içmeye gibi
sonrada barlara mı gidiyom içiyom içipte sarhoş mu oluyorum napıyorum arkadaşımla bi bira içecem altı üstü dedi
bende iyi tamam aşkım iyi geceler dedim çıktım faceden

çin dili okuyoruz çinli çocuklar gördük ben gidip hadi çince konuşlım dedim o da tamam dedi
konuştuk falan çince biriyle hatta sevgilim arkadaş oldu

ben polislik sınavınada girmeyi düşünüyorum geçenlerdede 3 tane polis kız gördük sevgilim hadi sor bakalım nasılmış işleri merak ettiğin şeyleri öğren dedi
bende yok dedim yanımda sen varsın tanımadığım kızlarla konuşmam dedim

o da bana bugün bunlarıda hatırlattı baskıcısın dedi
sizce kim baskıcı ikimizde sanırım :26:

:44: Garip bir ilşkiniz var.Alkol kullanan insanlar kötü değildir.Kötü örnek falan yazmışsınız ya.:34: Bir başka insanın özgürlük alanınıda kısıtlıyorsunuz üstelik içme vs. diye.kişi buna kendisi karar vermeli tamamen onu bağlayan bir durum çünkü.Sizin dekoltenize karışmasıda sizin özgürlük alanınızzı kısıtlıyor.aynı zamanda sırf sevgiliniz yanınızada diye başka kızlarla konuşmamanız çok ilginç :19: özgüven eksikliğiniz olduğunu düşündürür karşıdaki insana..Nacizane yorumum çok fazla kısıtlama yapmayın birbrinizin hayatında.Avucunuzda bir kuşu gitmemesi için çok sıkı tutarsanız bir süre sonra o kuş ölür.Bilmem anlatabildim mi..:34:

:44: Garip bir ilşkiniz var.Alkol kullanan insanlar kötü değildir.Kötü örnek falan yazmışsınız ya.:34: Bir başka insanın özgürlük alanınıda kısıtlıyorsunuz üstelik içme vs. diye.kişi buna kendisi karar vermeli tamamen onu bağlayan bir durum çünkü.Sizin dekoltenize karışmasıda sizin özgürlük alanınızzı kısıtlıyor.aynı zamanda sırf sevgiliniz yanınızada diye başka kızlarla konuşmamanız çok ilginç :19: özgüven eksikliğiniz olduğunu düşündürür karşıdaki insana..Nacizane yorumum çok fazla kısıtlama yapmayın birbrinizin hayatında.Avucunuzda bir kuşu gitmemesi için çok sıkı tutarsanız bir süre sonra o kuş ölür.Bilmem anlatabildim mi..:34:

anladm ve ikimizde yapıyoruz bu hatayı ama düşündüm de ben daha çok yapıyorum sanırım
mesela bikini giymemi istemiyor ama ben de mayo sevmiyorum evlendiğimizde mayo giyerim ama bikinide giyeceğim bi kaç defa tamam mı dedim tamam dedi sorun çıkarmayacağına söz verdi
biz birbirimize çok kaışıyoruz hargün birlikteyiz ondan mı oldu acaba daha önce böyle bi ilşkim olmamıştı hiç

anladm ve ikimizde yapıyoruz bu hatayı ama düşündüm de ben daha çok yapıyorum sanırım
mesela bikini giymemi istemiyor ama ben de mayo sevmiyorum evlendiğimizde mayo giyerim ama bikinide giyeceğim bi kaç defa tamam mı dedim tamam dedi sorun çıkarmayacağına söz verdi
biz birbirimize çok kaışıyoruz hargün birlikteyiz ondan mı oldu acaba daha önce böyle bi ilşkim olmamıştı hiç

bir ilişki karşındaki insana kendi isteklerini kabul ettirmeye çalışmak değildir.Birbirinizin düşüncelerine isteklerine hoşgörülü yaklaşmalısınız.Sen daha çok yapıyorsun bende anladım zaten:1: Bu tür şeylere takılma yani senin isteklerini yapsın diye diretme ha çokta serbest bıırakma.Ama çokta sıkma.Erkekler çok baskıdan çabuk bunalıır.

Birbirinizi oldugunuz gibi kabul etmeye calisin. Insanlari kolay kolay degistiremessin. Anliyorum sen onun icin birseyler yapiyorsun onunda yapmasini bekliyorsun ama herkes ayni fedakarligi yapamaz canim. Icmek istiyorsa birak icsin usteleme zaten sen usteledikce yapma dedigin seyleri illa ki yapar

Baskı değil de şöyle bir durum oluyor bizim aramızda sevgilimle mesela. Geçen hafta tartıştık, gittiğin yerleri bana haber ver çıkarken, bu konuda hassasım biliyorsun dedi. Sende yapacaksın o zaman aynısını dedim.
Benim mantığım tek taraflı fedakarlık olmaması, özveri karşılıklı olur.
Sen içme meselesinde abartmışsın canım biraz. İçmemesini söylemişsin tamam o da yapmamış anlaşılan 1-2 kez özel günler dışında.
En azından sana söylemiş dürüst davranmış öyle düşün.
Hoşlanılmayan konular söylenmeli, tartışılmalı.
Birbirine karışma şeklinde ya da emir verme tarzında olmamalı ama.
Benim sevgilimde içtiği zaman benimle tartıştığında içer genelde, telefonun diğer ucunda olduğumdan duyuyorum bende. 1 kez de bir arkadaşıyla arabada içmişlerdi ama sorun etmedim.
Ben yokken gidip bir mekanda içmediği sürece sorun yok benim için. Mekanda içilecekse beraber içiyoruz hep çünkü.

Back
X