ben çokmu safım

• Konu Sahibi Konu Sahibi aaaay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
799
0
0
Aydın
merhaba kızlar ben şimdi cuma günü markete gittim alışveriş yapmaya orda bir çalışan bana dediki sen halk markettemi çalışıyordun dedim evet hala çalışıyormusun dedi yok dedim neden çıktın dedi müdürü çıkarttı dedim sessizmisim aktif konuşkan istiyorlarmış dedim ala ala bundan işçimi çıkartılır dedi sen cv doldur gel ben seni alcam işe dedi hiç demiyorda çalışırmısın istiyormusun bende o şaşkınlıkla soramamışım neden sölediniz işi diye sizce neden söle iştir niye ben yani tanımam etmem

e canım sen "beni çıkardılar" demişsin, adam da "gel bizde başla" demiş,ne güzel işte,iş ayağına gelmiş.niyetin varsa neden niçin deme başla.yok çalışmayacaksan zaten yapman gereken bir şey yok.eleman lazımdır senin de tecrüben var ondan sana demiştir.

Son düzenleme:
Fırsat ayağına gelmiş tepme bence.
Saflıkla ne alakası var o sormuş neden çıkarıldın diye söylemişsin.
Söylenmeyecek bişey olsa söylemezdin zaten.

Demekki onun elemana ihtiyacı var, seninde işten çıkarıldığını öğrenince sen deneyimli olduğun için sana iş teklif etmiş. Hemen kötü niyet arama bence.

canım sen markette çalışmışsın daha önce adam biliyor bunu şşte onunda elemana ihtiyacı vardır gel başla demiştir haman art niyet arama bi işe ihtiyacın varsa dene bi

evet bende öle düşündüm çalışmak istiyorum evet cv doldurucam ama bunu arkadaşıma anlattım küplere bindi niyeti kötüymüş elin adamı niye işe alıyor seni falan faln bende aksine gitmek istiyorum arada derede kaldım zaten öle bir niyet olamaz doğru tecrübem var o yüzden demiştir bide iki üç kişiler fazlda değil

canım art niyet sezinlemediysen eğer bilki adamın tecrübeli elemana ihtiyacı var
dener bakarsın eğer yanlış bi hareker sezinlersen o zaman gerekeni düşünürsün
elbet kötü insanlar var toplumda ama seviyeli işverenlerde var hala

gene o çalıştığım yerdeki gibi olmasından korkuyorum tartışmak istemiyorum gene ailemle işten çıktım diye

evet haklısın zaten girip çıktığım biryer yanlışları olmadı hiç

gene o çalıştığım yerdeki gibi olmasından korkuyorum tartışmak istemiyorum gene ailemle işten çıktım diye

o zaman diyebileceğim birşey yok canım alene olayı anlat onlar da bilsin nasıl bi karara varacağın konusunda sana destek olurlar

dürüstçe anlatman da etkili olmuştur bence hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…