- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi rock_that_body
Ben senın yerıne cozdum canım k.bakma ama salak ve dengesız ilerde kısmet olurda evlenorsen sakın boyle delilik yapma senı bosar aradan borkac gun sonra barısmak osteyen tıplerden ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok evlilik düşünemem zaten bu tarz biriyle.Dün gece son mesajımı attım iyi kötü ne varsa unuttum bir daha merak etme ne yaptığımı dedim.Cevap vermedi zatenBen senın yerıne cozdum canım k.bakma ama salak ve dengesız ilerde kısmet olurda evlenorsen sakın boyle delilik yapma senı bosar aradan borkac gun sonra barısmak osteyen tıplerden ..
Bn şahsen seviyordum onu ve istiyordum onunda sevmesini.Kim istemez ki.Ama anladımki ilişkiyi kedi fare oyunu sanan biriyle olmazmış.Ben pek peşimde dolanacağına da ihtimal vermiyorum açıkcasıHer iki cinsiyette de vardir bu olay. Sevgili olmayalim ben ona bakmayayim ama o bana bakmaya benden hoslanmaya devam etsin istegi. Suan oda aynen bu durumda. Siz hic yuz vermeyin :) birakin kendi haline zamanla pesinizi birakir
Ya insanı delirttikten sonra helallik dileme modası da yeni çıktı bana da olmuştu böyle bişey ama ben barismak gibi bir hata yaptım 2 ay çok değer verdi sonra başka kız bulunca ayrıldı aman iyi olmuş uzak olsunnKızlar merhaba. Buraya eski erkek arkadaşımla ilgili konu açmıştım.Şimdi anlaşılabilirlik açısından kopyalayım ;
merhabalar yeni üyeyim ama uzun bir zamandır takip ediyorum.Konuma gelecek olursak kızlar ortak bir arkadaş vasıtasıyla tanıştığım sevgilimle 2,5 ay önce ayrıldık.
Bana ilerletemediğini,katlanamadığını,sıktığımı vs gibi nedenler sunarak ayrıldık.Hoş,bana göre de o çok ilgisiz gelmeye başlamıştı.Kavga ediyoduk,tartışıyorduk sürekli vee ayrıldık.
Ben bu 2,5 ayda birkaç kez geri dönmek istedim ama geri dönüşü sert oldu.Olmaz dedi.
En son sayfalarca mesaj attım,deneyelim dedim ama kendisi bu saatten sonra olmayacağını söyledi.
Gece ver cevabını düşün iyice dedim,gece sorduğumda ise cevap bile atmadı..Bu olaydan 5 gün sonra benim doğum günümdü.Mesaj attı ; ''Keske farklı sekilde olsaydı ama olamadı bu saatten sonra yapacak birşey yok.Bende isterdim şuan elele olmayı ama olmuyor işte.Ömrünün kalanında mutluluk peşini bırakmasın.O yüzündeki tebessüm hiç kybolmasın.Gerçekten bugün birlikte olabilmeyi dilerdim.İyiki doğmuşsun iyiki tanımışım seni mutlu yıllarr..'' dedi.Bense teşekkür ederim dedim sadece.
Neyse ertesi gece ise saat 4te facebooktan meaj atmış.''Saçmalama arkadaş listenden mi çıkardın şimdide.Düzelecek mi böyle yapınca herşey ?'' demiş.
Bense ''Sen artık hiçbirşeyimsin.Ben sana temiz geldim başkasına temiz giderim.Ben çok çabaladım.Olmadı.Artısıyla eksisiyle çok tecrübe edindim bu ilişkimden.Benim seninle bundan sonra konuşmam doğru değil.Kendine iyi bak'' dedim.
''Bide sen bitirdin beni bide sen öldürdün''yazmş.
''Böyle olmasını sen istedin,sen beni cevapsız bıraktığında tamamen bitti benim için.''yazdım ve cevap vermedi ondan sonra.
Kızlar bu eski konumdu.Gelgelelim ki;
Arkadaşlar bunun üzerinden 1,5 hafta geçti ve bugün Aysu diye mesaj attı.Efendim dedim.Napıyosun rahatsız etmek istemedim merak ettim sadece dedi.Bende gayet iyi olduğumu şimdi tekrar neden mesaj attığını sordum ve bi süre konuştuk.Çok zor zamanlar geçirdim sana patladım,yapmamalıydım.Seni ilk günki gibi seviyorum.Herşeyinle çok özledim ama yürütemedik,olduramadık dedi.Neyse bisüre ben içimi döktüm ona.Sadece hakkını helal etmeni istiyorum yaşadıklarımız çok güzel şeylerdi dedi.
Kızlar sizce amacı ne olabilir ? Bu adam gerçekten pişman oldu mu ? Ben çözemedim yardım edin bu çocuğun derdi ne ?
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.Okuyan gözleriniz,yazan elleriniz dert görmesin.Şimdiden teşekkür ederim.
Çok çok çok çirkince. Madem gözün dışarıda neden oyalıyorsun.Sizin adınıza hem üzüldüm hem sevindim. Kurtulmanıza sevindim.Benimki bi garip pişman adım atmıyor barışmak istemiyor ama seni ilk günki gibi seviyorum diyorYa insanı delirttikten sonra helallik dileme modası da yeni çıktı bana da olmuştu böyle bişey ama ben barismak gibi bir hata yaptım 2 ay çok değer verdi sonra başka kız bulunca ayrıldı aman iyi olmuş uzak olsunn
Ya boşver. ilk günkü sevgisi de ise yaramamis bak sadece 1.5 yıl yetmiş onaÇok çok çok çirkince. Madem gözün dışarıda neden oyalıyorsun.Sizin adınıza hem üzüldüm hem sevindim. Kurtulmanıza sevindim.Benimki bi garip pişman adım atmıyor barışmak istemiyor ama seni ilk günki gibi seviyorum diyor
bence pişman olmuş gayet güzel de açıkca yazamıyor gururundan.Sizce pişman olmuş olamaz mı yaptıklarına ?
Sordum zaten amacın ne dedim.Hellalik istiyorum işte zor zamanlar yaşadım sana patlamam doğru değildi ama patladım işte bianda dedi.Bende ne bu günah mı çıkartıyorsun dedim.En sonunda da zaten keşke pişman olduğun zaman gelseydin başkalarında bulamadığını görünce değil.Bir daha bana ulaşma.İyi kötü ne varsa unuttum bir daha merak etme ne yaptığımı dedim.ben herşeyin açık açık konuşulmasından yanayım. ben olsaydım tekrar mesaj atarsa herşeyi boşverip amacını sorardım,baktımki hala net bişeyler yok,kendimi cepte hissetmesine izin vermeden bu defteri kapardım.Yaptığı çok çirkin devamlı kendini hatırlatması,bu şekilde size ayakbağı olur...
Ah keşke.Ama adım atabilir mi bilmiyorum artık.Çünkü en son iyi olan şeyleri de kötü olan şeyleri de unuttum bidaha merak etme ne yaptığımı dedim.Cevap vermedi.Bu laftan sonra yalvarır mı döner mi? Hiç bilmiyorumbence pişman olmuş gayet güzel de açıkca yazamıyor gururundan.
eğer sen bu tavırla devam edersen o zaman muhtemelen yalvarmaya bile başlayabilir![]()
Canım ikimizde 23 yaşındayız aklımız başımız yerinde.Normalde böyle bi insan değildi.Çok geldin üzerime,bunalmışken birde sen bunalttın patladım malesef dedi. Ama evet ilgiyi kesince umursamayınca hep hatırlatmaya çalışıyor kendini.Sen onu hep sevesin, onu hep sevgiyle sarasın isteyen bunun için bir ileri iki geri ilgi gösteren insan tipi. Kızlarda da erkeklerde de olur bunlardan. Eğer 13-20 yaş arasıysa eh işte ergen normaldir denebilir. Ama yaş bundan fazlaysa kronik olmuştur. Hemen uzaklaşmalı bunlardan. Hatta bunlara senin gibi ilgi gösterip gösterip şak diye ilgiyi kesince iyice bir sersemliyorlar, saçmalamaya başlıyorlar.
Erkekler numara gurur falan yapmaz kolay kolay, seviyorlarsa saç diplerine kadar hissedersin. Acaba? demezsin, unutma.
Evet ve o söylediği asla bırakmayacağımlar sensiz yapamamlar artık komik geliyor.Yapabiliyormuş,bırakabiliyormuş arkasına bakmadan gidebiliyormuş herkes.Ya boşver. ilk günkü sevgisi de ise yaramamis bak sadece 1.5 yıl yetmiş ona