Ben de aldatıldım

llena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
34
0
86
İstanbul
Selam kızlar öncelikle herkese merhaba aranıza daha yeni katıldım.
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Fikir verirseniz çok sevinirim.
Benim 1 buçuk yıldır süren güzel gittiğini düşündüğüm bir ilişkim vardı 1 hafta öncesine kadar.
Birbirimize o kadar güveniyorduk ki facebook msn şifrelerimizi almaya gerek bile duymamıştık.
taa ki ben en tesadüfi bir şekilde facebook una girip ve kızlarla yazışmalarını görene dek herşey süperdi.
Bir tanesi eski kız arkadaşına asılma şeklindeydi. Kız sevgilin nasıl demiş. Benim ki bu aralar aramız limoni demiş.
Kız düzelir demiş. Benim salak da düzelmezse de yapacak bir şey yok demiş. Kız da yok bebek demiş. Benim salak konuşmanın ilerleyen kısımlarında kızın msn nini istemiş. Artık eklemişler mi bilinmez. İşin ilginç yanı aramız limoni falan değildi. Aramız limoni olduğu nadirdir hatta. KAvgalarımızı bile konuşarak çözer küs kalmazdık. İkinci yazışmada da kızın tekine demiş ki sevgilin yokmu nasıl olmaz hemcinslerimden utanıyorum walla. tam bir yavşama anlayacağınız.
Ben direk söyledim ve ayrıldım. Eski sevgilisi için kızı üzmüştüm ahını almıştım çok mutluyum diyemedim merak ettim msn ni aldım dedi. Diğer kızın da sevgilisi olmuyormuş moral vermek istemişmiş. Nasıl yalan söylüyor bir de. Benim burda anlamadığım ilişkimizde bir problem yoktu. Çok mutluyduk. Bana çok düşkündü. Neden böyle saçamalıklara gerek duydu cidden anlamıyorum. Yani eğer sorun varsa söyle çözemiyorsak ayrıl sonra git naparsan yap. Ama sorunumuz olmadığı halde neden aldattı aklım almıyor. Şimdi de 1 haftada 4 kilo vermiş ağzından lokma geçmiyormuş. Beni çok seviyormuş. ALdatmak değilmiş onlar. Aldatmak başkasını istemeye denirmiş o sadece beni istiyormuş. Yalvarma modunda. Eskiye dönelim modunda. Siz olsanız ne yapardınız? Dönermiydiniz? Ayrıca sizce nedeni ne olabilir?

Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Fikir verirseniz çok sevinirim.
Benim 1 buçuk yıldır süren güzel gittiğini düşündüğüm bir ilişkim vardı 1 hafta öncesine kadar.
Birbirimize o kadar güveniyorduk ki facebook msn şifrelerimizi almaya gerek bile duymamıştık.
taa ki ben en tesadüfi bir şekilde facebook una girip ve kızlarla yazışmalarını görene dek herşey süperdi.
Bir tanesi eski kız arkadaşına asılma şeklindeydi. Kız sevgilin nasıl demiş. Benim ki bu aralar aramız limoni demiş.
Kız düzelir demiş. Benim salak da düzelmezse de yapacak bir şey yok demiş. Kız da yok bebek demiş. Benim salak konuşmanın ilerleyen kısımlarında kızın msn nini istemiş. Artık eklemişler mi bilinmez. İşin ilginç yanı aramız limoni falan değildi. Aramız limoni olduğu nadirdir hatta. KAvgalarımızı bile konuşarak çözer küs kalmazdık. İkinci yazışmada da kızın tekine demiş ki sevgilin yokmu nasıl olmaz hemcinslerimden utanıyorum walla. tam bir yavşama anlayacağınız.
Ben direk söyledim ve ayrıldım. Eski sevgilisi için kızı üzmüştüm ahını almıştım çok mutluyum diyemedim merak ettim msn ni aldım dedi. Diğer kızın da sevgilisi olmuyormuş moral vermek istemişmiş. Nasıl yalan söylüyor bir de. Benim burda anlamadığım ilişkimizde bir problem yoktu. Çok mutluyduk. Bana çok düşkündü. Neden böyle saçamalıklara gerek duydu cidden anlamıyorum. Yani eğer sorun varsa söyle çözemiyorsak ayrıl sonra git naparsan yap. Ama sorunumuz olmadığı halde neden aldattı aklım almıyor. Şimdi de 1 haftada 4 kilo vermiş ağzından lokma geçmiyormuş. Beni çok seviyormuş. ALdatmak değilmiş onlar. Aldatmak başkasını istemeye denirmiş o sadece beni istiyormuş. Yalvarma modunda. Eskiye dönelim modunda. Siz olsanız ne yapardınız? Dönermiydiniz? Ayrıca sizce nedeni ne olabilir?

birincisinde gerçekten bir aldatma yeltenmesi var ama ikincisini önemseme gerçekte moral vermek için olabilir. bu face o kadarda ciddiye alınacak bişi değil bence çünkü insanlar çok sahte insanın kendi arkadaşları bile kişilklerinin dışında şeyler yazabiliyor paylaşabiliyor. ama önemli olan herşeye atlamamk, asil olmak, cıvımamak. seninki biraz facenin cıvıklığına uymuş bence. bu ona bir ders olur bu defa çok ciddi olduğunu anlaması açısından ciddi ol samimiyetine inanırsan yani barışma çabaları sürekli ve aralıksız olursa ancak affet. bir daha olursa yüzünü bile göremeyeceğini iyice anlasın ki cıvımasınlar.

Ya bi insan zaten çok sevse, sevdiğine sadık olsa facede flan bi kızla konuşma gereği duymaz die düşünüorum.. Şimdi seni kaybettiğine pişman da olabilir ona sözüm yok ama sakın affetme en azından bi sürelik zaten gerçkten seviyorsa asla senden vazgeçmez en azından bu süreçte onun senı ne kdar sevdiğini tartmış olursun ;)

Şu erkekler iyice aştılar kendilerini
Valla bende aldatıldığımı facebooktan öğrenmiştim
Eski sevgilimde inkar etmişti
Haa bende yedim , gittim bende facebookta onu aldattım
Kendimce bir nevi intikam aldım:37:
Ama o hep inkar yoluna gitti , halada inkar ediyor
Valla bence herkesin bir facebooku olmalı diyenlerdenim
Yoksa nasıl öğrenirdik aldatıldığımızı , aptal yerine konduğumuzu
Sakın affetme canım , git sana ulaşabileceği tüm telefonlarını değiştir
Böyle bir pisliktenden de uzak dur
Facebookunda ne halt yerse yesin
İsterse msn istesin başka kızlardan , isterse başka kızları avutsun
Ama sen onu kendinden uzak tut..

Son düzenleme:
eski sevgilisine, sevgilisi olmayan kızlara yazılan adama geri dönmek? boynuzları cilalatmak için mi?

Eski kız arkadaş meselesini bir tarafa bırakırsak diğeri resmen aldatma... :26:
Tekrar güvenebileceğini düşünüyorsan barış ama dikkatli ol derim. Her an eski kız arkadaşıyla barışabilir ya da diğer kızlarla olabilir... :3:

bir insanın bir insanı aldatması demek illaki bedenen birlikte olması demekmidir?
hala geçmişiyle uğraşıp eski sevgililerinin nabzını yoklayan bir adama neden dönesinizki?
hem aramız limoni diyerek sizide yermiş sevgiliniz.
yalvarsın yakarsın size, dönüp bakmayın suratına.. şunlara kendini önemli bişeymiş gibi hissetirmeyin artık.
her affetme , diğer aldatılmaya açılan bir kapıdır. ders vermek istiyorsanız hayatınızdan çıkarın gitsin. dünyanın ben merkezi değilki onlar.. kendinize saygınız olsun.

Son düzenleme:

Şerefsizliğinden neden olacak..Hiç dönmeyin aklınızda soru işareti var mı hayır aldatmış yeltenmiş hemde eski sevgilisi ile çokda merhametli maşallah ,kapıyı aralamış eski sevgilisine yüzsüz ...

Diğerlerinde şansını denemiş,sen nasılsa varsın diye.
Sürünsün ya bırak .:47:

çok ağır geliyor bana bunlar yaaa ne gerek var yaa ah bu erkeklerrrr doyumsuzz varliklarr...ben kabul etmezdim hep aklımda olurdu güven yoksa nasıl sağlıklı bir aşk olabilirr.neden die hiç kendine sormaa sadecee vicdanın rahat olsun boşverr

bir erkeğe ne kadar çok şans verirsen o hataları o kadar tekrar eder :4: tecrübe ile sabittirr :49: bence sen artık kendi yoluna dön arkadaşım boşver kendini üzmeye değmez

Öncelikle yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim.. Kadın dayanışması gerçekten güzel birşey :)
Konuya dönersek eskiden de bana hep derdi ki "seni asla aldatmam" "senden başkası olmaz"... vs açıkçası çok güzel gördüm benden başkasının nasıl olmadığını :) Şimdi de diyor senden başkası olmayacak diye. Hadi ordan dedim. Ben varken olmuş başkaları bensiz de gayet olur merak etme dedim.
Sürekli telefonda bana ağlıyor. Çok pişmanım asla aldatma düşüncesiyle yazmadım bir hata yaptım ama bir daha olmayacak affet beni diyor..
Açıkçası seven insanın aldatmayacağını düşünüyorum. Demek ki bir sorunu varmış ki aldattı teşebbüs etti aldatmaya yeltendi.
Olayı anlattığım bütün arkadaşlarım hadi canım o yapmaz diyorlar.. Bir tanesi de dediki o bile yapıyorsa kime güveneceğiz..
Yani kendini o kadar düşünceli efendi duyarlı gösterdi ki ben de emindim asla yapmaz derdim. Ama öğrendim ki hayatta asla diye birşey yoktur.
Açıkçası affetmek içimden gelmiyor. İçimde bir intikam alma duygusu da yok. Kinci değilim. Bir salaklık yaptı ve bedelini bensizlikle ödeyecek.
Ama o kadar birbirimizin hayatına girmişiz ki bir anda da çıkaramıyorum. Aslında sevgiliden çok- yakın arkadaş dost gibi olmuşuz onu anladım.
Mesajlaşmaya devam ediyorum. Ama katiyen sevgili olmayacağım bir daha kesin.
Bir arkadaş gibi konuşuyoruz şimdilik.

aldatması için illa fiziksel bişiler mi gerekiyor ??
çok seven birisi zaten dışarılarda bişeyler aramaz..
sizi kaybetti , belkide alışkanlık olarak görüyo , bu duruma katlanamıyor o yüzden içine sindiremedi geri dönmenizi istiyor ..
karar sizin ....

Aslında onu değil onun bizde yarattığı güven duygusunu severiz. Ve asıl içimizi acıtan, onun gidişi değil o güveninin yitişidir.
(( paylaşmak istedim canım :))

Bu görünen aldatma
Birde görmediğiniz varsa...(daha ileri bir şekilde... yapan her şekil yapar)
Aldatmak-aldanmak bitmiştir bitmeli demektir.

2 hafta önce yazmıştım sanırım bunu. Aldatan sevgiliden arkadaş falan olmaz tecrübeyle test ettim :)
Artık herkes kendi yoluna diyorum. Yüzünü bile görmek istemiyorum.

en doğru kararı sen verirsin.biz sana barış yada ayrıl desekte son karar senin.onun yaptığı senin hoşuna gitmeyecek bişey olduğuna göre aldatmadır senin arkandan iş çeviriyo kandırıyo.o seni gerçekten seviyor ama başka heyecanda istemiş daha ileri gitmemişte olabilir.ayrıldığını söylüyorsun hayırlısı olsun :31:

Back
X