Ben de artık bir an evvel "HAMILEYIM" diye haykırmak istiyorum diyenler buraya!!

Luna

Şükürler olsun RABBIM!!
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
1.476
1
116
İstanbul
Arkadaslar yaklasık nisan ayından beri forumda aktif bir kullanıcıyım ve hepimizin ortak istegi ortak arzusu bir an evvel cift cizgiyi gorup hamile kalmak!!

Peki biraz dertlessek ya , mesela calısmalardan sonra adet gunune kadar olan gunleri nasıl atlatabiliyorsunuz?

Benim zindan gibi geciyor gunlerim takmyacagım diyorum yine takıyorum deliler gibi.. Devamli forumdayim bi seyler kovaliyorum..

Bu arada bu aralar alısveris merkezlerinin tuvaletlerinde korunma reklamlarina gıcık oluyorum, yok iste "hayallerini erteleme korun " falan diye.. sanki inadına bu yazıları goruyorum..

Gercekten de etrafımdaki neredeyse herkes hamile, en beklemediklerim bile.. Ben de bir an evvel artık "Hamileyim " demek istiyorum..

Eskiden cok kolay zannederdim her seyi ama gununu bekleme bile cıldırtıyor..

Siz nasıl geciriyorsunuz gunlerinizi?:enbuyukkk::enbuyukkk:

Canım ben hamile olsam da herhalde haykıramam, doğurana kadar endişeli bir şekilde beklerim herhalde, hamile kalmakla iş bitmiyor maalesef, Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin. Ben ilk başladığım zamanlarda gün sayardım artık rutin oldu, 3 yıldan sonra takmamayı öğreniyorsun, sanırım senin denemeye başlayalı yeni olmuş :)

Ben bir haykırıcamkiii.Pir haykırıcammm .site yerinden oynayacak :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Canım ben hamile olsam da herhalde haykıramam, doğurana kadar endişeli bir şekilde beklerim herhalde, hamile kalmakla iş bitmiyor maalesef, Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin. Ben ilk başladığım zamanlarda gün sayardım artık rutin oldu, 3 yıldan sonra takmamayı öğreniyorsun, sanırım senin denemeye başlayalı yeni olmuş :)

canım biliyorum zaten senelerdir bekleyenlere saygısızlık ediyormusum gibi hissediyorum ama bu duygularımı acıga vurmak istedim sadece... gunlerinizi nasıl geciriyorsunuz nasıl sayıyorsunuz diye..kırdıysam ozur dilerim

Ben bir haykırıcamkiii.Pir haykırıcammm .site yerinden oynayacak :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

insallah balsurat insallah!! Allah isteyen herkesin kucagini bebişlerle doldursunnn insallahhh:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:

Arkadaslar yaklasık nisan ayından beri forumda aktif bir kullanıcıyım ve hepimizin ortak istegi ortak arzusu bir an evvel cift cizgiyi gorup hamile kalmak!!

Peki biraz dertlessek ya , mesela calısmalardan sonra adet gunune kadar olan gunleri nasıl atlatabiliyorsunuz?

Benim zindan gibi geciyor gunlerim takmyacagım diyorum yine takıyorum deliler gibi.. Devamli forumdayim bi seyler kovaliyorum..

Bu arada bu aralar alısveris merkezlerinin tuvaletlerinde korunma reklamlarina gıcık oluyorum, yok iste "hayallerini erteleme korun " falan diye.. sanki inadına bu yazıları goruyorum..

Gercekten de etrafımdaki neredeyse herkes hamile, en beklemediklerim bile.. Ben de bir an evvel artık "Hamileyim " demek istiyorum..

caım benim benimkide seninkinden farksız emiim herkes aynı siddetle yaşıyo ayları mafoldumben
regil dönemi zırlayarak geciyo senağlama
değer günler çalısmayla
diğer günler gecmek bilmeyen günleri sabırsızlıkla ediseyle korkuyla beklemekle geciyomafoldumben

buarada korun ma reklamı dediğin reklamlardaki bebek için korunmadan bahsettiysen benim tek tesellim o canım herkes lopur lopur doguruyo mankenler bile etrafimdekiler offf offf bari biri durun diyo orda bi ses geliyo bana azda olsa teselli veriyo aaa korunanda varmıki veya ben korunuyorum hayallerimi ertelemiyorum diye kendi kendime dalga geciyorum neyseee
velasıl kelem bir an evvel hamile kalmak istiyorum allahım duy bizimafoldumben

canım bende mart ayında dusuk yaptım o gunden berı gebelık topiği bende bagımlılık yaptı son gunlerde takmamaya basladım ilişkıye gırerken hıc bebek aklıma gelmıyor ama ılıskıden sonra acaba bu ay hamıle kalırmıyım dıye bı dusunce sarıyor benı.Reklamlara gelınce canım onlar bızım ıçın deıl cok cocuk doguran yada daha evlenmeden hamıle kalanları uyarmak ıcın onlara sakın takma kafanı inş en yakın zamnda hepımız hamıle kalacagız:Saruboceq::ecrin_bebek:

dediğin cok dogru canım hamıle kalsan bıle 9 ay boyunca risk oluyor yıne,annemlerın zamanında hemen hamıle kalıyorlarmıs bıde eskıden hamıle kadınlar tarlada bahcede alısırlarmıs vıtamın falanda almazlarmıs 9 ay boyunca hıc doktor yuzu gormeden cocuk dogururlarmıs ama sımdı oyle deıl malesef cok dıkkat edıyosun neredeyse doktordan gelmıyosun ama yıne dusuyor bebekler inş Allahım saglıklı evlatlar nasıp eder hepımıze:Saruboceq::Saruboceq:

canım biliyorum zaten senelerdir bekleyenlere saygısızlık ediyormusum gibi hissediyorum ama bu duygularımı acıga vurmak istedim sadece... gunlerinizi nasıl geciriyorsunuz nasıl sayıyorsunuz diye..kırdıysam ozur dilerim

estağfurullah canım ne kırması, ben de en az senin kadar samimi yazdım, ayrıca senelerdir bekleyenlere saygısızlık falan da diil, benim vurgulamak istediğim insan ilk başlarda çok sabırsız ve heyecanlı oluyor, seni çok iyi anlıyorum, ben de senin gibiydim, bir hamile kalayım sevinçten neler yaparım diyordum, 2 defa gebelik kaybı yaşayınca eski heyecanım kalmadı tedirginim, sen bana bakma güzelimkaydirigubbakcemile3

öncelikle iyiki bu başlığı açmışsınız arkadaslar.Bende hamileyim diye haykırmak isteyenlerden biriyim:Saruboceq:
mart ayından bu yana çalışmalara devam ama hala hamile değilim.evet belki çok uzun bir süre değil ama sizlerde biliyorsunuz ki bu bekleyiş çok stresli.Her ay yeni bir umutla denemelere baslamak,adet dönemine kadar tum hamilelik belirtilerini yasamak ama adeti görunce hayal kırıklığına uğramak beni çok üzüyor.şimdiden bir sorun olduğuna,bebeğim olmayacağına,tup bebeğe kadar uğraşacağıma inanıyorum nedense.olumlu dusunemiyorum ve bu daha kötu etkiliyor beni.Şimdi soğan kürü yapıyorum.sonrada incir yapıcam.Bakalım kısmet.İlk olarak burada haykırmak istiyorum kızlar... :(

Ben daha 8aylık evliyim. korunmayı bırakalı 3 ay oldu, ama bebiş bi türlü gelmedi. Gelsede bende haykırsamm en çok istedigim şey vallahi o testte çift çizgiyi görmek :ecrin_bebek: eşimde varikosel çıktı geçen hafta ameliyat oldu çok şükür artık bir engelimiz de kalmadı bekliyoruz bebişimizi. allah hayırlısını versin tüm isteyen herkese :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım konun hayırlı olsun bizim de ilk ayımız beklemedeyim şu an. bende bir an önce bunu haykırmak istiyorum. inşallah bekletmez bizi bebişler de bir an önce haykırırız anne oluyorum diyeee :ecrin_bebek:

Ben nasıl bir heyecan mutluluk olur bilmiyom çünkü o duyguyu yaşamadıkki hayali bile güzel ya offfffffff offffffffff.Bende 4 senem bitti takmak istemiyorum ama nasıl oluyor takıyorum demekki beişimizinde zamanı var herşeyin hayırlısı arkadaşlar.....

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ahhhhhhhh ahhhhhhhh dağlara taşlara bütün dünyaya haykırıcam her ay ne ümitlerle bekliyorum meleğimi eşime nasıl süpriz yapacağımı annemlere müjde vereceğimi çift çizgiyi görmeyi hayal ediyorum her defasında vakti zamanı var demekki hayırlısı ne zamansa o zaman olsun

öncelikle iyiki bu başlığı açmışsınız arkadaslar.Bende hamileyim diye haykırmak isteyenlerden biriyim:Saruboceq:
mart ayından bu yana çalışmalara devam ama hala hamile değilim.evet belki çok uzun bir süre değil ama sizlerde biliyorsunuz ki bu bekleyiş çok stresli.Her ay yeni bir umutla denemelere baslamak,adet dönemine kadar tum hamilelik belirtilerini yasamak ama adeti görunce hayal kırıklığına uğramak beni çok üzüyor.şimdiden bir sorun olduğuna,bebeğim olmayacağına,tup bebeğe kadar uğraşacağıma inanıyorum nedense.olumlu dusunemiyorum ve bu daha kötu etkiliyor beni.Şimdi soğan kürü yapıyorum.sonrada incir yapıcam.Bakalım kısmet.İlk olarak burada haykırmak istiyorum kızlar... :(

canım insallah en yakın zamanda Rabbim hepimize bebişlerimizi yollar.. Ben de haykırmak istiyorum once esime sizlere sonra soranlara.. kısacası herkeseeeeee...

Ben daha 8aylık evliyim. korunmayı bırakalı 3 ay oldu, ama bebiş bi türlü gelmedi. Gelsede bende haykırsamm en çok istedigim şey vallahi o testte çift çizgiyi görmek :ecrin_bebek: eşimde varikosel çıktı geçen hafta ameliyat oldu çok şükür artık bir engelimiz de kalmadı bekliyoruz bebişimizi. allah hayırlısını versin tüm isteyen herkese :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım esine gecmis olsun.. insallah bir an evvel bebisiniz gelir canım.. varikoselini senin soktorun mu tespit etti yoksa bir urologa mi gidiliyor? bu konuda hci bilgim yok da

canım konun hayırlı olsun bizim de ilk ayımız beklemedeyim şu an. bende bir an önce bunu haykırmak istiyorum. inşallah bekletmez bizi bebişler de bir an önce haykırırız anne oluyorum diyeee :ecrin_bebek:
canım tesekkurler.. artık dayanamadım icimdeki duyguları bastıramadım bu topic i actım sekerim.. cok sevindim nihayet denemis olmanıza.. anladıgım kadrıyla 3 gunun kaldı.. var mı belirti falan? benim de daha 5 gunum var.. hayırlısı chablisss..

Ben nasıl bir heyecan mutluluk olur bilmiyom çünkü o duyguyu yaşamadıkki hayali bile güzel ya offfffffff offffffffff.Bende 4 senem bitti takmak istemiyorum ama nasıl oluyor takıyorum demekki beişimizinde zamanı var herşeyin hayırlısı arkadaşlar.....
canım hepimizden cok sen haketmissin uzun senelerden beri insallah bir an evvel melegin sana gelir...hayırlısı

ahhhhhhhh ahhhhhhhh dağlara taşlara bütün dünyaya haykırıcam her ay ne ümitlerle bekliyorum meleğimi eşime nasıl süpriz yapacağımı annemlere müjde vereceğimi çift çizgiyi görmeyi hayal ediyorum her defasında vakti zamanı var demekki hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
aynen oyle canım hep hayal kuruyorum o ikinci cizgi cıktıgında ki duygu dusuncelerimi esime yapacagım surprizi aileleremize soyledigimzideki yuz ifadelerini..ahh ahhhhh...
aynen canım insallah ne zaman hayırlısı ise o zaman olsun.. kendimi hamileyken hayal ediorum bazen de.. offf

Bende:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
insallah kahorihama insallahhhh...

Allah herkesin gonlune gore versin kızlarrrrr:Saruboceq:

öncelikle konun hayırlı olsun
bende biran önce haykırmak istiyorum fakattt dün itibariyle tam 17aydır adet oluyorummm :(
17ay oldu evleneli ve 17aydır istiyoruz fakat olmadı olmuyorrr :(

Back
X