ben de artık yettiremiyorumm

Heytttt be

Vız gelir tırıs gidersiniz
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
43.731
116.307
798
selam kızlar.Bu aralar stresliyim neden derseniz eskisi gibi harcama yapmak istiyorum kendime giyim kuaför dışarda yemek sinema konser tatil arabayla uzun yol gezme vs.ama yapamaz oldum.alıştığım konforu sürdüremez oldum.parfümün ucuzunu aldım kıyafet azalttım yemek yeme sıklığını azatttım.şehir içi uzun yolda arabam yerine toplu taşıma tercih edeyim dedim yohhhh gene yetmedii son aylarda.Özledim şehir dışına çıkmayı yurtdışını geçç eşyamı değiştireyim dedim beğendiğim koltuk orta halli yarım araba parası :skandal:kendimden kısmaya alışamadımmm .kuaföre keyfe gidip saç yaptırmayı özledim yavv .sizler nnasıl durumdasınız.kadınız hepimiz gezmeyi yemeyi içmeyi bakımı seviyoruz sonuçta.

selam kızlar.Bu aralar stresliyim neden derseniz eskisi gibi harcama yapmak istiyorum kendime giyim kuaför dışarda yemek sinema konser tatil arabayla uzun yol gezme vs.ama yapamaz oldum.alıştığım konforu sürdüremez oldum.parfümün ucuzunu aldım kıyafet azalttım yemek yeme sıklığını azatttım.şehir içi uzun yolda arabam yerine toplu taşıma tercih edeyim dedim yohhhh gene yetmedii son aylarda.Özledim şehir dışına çıkmayı yurtdışını geçç eşyamı değiştireyim dedim beğendiğim koltuk orta halli yarım araba parası :skandal:kendimden kısmaya alışamadımmm .kuaföre keyfe gidip saç yaptırmayı özledim yavv .sizler nnasıl durumdasınız.kadınız hepimiz gezmeyi yemeyi içmeyi bakımı seviyoruz sonuçta.

Evlendiniz mi? Bu pahalılıkta yetinmeye çalışıyoruz. Evliyim. Tatilim sadece balayımdı 3 yıldır. Şikâyetçi değilim Allah beterinden saklasin. Lükse düşmeden düz yaşayıp gidiyoruz diyelim. Allah herkesin yardımcısı olsun

Ben taşlık taktırdım midemi aldırıp çok yemek yemiyorum artık, ekonomi böyle giderse zaten pekçok lüks bile olmayan alışkanlığımızdan da vazgeçecez gibi görünüyor.
ha ha politikaya girmeyelim yav konum kapanmasın hemen. avareliği özledim ben hesap kitaptan bıktım bu aralar

"Ağam bizimle eylenii" diyesim geldi.
Sadece sizin degil, hepimizin yasam kalitesi, alim gücü, kredi puani, birikimi, morali düştü.
Halen çocuklarımın istedigi seyleri alabildigim icin kendimi sansli azinliktan sayiyorum. Bu da benim tesellim kadrolu fukara olarak.
çocuğa alabiliyorum hala ama kendimden kısarak avakado almıyorum artık hem daha ne yapayım.avakadoyu eskiden beni tanıyanlar hemen anlamıştır ha ha ha

çocuğa alabiliyorum hala ama kendimden kısarak avakado almıyorum artık hem daha ne yapayım.avakadoyu eskiden beni tanıyanlar hemen anlamıştır ha ha ha
Vallahi sesli guldum. :))) Ben bile hatirladim sizi. Bence krizin somut gostergesi olabilir sizin avakado. :)))

dax ...... diye bir ürün vardı 90 kusür olmuş grat...s te 30 küsürdü 1 sene önce gözlerime inanamadım.saçıma hındıstanceviz yağı bilem alamıyorummm üüüüü

:oha:24 liraya almıştım onu en son, her şeyi stoklu aldığım için daha idare eder, biterse de almam.

Hindistancevizi yağını aktardan kiloluk kavanozlarda alıyorum ben, daha uyguna geliyor, tavsiye ederim.

yeteneklerimi artırmalıyım galiba saçıma balyaj atmayı öğreneceğim ücretsiz kurslara gidip yemeği de arabama küçük buzdolabı alıp yanımda götureyım kahveye de termos ohh misss.

Ben çocukken bir ekonomistin öngörüsünde dediği gibi "Hindistan gibi olacağız. Zenginler çok zengin, fakirler daha da fakir"
Al işte olduk..
Bir taraf lüks içinde gösteriş yaparken, bir taraf bugün de karnımız doydu çok şükür diyor..

Nereden kısacağımızı şaşırdık. Markete giresim gelmiyor..
Mağaza desen çıplak gezmemek adına alıyoruz ayda yılda bir..

Alım gücü düşük bir ülkeyiz. Bu saydıklarını herkes bütçesi doğrultusunda seviye seviye yapabiliyor.

Asgari ücretle 3 çocuk büyütmeye çalışan aileler de var. Bu yüzden şükretmeyi önemli buluyorum.
Asgari ucretle calisirken 3 cocuk yapılırsa buyutmeye calisilir tabi

Kız ceycey sonra farkettim konu seninmiş :KK60:
Ama söylediklerin artık çok lüx
Eskiden belki yurtdışı çıkmak lüxtü
Şimdi hayel,mahalle dışına çıkamaz oldu millet
yurtdışı da neyyyy.yok yav sömester tatili yalan oldu ona da üzülmedim aslında da kendimden kısmak depresyona soktu beni şaka değil ciddiyim kızlar.perşembe evime çok yakın bankaya gittik kızım annem ben 18 tl sırf yol parası .

Back
X