ben de bebiş istiyorummmm....

3 ay onceden doktora gdip folik asit icmeye basladm..muayenemi oldum..ve gebelik dusundugm ay..ovulasyon haftasnda hergun iliski yasadm.doktor gun asiri demisti aslinda bana..aslinda bunlar birer vesile..kafaya takmamak lazim.stres cok etkiliyo sanirim..allah en kisa zamanda hayirli evlat nasip etsn cnm sana ve tum isteyenlere...

inş arkadaşım rabbim hepimize en kısa zamanda anne olma duygusunu hayırla sağlıkla yaşatsın.bu arada bi arkadaşımın da 1 senedir olmuyordu bebeği.ciddi bi sıkıntı yoktu.eşinde de kendinde de.sadece çokta ciddi olmayan büyüklükte kisti varmış dr önce onu halledelim sonra tekrar denemeye devam edersiniz demiş ama şuan 5 aylık hamile:)dr lar bile şaşırmış.Rabbim büyük,,verecek olan o sonuçta.sen de kendini üzme sebeplere sarılmak lazım tabi ama kendini de strese sokma.umarım senn de ii haberlerini alırız en kısa zmanda:)

Cok haklısın ınş cnm bnm

1 ay boyunca 2 günde bir ilişki olsun. O zaman kaçirmazsin yumurtlama gününü.

mrb arkadaşlar,başlıkta da belirttiğim gibi artık eşimle bebek yapmaya karar verdik nasipse.çok şükür bi sıkıntımız yok sağlık açısından.madden ve manen de çok şükür hazır hissediyoruz.neyse uzattım galiba:)sorum şu :doktora falan gidip herhangi bir kontrolden geçmedim.ilaç falan da kullanmıyorum.nette biraz araştırdım ovulasyon tarihini.bu ay için 15 ile 20 eylül arası hamile kalmam için en uygun zamanmış.ve 20 eylül de ovulasyon(yumurtlama)günümmüş.ne sıklıkta ilişkiye girmek gerekir?bi de ilişkiden sonra ne kadar süre sırt üstü uzanmak lazım?15 dakika uzanoyurm ama kalktığımda nerdeyse hepsi dışarı çıkıo.bu şekilde nasıl döllenme olur?bu konuda tecrübeli arkadaşlar bana bi yol gösterebilir mi?şimdiden çok teşekkürler..
Ben kendi yaptıklarımi anlatayim bir gu ara ile iliskiye girin çünkü sperm 48 saat canlı kaliyor. En az yarim saat ayaklarinizi havaya kaldirin . Tabi kendinizide sicak tutun.

Birde su var illa ovilasyon zamaninda iliski diye bisey yok adet bitiminin ertesi gunu baslayin bir gün ara ile

3 ay onceden doktora gdip folik asit icmeye basladm..muayenemi oldum..ve gebelik dusundugm ay..ovulasyon haftasnda hergun iliski yasadm.doktor gun asiri demisti aslinda bana..aslinda bunlar birer vesile..kafaya takmamak lazim.stres cok etkiliyo sanirim..allah en kisa zamanda hayirli evlat nasip etsn cnm sana ve tum isteyenlere...
Canim birsey soracagim folik asit hamile kalmaya mi yardimci oluyor

Ben daha sanki zamanım varmış gibi erteliyorum. Bakalım daha çalışmalara başlamadık :)
Hayırlısı olsun canım. Ama kk da kimi tanıdıysam şimdiye kadar doğurdu @HanımKelesimiGetir abla dışında.:confused:
Ben de düşünüyorum, paylaşmış mıydım seninle?

Back
X