Ben de bir gün hamilelik takvimi ekleyebilecek miyim buraya :(

Canım öncelikle büyük geçmiş olsun, sakın umutsuzluğa kapılma aynı şeyleri bende yaşadım senin gibi bir tane düşük 6 haftalık, 3 ay sonra polip ten kürtaj ve nihayet 12 haftalık hamileyim... Allah herşeyin zamanını yazmıştır sabırlı ol ve bekle mutlaka olacak::))

Arkadaşım sen polip ameliyatından ne kadar sonra hamile kaldın .Benim 3 ay oldu,hala bekliyoruz...

stresten olmaz deniyor hep ama, çevrede o kadar çocuğu olan insan var. Bunların hepsi mi stressiz di? Bir kaç ay olmayınca hiç biri mi acaba olcak mı diye düşünmedi, ya da kendinde belirti aramadı!
Nasip işi bence, stres flan hikaye. Çok dua etmek lazım, hayırlısını istemek. Rabbim kaldıramayacağımız sınavla imtihan etmesin...

stresten olmaz deniyor hep ama, çevrede o kadar çocuğu olan insan var. Bunların hepsi mi stressiz di? Bir kaç ay olmayınca hiç biri mi acaba olcak mı diye düşünmedi, ya da kendinde belirti aramadı!
Nasip işi bence, stres flan hikaye. Çok dua etmek lazım, hayırlısını istemek. Rabbim kaldıramayacağımız sınavla imtihan etmesin...

amiinnn.... kesinlikle öyle tabi herşey bir bahane Rabbim ol dedikten sonra ne kadar derdin varsa ne hastalığın varsa yine olur yine olur... hakkımızda hayırlısı

Peki ben birşey daha sorcam,benim polipten dolayı lekelenmem oluyordu,ameliyattan sonra düzelir diye umut ediyordum ama düzelmedi,hala var :50::50: Sen de var mıydı,ameliyattan sonra düzeldi mi?

2-3 ay lekelenmeler oluyor 3 aydan sonra kanama oluyorsa tekrar gel dedi doktor 3 ay sonra her şey düzeldi Allah'ıma şükürler olsun

2-3 ay lekelenmeler oluyor 3 aydan sonra kanama oluyorsa tekrar gel dedi doktor 3 ay sonra her şey düzeldi Allah'ıma şükürler olsun

Benim de 3 ay oldu fakat hala devam ediyor adet öncesi lekelenmelerim.Bu ay da bekleyeyim geçmezse doktora gideyim olmadı tekrar.Umarım geçer ya ....

Back
X