- Konu Sahibi Latinachica
23 yaşındayım.bu zamana kadar yalnızca bir kişiyle görüştüm ve çok çok kısa sürdü.hani hiç bahsetmesem yeridir bundan dolayı...
o kadar sevgisizim ki...ne birini gerçekten sevebileceğime inanıyorum ne de birinin beni sevebileceğine. üniversite öğrencisiyim okuldan bir allahınn kulundan da ilgi görmedim.ya çok çirkinim ya başka bi şey bilemiyorum.ama tek bildiğim demekki birinin sevgisini kazanamıycak kadar değersiz biriyim..
kimilerine göre dert sayılmaz belki.ben de yalnızlık gzel diye kendimi kandırmaya devam ediyorum ama isterdim birini çok sevmeyi,onun için fedakarlıklar yapmayı...içim kupkuru yaşlanmış gibiyim.ifadem soğuklaşmış ve gittikçe soğuklaşıyor..bu durum beni de sevgisiz biri yaptı.kimsenin beni sevebileceğine inanmıyorum ve kimseye de güvenmiyorum.
biliyorum biçoğunuz bir gün biri karşına çıkıcak ve doğru aşkı bulucaksın diyecek...ama ben o kadar değerli biri değilim.sevilecek hiçbir yanım yok demekki
canim benim emin ol bu dusunduklerin cok sacma, nasil lafmis o oyle sevilecek bir yanim yok, degerli degilim falan, eminim cok cici, iyi bir kizsin ve seni seven elbet dogru zamanda cikar karsina, ama o gelene kadarda sen kendini mutlu etmeye calis, degisik aktiviteler yap, arkadaslarinla cik gez, onlarin arkadaslariyla falan takil, yeni insanlarla tanismak icin elinden geleni yap, hem boyle senin degerini bilecek o adama karsina cikmasi icin daha cok sans vermis olursun