- Konu Sahibi aysegulyildiz
arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip ediyorum, aynı zamanda üyesiyim de...elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyodum burdaki arkadaşlara... hamilelik haberlerini gördükçe de mutlu oluyodum hep:) sıra bende galba şimdi:) en son 9 kasım da regl olmuştum, 24 kasım da yumurtladım, sancıdan hissediyorum, 8 aralık ta regl olmam gerekiyodu yani dün...ama bi kac gundur aagzımda cok cok kotu bı tat vardı, hiç bi yedigimden bişey anlamıyodum ve kesinlikle gitmiyodu, ordan suphelendim biraz...ve adet günümden 1 gün önce yani 7 aralık ta akşam işten dönerken test aldım, ama erken gebelik testi falan degil normal ucuz bı testti...eve geldim, yapmaktan vazgeçtim önce, çünkü daha günüm geçmediği için ilk idrarla yapmak daha iyi olur diye düşünmüştüm...sonra yapmaya karar verdim birden, eşim de henüz işten gelmemişti...20 dk bekleyin diyodu testte, 15 dk sonra falan çok çok silik çizgiyi gördüm inanamadım tabi:) sonra eşim geldi ona gösterdim o da gördü çizgiyi, ama ben ertesi gün sabah tekrar yaptım testi bu sefer hiç beklemeden silik çizgi çıktı hemen...günüm 1 gün geçti bugun, normalde benim hiç sekmezdi...yarın 2 gün geçmiş olucak sabah tekrar test yapıp emin olucam, sonra dooğru doktora inşallahh...Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar...