Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım reglim 2 gün gecikince tekrar idrar testi yaptım belirgin olarak çıktı ikinci çizgi hemencecik:) dün de doktora gittim kan testi ypatırdı orda da 2-3 haftalık hamile olduğum kesinleşti, 2 hafta sonraya randevu verdi doktor, ultrasonda görücez o zaman inşallah:)
ben de hamilekalanları okuyunca , görünce duyunca ağlıyorum.tıpkı şuan olduğu gibi...tebrik ederim.Hani diyosun ya allah herkesin gönlüne göre versin diye bizim niye gönlümüze göre olmuyorr??
canım ya lütfen öyle söyleme. Allah gönlünüze göre vericek tabi ki sadece sizin için en iyi olanı, en uygun zamanda vericek o yüzden bekletiyo böyle...vücut herzaman en mükemmelini seçmeye programlı, bak şimdi belki de çok da kaliteli olmayan yumurtaların oluştu senin ki bu her kadının başına gelebilir bazı zamanlarda, eğer o yumurta döllense sorunlu bi embriyo oluşur ve bir sürü sıkıntı çeekrsiniz. ama vücut en kaliteli olanları seçip bir araya getiriyor işte, o yüzden de biraz beklemek gerekiyor. düşünsene sürekli düzenli ilişkiye giren bi çiftin her ay hamilelik oranı %20 , yani ne kadar az. daha erken hamile kalanlaar sadece bu %20 lik şans diliminin içine daha çabuk denk gelenler, ama bildiğin gibi zaman geçtikçe bu şans yüzdesi de artıyor, tek şanssızlk bu %20 yi hemen yakalayamamak ve kendinde bi sorun olduğunu düşünmek... Allah kourusun hamile kaldın diye de herşey tamam halloldu demek değil ki, belki daha sonrasında sorun çıkıcak, biliyosun bi sürü durumla karşılaşabilirsin hamilelikte...o yüzden sen he rzaman şükret, sabret, hayırlı olduğu zamanda gelsin bebeğim diye düşün, olmadığı her ay da demekki bu ay bizim için hayırlısı değilmiş diye düşünerek sevin tamam mı? Allah en iyisini biliyo bizim için, hamile kaldığında anlıycaksın senin için en uygun zamanda olduğunu ve yine şükrediceksin...içini rahat tuttttt:))
canım reglim 2 gün gecikince tekrar idrar testi yaptım belirgin olarak çıktı ikinci çizgi hemencecik:) dün de doktora gittim kan testi ypatırdı orda da 2-3 haftalık hamile olduğum kesinleşti, 2 hafta sonraya randevu verdi doktor, ultrasonda görücez o zaman inşallah:)
çok teşekkür ederim canım :) önemli olan bekletip bekletmemesi değil sağlıklı sıhhatli gelmesi. zaman önemli değil aslında bu kadar ama biliyorum insan hemen olsun istiyo...ama aslında geç olsun güzel olsun diye de düşünebilmek lazım birazcık, her ne kadar zor olsa da:)