Ben de hamileyim :)

Tempus

Vazgeçmekte yol, seçmek de bi'yol 🧘🏼‍♀️
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
3.775
10.740
408
bilmiyorum bu sizin icin ne ifade eder ama bende hamileyim.uzun zamandir bu siteye giriyorum ve acikcasi birbirinize olan bag cok hosuma gidiyor kisaca kendimi tanitayim 21 yasinda fransada yasayan gurbetci bir kizim annem ailem bana 3000 kusur km uzaklikta ve burdan bir sicaklik buldugum icin buraya yaziyorum gelelim konumuza 2010 temmuzda evlendim suan 2 aylik hamileyim ins saglikli bir sekilde yavrucagizima kavusurum :)) bebek isteyenlere en kisa zamanda en hayirlisiyla bebek versin rabbim hamile olanlarada saglik ve sabir :)

ins tesekkurler :)

tebrik ederim NzLi
sağlık sıhhatli doğar we güzel günlerini görürsün inşallah.
darısıda bebek isteyenlern başına.
bende nişanlıyım.temmuzda düğünüm war.darısı inşallah benmde başıma :1:

insallah :) Allah gonlune gore versin :)

hayırlı olsun ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

tesekkurler.. :)

bilmiyorum bu sizin icin ne ifade eder ama bende hamileyim.uzun zamandir bu siteye giriyorum ve acikcasi birbirinize olan bag cok hosuma gidiyor kisaca kendimi tanitayim 21 yasinda fransada yasayan gurbetci bir kizim annem ailem bana 3000 kusur km uzaklikta ve burdan bir sicaklik buldugum icin buraya yaziyorum gelelim konumuza 2010 temmuzda evlendim suan 2 aylik hamileyim ins saglikli bir sekilde yavrucagizima kavusurum :)) bebek isteyenlere en kisa zamanda en hayirlisiyla bebek versin rabbim hamile olanlarada saglik ve sabir :)

gözün aydın. allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız darısı başımıza:34:

gözün aydın Allah sağlıkla doğurmayı, büyütmeyi nasip eder inş. :)

Insallah tsk ederim :)

ne güzel bir haber.hamilelik haberlerini cok seviyorum.inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın canım:49::nazar:benimde 3 tane evladım var.allah olmayan herkese versin:emir_bebek:

Back
X