ben de hamileyim :)

ccccerennnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
152
0
46
41
Antalya
buradan hep okurdum hamile kalanların sevnçlerini..çok şükür artık ben de hamileyim :) Allah isteyen herkese nasip etsin inş
:69:

ALLAH tamamını erdirsin canım benim sağlıklı eli yüzü düzgün aklı bütün olsun canım bende 11+4 üm. nisanda anne olcam inş.

buradan hep okurdum hamile kalanların sevnçlerini..çok şükür artık ben de hamileyim :) Allah isteyen herkese nasip etsin inş
:69:

Çok sewindim canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin bizlerede nasip etsin inşallah :61: belirtilerin nelerdi testi ne zaman yaptın merak ettım bendede garip garip belirtiler varda :30:

2 saat önce idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm. :)) aynı dakika özel hastaneye gittim. Kan testinde BTHCG sonucum 980 :)) 3 haftalık hamileyim :)))

Teşşekkür ederim arkadaşlar. sON EDET GÜNÜM 18 AĞOSTUS DU . Dün adet olmayı bekliyordum. Olmadım. Bugun gidip Gebelik testi alıdm. Çift çizgiyi gördüm :)) hemen gidip Kan testi yaptım BETA HCG değerim 980 çıktı. doktor 4 haftalık hamilesin dedi..:)) $Fotoğraf0008.webp

Eklentiler

• $19092011028.webp
    $19092011028.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 121
çok sevindirici gerçekten...darısı tüm isteyenlere..şimdi bende senin gibi diyorum ki acaba ben de bir gün bu güzel haberi verebilir miyim burdan

ne güzeeelll. allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin. hep burdan bu haberleri okuyorum darısı bana ve tüm isteyenlere. allah kimseyi bu duygudan mahrum etmesin. :nazar:

çok sevindirici gerçekten...darısı tüm isteyenlere..şimdi bende senin gibi diyorum ki acaba ben de bir gün bu güzel haberi verebilir miyim burdan

İNŞ.en kısa sürede güzel haberler veririsin :)) Çünkü çok güzel bir duygu. Şu an eşim işte. Ben karnımdaki bebeğimle sohbet ediyorum:)

Tebrik ederim. Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Allah bende dahil tüm isteyenlere nasip etsin :49:

Dün akşam saat 22:10 itibari ile bende bir anne adayı olduğumu öğrendim.

SAT 18 Ağustos ve 5 gün gecikmiştim. Kan testi sonucum 313.9 çıktı.

Hesaplamalara göre 5 hafta 2 günlük bir yolcum var :49:

Back
X