ben de hamileyim...:)

sadece_ben

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.029
2.042
658
Manisa
merhabalar bayanlar... Ben az önce test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. Ama korkularım var şu an tek isteğim sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek. dış gebelik ... vs sorunlardan Allah korusun . şuan memleketteyim annemin yanında bir hafta sonra yaşadığım şehre gideceğim. doktora bir hafta sonra gitsem sorun olur mu?

hayırlı olsun canım Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek:

merhabalar bayanlar... Ben az önce test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. Ama korkularım var şu an tek isteğim sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek. dış gebelik ... vs sorunlardan Allah korusun . şuan memleketteyim annemin yanında bir hafta sonra yaşadığım şehre gideceğim. doktora bir hafta sonra gitsem sorun olur mu?

Ah canım benim çok sevindim çoookk Allah sağlıklı hayırlı nur topu gibi bir evlat versin sana inşaallah:16:

amiiiiinnnn canım benim çççooooook teşekkür ederim. Dualarında beni araya sıkıştır olur mu:21:

Ben o şalı sana gönderirken baya dua etmiştim ....Allaha çok şükür mutlu haberini almış olduk...içime de doğmuştu biliyormusun:16:
Çok sevindim çook Allah tamamına erdirsin inşaallah:16:

Hamile olan arkadaşlar hayırlı olsun hepinize rabbim sağsalim kucağınıza almayı da nasip etsin. Ben de az önce beta hcg sonucumu öğrendim veee sanırım 4 haftalık hamileyim :)

Hayırlı olsun tebrik ederim Allah sağlıkla hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin darısı bizim başımıza bizim için de dua et sen iki canlisin :16:

hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin cok güzel bi duyguu

Back
X