- 24 Haziran 2014
- 23
- 12
- 18
- 49
- Konu Sahibi candensinizmir
-
Kızlar merhaba herkese...
bu sabah test yaptım. Sonuç çift çizgi. Bir tanesi çok net diğeri çok net değil. HCG hormonu tam değil anlaşılan.
Dün de şu kızların bahsettiği çamaşır suyu testinden yaptım bayağı köpürdü.
Yaa inanamıyorum kızlarrr cidden hamileyim. Belirtilerim hislerim yanılmamış..1 ay önce gördüğüm rüyam da çıktı... Allahımmm şükürler olsun. Allah anne olmak isteyenlere de nasip etsin.
Şimdilik eşim 2 arkadaşım ve sizden başka kimse bilmiyor. 8 haftalık olsun ultrasona girince iyice emin olduktan sonra eşe dosta söyleyeceğim. çünkü şuan 3 hafta 6 günlük...
Utkucum sana da selam buradan. Sonucu okursun umarım...
Aminnn teşekkür ederim. Darısı isteyen tüm bayanların başına..Hayirli olsun canım. Allah sağlam kucağına almayi nasip etsin. Tebrikler :)
teşekkür ederim.gozunuz aydın hayırlı olsun bebısınız
aminnnn. Allah senin de bebişini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
Kızlar merhaba herkese...
bu sabah test yaptım. Sonuç çift çizgi. Bir tanesi çok net diğeri çok net değil. HCG hormonu tam değil anlaşılan.
Dün de şu kızların bahsettiği çamaşır suyu testinden yaptım bayağı köpürdü.
Yaa inanamıyorum kızlarrr cidden hamileyim. Belirtilerim hislerim yanılmamış..1 ay önce gördüğüm rüyam da çıktı... Allahımmm şükürler olsun. Allah anne olmak isteyenlere de nasip etsin.
Şimdilik eşim 2 arkadaşım ve sizden başka kimse bilmiyor. 8 haftalık olsun ultrasona girince iyice emin olduktan sonra eşe dosta söyleyeceğim. çünkü şuan 3 hafta 6 günlük...
Utkucum sana da selam buradan. Sonucu okursun umarım...
Âmin canım benim Allah Razı olsunaminnnn. Allah senin de bebişini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.
Canım idrar testine çok güvenme ben reglime 2 gün varken erken gebelik testlerinden Yaptım negatif çıktı ama hamileyim regli 2 gün geçince kan tahlili pozitif çıktıhayırlı olsun canım bebişin.hayırlısıyla kucağına da alırsın inş.bende de belirtiler var.belim ve kasıklarımda batma tarzında ağrı var.hafiften başım dönüyo.test yaptım negatif.ama geçen gün bu çamaşır suyunu denedim bende baya köpürdü.sende ne gibi belirtiler oldu rica etsem yazar mısın canım ??
Canım idrar testine çok güvenme ben reglime 2 gün varken erken gebelik testlerinden Yaptım negatif çıktı ama hamileyim regli 2 gün geçince kan tahlili pozitif çıktı
Canım benim adetime 10 gün kala göğüslerim taş gibi oldu. Göğüs uçlarım hassaslaştı. Sağ göğüs ucum ise hiç inmedi. Kısacası uçları çok acıdı. Adetime 4 gün kala hafif hafif adet olcakmışım gibi kasıklarım ve belim ağrıdı. 2 gün kala da sabah kalktığımda kahverengi lekenme olmuş. Neyse bekledim. Adet günümden 1 gün önce de sabah 4 de sol bacağımın ağrısıyla uyandım. Belime vuran bir ağrı. Dün gece de bel ağrısı bir de sarı renkli akıntım 1 haftadır var. Dün akşam çamaşır suyu testi bu sabah da normal test. Sonuç pozitif. Ha bir de dün midem sürekli açtı... :)hayırlı olsun canım bebişin.hayırlısıyla kucağına da alırsın inş.bende de belirtiler var.belim ve kasıklarımda batma tarzında ağrı var.hafiften başım dönüyo.test yaptım negatif.ama geçen gün bu çamaşır suyunu denedim bende baya köpürdü.sende ne gibi belirtiler oldu rica etsem yazar mısın canım ??
Canım benim adetime 10 gün kala göğüslerim taş gibi oldu. Göğüs uçlarım hassaslaştı. Sağ göğüs ucum ise hiç inmedi. Kısacası uçları çok acıdı. Adetime 4 gün kala hafif hafif adet olcakmışım gibi kasıklarım ve belim ağrıdı. 2 gün kala da sabah kalktığımda kahverengi lekenme olmuş. Neyse bekledim. Adet günümden 1 gün önce de sabah 4 de sol bacağımın ağrısıyla uyandım. Belime vuran bir ağrı. Dün gece de bel ağrısı bir de sarı renkli akıntım 1 haftadır var. Dün akşam çamaşır suyu testi bu sabah da normal test. Sonuç pozitif. Ha bir de dün midem sürekli açtı... :)
tmm canım tşk ederim :)Canım idrar testine çok güvenme ben reglime 2 gün varken erken gebelik testlerinden Yaptım negatif çıktı ama hamileyim regli 2 gün geçince kan tahlili pozitif çıktı
Hayırlısı inşallah güzel haberler bekliyorum.anladım canım tşk ederim.belimdeki ağrı benimde sol bacağıma vuruyo.adet belirtilerimden çok farklı.hayırlısı bakalım herşeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?