Ben de hoşbulurum klubümüzde :) sizlerle hep beraber

• Konu Sahibi Konu Sahibi calemityceyn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

calemityceyn

Ziyaretçi
Merhaba ben 35 yaşımdayım 8 senelik evliyim... bir kere tüp bebe deneyiyim oldu ASM de fakat olmadı..daha öncesi ve sonrasında aşılama vs. derken bıraktım tedavimi..
Yarın transfer sonucum var ve ben kendime bile şaşacak hayretle tevekkül içinde test günümü bekledim ısrarla umutla duayla tüm sevenlerimle...
yarın 12 günüm doluyor ve bugün sbh karın ağrısı ve çok hafif leke ile güne başladım moralim ehh biras sarsıldı ama yine umut var yüreğimde..
tedavimi Umut Tüp Bebek merkezinde yaptırdım Mart ta başladım hemen olar diyodum ama nerdeee kafa ne kadar hazır olsa da beden direndi anneliğe..
sol overde yumurtam büyüdü 2 ay onu takip ettik doğum kontrol hapıyla ben yine ilaç hatta yumoş için minik operasyon diye düşünürken pamık şekeri doktorum tamamdır tedaviye başlıyoruz dedi inanamadım.:1shok:.hep yarıda kalacak gibi iğnelerim bitti opu olacaksın dedi hadi canım gerçek mi dedimm gerçekkk dedi..ben :bbo: kaldım sonraaa olumlu hbr geldi embiroyoloğumdan :sm_cool: 8 tane yumoşum toplanmış 6 sı iyi durumdaymış 3 ünü transfer ediceez dediler alkisalkisalkis dedimm..transferim oldu dilimde mini mini bir kuş şarkısıyla o 3 küçük mucizemi ekranda rahmime koyarkenki duyguyu yaşayan bilir..rabbim her anne adayına yaşatısınn...
tüp bebekte en zor olan transfer günü idrara sıkışmak ve bu 12 gün beklemek hoş kalp atışını duyana kadar geçen her zaman tedavinin ilk günkü heyecanı ve bekleme süresi ile aynı yumoşlar çatladı mı ne oldu transfer olacak mı oldu embriyo geliştimi transfer sonrası ne olacak derken kimimizin yaşadığı kimimizin yaşayacağı rutin bekleme sürecimin ben bugün son safhasındayım...
rabbim yar yardımcım&ız olsun ..dualarınız benimle olsun benim hep bu yolda savaşanlarla beraber...
kısaca benim hikayem bu sonu mutlu son olsun dileğim bu...yarın hihoyyyt hbrlerimi vermem nasip olsun..
ben kul olarak yapacağım herşeyi yaptım esirgemedim bu aşamaya gelene kadar rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok haa olmassa ne yapayım devamm meleklerime kavuşana kadar ilkinde olmadı tamam üzüldüm ama hayat herşeye rağmen devam etti ediyor herşey güsel olacak...
neler yadım epey yazdım umarım anlatabildim.. görüşmek güsel paylaşımlarda bulunmak dileğimle..
saygılar...a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
yarın güzel haberlerini dört gözle bekleyeceğim...
umarın herşey yolunda gider.
benimde umutta yeni transferim oldu...8 ağustos test tarihim...duydularım çok karışık...umarım bizimledirler...

hosgeldın arkadasım sabrını tevekkülünü cok takdir ettim
hayat boyle birsey ne yapalım elimizden geleni yapacagız olmazsa o Rabbın bileceği istir
yılmak yorulmak yok.
bızımde dun opumuz oldu 6 tandeden 5 i dollenmis iyi durumdaymıs bakalım transferı beklıyoruz hakkımızda hayırlısı
yarın güzel haberler vermen duası ve umuduyla...

Güzel hayırlı haberlerini almak dileğiyle inşallah Rabbim emeklerinizikarsiliksiz bırakmasın

hepinize teşekkür ederim kaderdaşlar mı diyeyim kızkardaşlar mı savaşçı zeynalar mı..teşekkür ederim umarım umut umudumuz olur merkezimiz aynı sonumuzda mutlu olur inşallah.......
be de dua edeceğim senin için ...herşey güzel gönlüne göre olsun...renkli1
benim transferim 15/07/ de oldu..opu da da 3.düm transferde de 3 aylardayız 3 tane bebem içimde dilerim hayırlıysa hepsi tutunsun... biri işlem görmüş bebemin kabukunu soyduk dediler diğer 2 si 8h. seninkiler nasıl..
ipekcim transferin güsel geçsin şimdiden..
blusu ve gülencim çookkk teşekkürr

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bahcecide tedavi oldum :)bana bacıda diyebilirsin :)) bende ikinci denemede başardım
çok iyi biliyorum ah ah

transferden sonra bol bol buğday yedim üzerine şeker serpip yada pekmez ile ya da yoğurt ile tutnmayı sağlıyormuş..bilginize..ananas da tutunmayı güçlendirici maydonos ve dereotu yemeyin...transfer sonrasıs artıkın gebiş olduğuğuz için sanal da olsa :) her gece yatmadan sütünüzü için ardında su dişleri koruyor süt üstü su ...sbhta süt ve yazın efet kötü ama bir adet haşlanmış yumurta yiyin ok. mi..ve transfe sonrası kabız olmamaya dikkat yaz meyvası bol armut kayısı şeftali ve hafif gıdalar tüketin..çok zorlarsa duphalac şurup içiliyor..
kensinizi asla strese sokmayın üzülmeyin ağır işler yapmayın uzanmayın ağır kaldırmayın amman dikkat..varsa dijitürkünüz yogazone dinleyin kitap okuyun puzzle yapın sevdiğiniz şeylerle oyalanın..ben çok sakıonmadım kendimi ama dikkat ettim..tecrübem bunlar şimdilik..

gülencimm çok sevindimm adınaaaaaaaa maşallahhh hamişsin sanırımm ohh neekaa güsel hbr benim de arkadaşım 18 seneden sonra 20 sinde bu ayın umuduna kavuştu çok şükür sağlıkla kucakına aldı darısı hepimizin başına...

allah yardımcın olsun canımm inşş bebişlerin sıkı sıkı yapışmışlardır annelerine bize yarın güzel haberler getirirsinn canımmopuyorumnanaktan

canım inşallah güzel habelerle gelirsin.. ben de umutta tedavi oldum..dün 9. günüm dü ve sonuç pozitif....inşallah rabbim tamamına erdiri.seninde güzel sonucunu bekliyoruz..

aminnnnnnnnnnnnn inşallahhh erken mi yaptın testini ben ağlarsam da gülersem de umutta yapayım dedim valla sabırr az kaldııı..
ve olumlu yazarım inşallahh ..

Ben de umut kızıyım ve hamileyim , darısı başına.Ayrıca sabah yaşadığın lekelenme büyük bir ihtimalle tutunnma yerleşme lekelenmesi...

hadihayırlısı yarın büyük günnn

guzel haberınn gelır ınşşşşşşşşşşşşş..................bol dua

Rabbım cÜmelnızden razı olsunnn hep derım dıĞer fomda da bu tÜr paylaŞımlarımız bır yÜrek bır bÜtÜn olduĞumuz bu konuda bırbırımızı hıÇ tanımasakta canı gÖnÜlden edılen dualar ıyı temennıler hıÇ bır karŞılık beklemeden...
Ben dıĞer formumda yazamadım kalp atıŞını duyana kadar da yazmayacaĞım dedım haksızlık gıbı gelıyor ardakı gÖnÜl dostlarıma ama anlayıŞla karŞılanacaĞımı da bılıyorum..
Burda yazma sebebım epeydır Üyeyım ama aktıf deĞıldı ızmır kumrum var canım kızÇem o c.tesı tel ettı kk gel dıe ıyı kı de sebep olmuŞ sızlerle tanıŞmak paylaŞmak oldu bu sevıncımı..
Hepınıze ıyı pazarlar olsunn ..
Yarın umarım gÜzel hbrlerle burda olacaĞım...
3 de tutunmuŞtu bebelerımın saĞlıkla hayırla ınŞ...

Merhaba ben 35 yaşımdayım 8 senelik evliyim... bir kere tüp bebe deneyiyim oldu ASM de fakat olmadı..daha öncesi ve sonrasında aşılama vs. derken bıraktım tedavimi..
Yarın transfer sonucum var ve ben kendime bile şaşacak hayretle tevekkül içinde test günümü bekledim ısrarla umutla duayla tüm sevenlerimle...
yarın 12 günüm doluyor ve bugün sbh karın ağrısı ve çok hafif leke ile güne başladım moralim ehh biras sarsıldı ama yine umut var yüreğimde..
tedavimi Umut Tüp Bebek merkezinde yaptırdım Mart ta başladım hemen olar diyodum ama nerdeee kafa ne kadar hazır olsa da beden direndi anneliğe..
sol overde yumurtam büyüdü 2 ay onu takip ettik doğum kontrol hapıyla ben yine ilaç hatta yumoş için minik operasyon diye düşünürken pamık şekeri doktorum tamamdır tedaviye başlıyoruz dedi inanamadım.:1shok:.hep yarıda kalacak gibi iğnelerim bitti opu olacaksın dedi hadi canım gerçek mi dedimm gerçekkk dedi..ben :bbo: kaldım sonraaa olumlu hbr geldi embiroyoloğumdan :sm_cool: 8 tane yumoşum toplanmış 6 sı iyi durumdaymış 3 ünü transfer ediceez dediler alkisalkisalkis dedimm..transferim oldu dilimde mini mini bir kuş şarkısıyla o 3 küçük mucizemi ekranda rahmime koyarkenki duyguyu yaşayan bilir..rabbim her anne adayına yaşatısınn...
tüp bebekte en zor olan transfer günü idrara sıkışmak ve bu 12 gün beklemek hoş kalp atışını duyana kadar geçen her zaman tedavinin ilk günkü heyecanı ve bekleme süresi ile aynı yumoşlar çatladı mı ne oldu transfer olacak mı oldu embriyo geliştimi transfer sonrası ne olacak derken kimimizin yaşadığı kimimizin yaşayacağı rutin bekleme sürecimin ben bugün son safhasındayım...
rabbim yar yardımcım&ız olsun ..dualarınız benimle olsun benim hep bu yolda savaşanlarla beraber...
kısaca benim hikayem bu sonu mutlu son olsun dileğim bu...yarın hihoyyyt hbrlerimi vermem nasip olsun..
ben kul olarak yapacağım herşeyi yaptım esirgemedim bu aşamaya gelene kadar rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok haa olmassa ne yapayım devamm meleklerime kavuşana kadar ilkinde olmadı tamam üzüldüm ama hayat herşeye rağmen devam etti ediyor herşey güsel olacak...
neler yadım epey yazdım umarım anlatabildim.. görüşmek güsel paylaşımlarda bulunmak dileğimle..
saygılar...a.s.

arkadasimm ins guzel haberlerle geleceksin ins sabrinada hayran kaldimmm bakalim benimde dondurulmus yavrularim bu hafta transfer olacaklarrr ins sonu guzel olur

Sanırım sen benım dıĞer sıteden tanıdıĞım calemıtysın dımı cnm benım Çok sevındım tedavıne ınŞallah rabbım yarın hayırlı haberler almaı nasıp eder senden saĞlıkla ve hayırlısı ıle...

Canımm yarın hayırlı güzel haberini bekliyoruz inşallah..

Back
X