Ben de hoşbulurum klubümüzde :) sizlerle hep beraber

• Konu Sahibi Konu Sahibi calemityceyn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabriya hayırlısı olsun benim geri kalan yumoşlarım donmadı :( iyi gelişmemişler dilerim ki senin meleklerin tutunur...
nutiimm tanıdım efett baharım gelsene dedi ona da süpris olacak yarın nickimi aynı yazdım valla..bide diğer formda yazdığım gibi kimsenin hbri yok ama burda ordan üyeler var sanırsam neysem yarın büyük gün zatenn bu gece sbh olur mu olur da masıl olurrrr şeytan dio git bi nöbetçi ecz. bul al bi tane preductör ismi de terminatör gibin :) yap ister ağla sevinçtenn ister üzüntüdenn karnım ağrıyoo bebellerim tutundunus umarım bana sımsıkı bırakmayın emi annenizi o yine savaşacak sizin için ama bu sefer gitmeyin inşallah...lekeler umarım tutunmanıızın işareti rabbim sen büyüksün beni bizi bizden iyi bilensin sana bugünü yaşattığın için şükür..

bide bişey rica edebilir miyimm yeniyim bu formda resim nasıl eklenir konu başlığı nasıl değiştirilir yardımcı olursanız...
iyi geceler olsun hepinize şimdiden iyi bir hafta diliyorum herşey güzel gönüllerinize göre olsun..

Canım calemıty ınŞallah rabbım bugÜn senden yÜz gÜldÜren hayırlı haberler almayı nasıp etsın ınŞallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben resım konularında pek becerıklı deĞılım yardım edemıcem malesef...

nurtii günaydınnn hepinise günaydınnn nasıl bir trafik vardı sbh sbhh oyoyyy dedimm neysem şimdik umut tayım kan verdim bekliyorum nurti sen burda mıydınn :) pc de ismini gördüm..,hayırlı hbrlerle evden yazmak dileğimle..,
dün gece çok ağladımm ben de anlamadım bi geldi böleee neysemm hadi görüşürüz...

calemiticeyn canım şu an sonuç bekliyorsun gördüğüm kadarıyla, Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, inşallah hamilesindir, dua ediyorum canım senin için, şu yolda ne kadar emek harcıyoruz yarabbi gör bizi :)

calemity bende 3 hafta oldu histereskopi oldum umutta ozaman girmiştim belkide onu gördün heyecanla sonuçunu bekliyorum inaşllah rabbim yüz gfüldüren hayırlı sonuç almayı nasip eder hadi nerdesin yaz ne olur...rabbim inşallah dualarımızı kabul etmiştir inşallah...

Calemıty nerdesın heyecandan Ölıcem ne olur yaz artık bıze mÜjdelı haberını rabbımın ıznıyle ınŞallah...

calemitycim nş hayırlı haber alırsın allah gönlüne göre versin canım

olmadı arkadaşlar sonuç olumsuz bazı testler yapılacak 2 ay sonra yine devam ilginiz için sağolun..

Canım ınŞallah rabbım saĞlıkla ve hayırlısı ıle tez zamanda kucaĞına alacaĞın alacaĞımIZ evlat hamılelıĞı nasıp etsın ınŞallah...

Back
X