ben de malesef bebeğimi kaybettim

Morcell

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
23
2
3
İstanbul
öncelikle herkese merhaba uzun süredir takip ettiğim bu siteye yeni üye oldum.. ne sıkıntım olursa hep buraya gelip tecrübeleri ve tavsiyeleri okuyordum şimdi yazma sırası bana da geldi. 15 gün önce kaybettim ben de bebeğimi üzgünüm kırgınım yorgunum ama dik durmak zorundayım. o kadar dolu ki içim anlatamadıklarımla haykıramadıklarımla o yüzden durup durup gözlerim doluyo ama biliyorum ki burda benim durumumda olan çok insan var ve beni ancak siz anlarsınız diye buraya yazma gereği duydum. dilerim Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. ne sitemim ne isyanım var ama ne bileyim içim buruk işte.....

Başın sagolsun canim benim 2 ay oldu acim hafifledimi hayir sadece duruma alisiyorsun allah bizlere sabir versin neden nasil oldu diye sormayacagim anlatmak istersen bir dinleyen cikar elbet canini sıkma ne dusunuyorsan yaz buraya icine attikca boguluyor insan

sağol evet burda beni anlayacak çok kişi var biliyorum Allah hepimize sabır ve sağlık versin de yakın zamanda biz de kavuşalım inşallah hayırlısıyla yavrularımıza.. bi de benim sıkıntı yaşadığım bi konu daha var çalıştığım iş yerinde herkesin ilk seferde bebeği oldu bu yüzden herkes bana acıyan gözlerle bakıyo bu da beni daha kötü etkiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…