ben de mayıs annesiyim ama 2001 yılının annesi :))))

Pepuke

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
1.552
44
158
merhabalar..burada herkes taze anne galibaa,herkesi tebrik ederim yavrularınızı güle güle büyütün.acaba benimle aynı yıllarda doğum yapmış kimse var mı?ben 23 yaşında evlendikten 3 ay sonra istemeden kızıma hamile kaldım ve 2001 yılının 22 mayısında doğurdum şimdi kızım 10 yaşında kocaman oldu elhamdülillah ama kendini 11 yaşında sanıyor ergenlik belirtileri başladı sanırım:) o benim gözümün bebeği hayatımın anlamı,tatlı cadım bu dünyada en çok sevdiğim insan.kızım ve eşim istediği için geçen sene ailemize bir üye daha katmak istedik fakat bu haziranda erken doğum yaptım oğlumuz 6,5 aylıkken doğdu ve yalnızca 3 gün yaşadı.nedenlerini,çektiklerimi anlatıp içinizi karartmak değil niyetim.zaten şu an toparlandım sayılır.üzerinden neredeyse 5 ay geçti.ve ben tekrar düşünüyorum.inşallah seneye buralarda herhangi bir ayın annesi olarak buralara gelirim..dualarınızda beni de unutmazsanız çok sevinirim...sevgiler...

merhaba ben 2010 mayıs annesiyim bir oğlum var sizin kızınızıda Allah bağışlasın siz büyütmüşsünüz artık biz daha yolun başındayız :)) yaşadığınız şey için üzüldüm ama bazen elimizden birşey gelmiyor...inşallah en kısa sürede tekrar bebek sahibi olursunuz

teşekkür ederim,Allah oğlunuzun güzel günlerini göstersin size inşallah :)

teşekkür ederim,Allah oğlunuzun güzel günlerini göstersin size inşallah :)

amin hepimizin yavrularının canım..
ilk bebeğim mayısta oldu çok iyi oldu şimdi ikinci bebek düşünürsem yine mayıs ayında olmasını isterim tam bahar kuzusu oluyolar:)))

cok gecmıs olsun zor olmustur sızın ıcın ıns kısa sürede saglıklı bı evladınız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…