Ben de mi bir sorun var ?

mavikelebek92

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2011
334
236
303
İyi akşamlar hanımlar;
Bu başlığı daha önce açacaktım ama şifrem de bir hata oldu konu açmak bugüne nasip oldu.
Sözü fazla uzatmadan durumumdan bahsedeyim: Üniversite bitince iş görüşmesi için 7 yere görüşmeye gittim tecrübem olmadığı için malumunuz hiç olumlu cevap gelmedi. İki ay boyunca iş aradım çalışmayı çok istiyordum çünkü. Nasıl olduysa oldu aklıma dahi gelmeyen bir şirkete işe girdim Allah bana bir kapı açtı diyebilirim.Ben işe gireli 2 hafta oldu olacak bir şirkette muhasebe departmanında çalışıyorum iş ortamımdan memnunum çalışanlarda çok iyi şükürler olsun yalnız şöyle bir sıkıntım var;

Logo go plus kullanıyorum, geçen sene 1 aylık stajdan az çok bişiler biliyordum. İlk gün fatura çek falan girdim (orada bana bir defa gösterdiler) güzel geçti. Ama sonra ne olduysa nasıl desem...Faturaları girerken bazen hata yapıyorum. Çek girerken vade tarihini yanlış girmişim. Korkuyorum artık hata yaparım ya bir hata yaparsam kayıtlarda onun geri dönüşü olmazsa diye düşünüyorum. Ne olur bir fikir verin yardımcı olun ilk iş tecrübem olduğu için mi acaba daha çok acemiyim, beni kovarlarsa falan diye de aklımdan geçiriroum artık. Benim gibi olan varsa yardım etsin, akıl verin, şimdiden teşekkür ediyorum ve bu konuyu ilk defa burada açıyorum

İslem bitince mahsup fisini bas evraga zimbala hatani kontrol edersin

Kaydetmeden önce kontrol et.
Yazarken kontrol et. Kendi kendini sen kontrol et.
Endişelenme. Düzeltilir hata yapsanda.
Ama yapmaman daha iyi olur.
Panik olma.

Hangi işlemleri yapman gerektiğini tek tek yaz elindeki kağıda bakarak çalış bir süre emin olana kadar gerisi gelir. Ben ilk öyle başlamıştım. Ey gidi günler ey 10 yıl olmuş be...

Muhasebe fişini hemen alıyorum zaten zımabalayıp dosyalıyorum. Benim sıkıntım bu hatalarım devam eder mi? bu arada cevabınız teşekkürler :)
Niye devam etsin ben gozum kapali biriyorum kayitlari mali musavir senin yaptigin kayitlari kullanmiyorsa eger iki gunde bir al kontrol et ama kullaniyorsa arka hesap planini surekli kontrol et on hedabin entagrasyonu dogru yapilmis diye

Teşekkür ederim size, az da olsa içim rahatladı elimden geldiğince sakin olmam lazım galiba sorun panik yapmam da ve hata yapma korkusu var

"ya yine hatalı olursa..." diye başlarsan bi işe; beynine hata yapmak için emir vermiş oluyorsun. güven kendine, yavaş yavaş sakin sakin konrol et.

Anadan dogma mükemmel gelmiyoruz dunyaya sorun eyme gecer bende önceleri öyleydim bazen beynimin durdugunu hissediyordum 5 i 1 olarak gordugun bile oldu endiselenme profesyonellestikce gecer aranilan biri bile olcan daha:)

Anadan dogma mükemmel gelmiyoruz dunyaya sorun eyme gecer bende önceleri öyleydim bazen beynimin durdugunu hissediyordum 5 i 1 olarak gordugun bile oldu endiselenme profesyonellestikce gecer aranilan biri bile olcan daha:)
Aynen bazen beynimin çalışmadığını hissediyorum stresten :)zamanla oturacak inşallah

Tekrar merhaba konuyu açalı epey oldu artık daha seri çalışıyorum, çoğu şeyi atlattım :) zamanla daha da seri olacağım inşallah. Şimdi de başıma banka ekstreleri çıktı bakiye tutturamıyorum 10-15 sayfalık ekstre var önümde bu ayın sonuna kadar girilmesi lazımmış.Diğer muhasebeciye de sormaya utanıyorum artık napıcam bilmiyorum elimde 1 sayfalık ekstreyle akşam ettim ne nereden geliyor çok hakim değilim gidip söyleyeceğim artık giremiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…