Ben de zayıflamak istiyorum veee zayıflıycam

Bende her defasında büyük bir istekle başlıyorum ama sununu bir türlü getiremiyorum.:1:

bende zayıflamak istiyorum ya:59:28 haziranda kardeşimin dügünü var ve ben 80 kiloyum dügüne kadar kilo vermem lazım 2 haftadır kendimce bişeyler yapıyorum ekmegi kestim gece birşey yemiom ama kahve çok sevdigim için günde 1 türk kahvesi ve 2 fincan nescafem var bide kahveyi bıraksam daha ii olacak şekerli içiyorum çünkü diyet yapıp başarılı olan varmı bana bilgi verin lütfen şimdiden teşekkürler

:52: çok kilo aldım kızlar boyum 161 kilom 63 57 olmak istiyorum bi süredir diyet yapıyorum 65 le başladım geçen hafta 62.4 çıktım tartıda bu hafta 62.9 kızlar kafayı yiycem diyet yapıp kilo alınırmı ya offffffffff nolur yardım edin :59:

yanlış diyetlerle kilo alıp kafayı yiyen çok tanıdığım var.. bir arkadaşım diyetisyenle ve sporla birlikte istediği kiloya ulaşmıştı. bu aralar moda olan pilates te var tabii . ben de yeni başlıcam tam olarak kilo vermek için değil ama kas ağrılarıma iyi geleceği söylendi bakalım. gerçekten pilatesle dedikleri kadar iyileşme oluyormuymuş görücem sonuçları yazarım buradan da

yanlış diyetlerle kilo alıp kafayı yiyen çok tanıdığım var.. bir arkadaşım diyetisyenle ve sporla birlikte istediği kiloya ulaşmıştı. bu aralar moda olan pilates te var tabii . ben de yeni başlıcam tam olarak kilo vermek için değil ama kas ağrılarıma iyi geleceği söylendi bakalım. gerçekten pilatesle dedikleri kadar iyileşme oluyormuymuş görücem sonuçları yazarım buradan da

ben diyetisyene gidiyorum zaten yanlız geçen hafta oğlumu memeden ayırdım bilmiyorum onun etkisi olabilir mi

Selam bende diyete çarşamba günü başladım bu sefer olacak inşallah. Boy 153 kilo en son geçen pazar 62.8 di. Dün tartıldım 60.2 yi gördüm önceki günde 60.4 tü. Çok güzel gidiyor gibi günde iki yeşil çay bol su. Kilolarımın sebebi olarak gördüğüm ekmek olayını en aza indirdim günde 2 dilim mesela yemekte makarna varsa onun yerine bir dilim şeklinde devam ediyorum bakalım.

bende basladım dıyete son derece saglıksız ve ac bır sekılde basladım 31 martta ama duzenlı bır sekıle sokmaya baslayacagım. spor yapmak lazım ben yuruyus yapcagım yagmurlar gecınce baslıcam bırde evde pılates yapacagım cok etkılı oluyor. sabah ta vucut olculerımı alacagım bır hafta sonra olcerım bı degısıklık olmusmu . bu sefer cok kararlıyım verecegım kesın. boyum 1.62 kolım 63 dedı sokak tartısı:)
55 kılo hedefım. 8 kılo vermem lazım 2 ayda zaman koydum kendıme( buna su anda karar verdım)
ben her dıyete basladıgımda ıkı uc gune gozlerım sararmaya baslıyor zaten hafıf sarı kansızım sanırım o yuzden, bırde dıyet dıye ac kalınca cok sararıyor bende bırakıyorum dıyetı, ama bırakmıcam bı sefer... sut falan ıcecegım ara ogunlerde azıcık kuru uzum yerım duzelır gozlerım degıl mı?

bende basladım dıyete son derece saglıksız ve ac bır sekılde basladım 31 martta ama duzenlı bır sekıle sokmaya baslayacagım. spor yapmak lazım ben yuruyus yapcagım yagmurlar gecınce baslıcam bırde evde pılates yapacagım cok etkılı oluyor. sabah ta vucut olculerımı alacagım bır hafta sonra olcerım bı degısıklık olmusmu . bu sefer cok kararlıyım verecegım kesın. boyum 1.62 kolım 63 dedı sokak tartısı:)
55 kılo hedefım. 8 kılo vermem lazım 2 ayda zaman koydum kendıme( buna su anda karar verdım)
ben her dıyete basladıgımda ıkı uc gune gozlerım sararmaya baslıyor zaten hafıf sarı kansızım sanırım o yuzden, bırde dıyet dıye ac kalınca cok sararıyor bende bırakıyorum dıyetı, ama bırakmıcam bı sefer... sut falan ıcecegım ara ogunlerde azıcık kuru uzum yerım duzelır gozlerım degıl mı?
cnm bence cok ac kalma ama yag seker tuz ve hamur ıslerını yeme ve 6 dan sonra bısey yeme spor yap bence cok guzel verırsın cok takma kafana ama duzellı yap kı faydası olsun cnm :))

cnm bence cok ac kalma ama yag seker tuz ve hamur ıslerını yeme ve 6 dan sonra bısey yeme spor yap bence cok guzel verırsın cok takma kafana ama duzellı yap kı faydası olsun cnm :))

ben normaldede yemegı az yerım ama ekmek ve abur cubur cok yerım. meyve yemem. sımdı abur cuburu hıc yemıyorum bugun 5ncı gun ve yemedım cıkolata falan. ekmekte yarım dılım tam bugday yıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/433249-insallah-sefer-basaracagim-2.html#post18517575
buraya yazdım bugun yedıklerımı ve hergun yazacagım ne yedıysem. ara ogunlerıme yarım avuc cevız kuru kayısı gıbı seylerıde ekleyecegım. gozlerımın sararmaması lazım yanı kansız kalmamam ve karacıgerımın calısması lazım. bol bol su ıcıyorum sımdıde meyve yıyecegım cok az

Back
X