Ben diyim saygısızlık siz diyin onursuzluk

• Konu Sahibi Konu Sahibi irom61
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

irom61

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2023
23
25
8
35
Öncelikle merhabalar,

İnsanın eşiyle bi sıkıntısı olunca anne babası ya da kardeşleri yani en yakınıyla paylaşır dertleşir ama saf ben eşim hakkında kötü düşünmesinler diye boşa koydum dolmadı doluya koydum almadı ve buraya geldim.

Canımı sıkan bir olay yaşandı bütün objektifliğiyle size anlatacağım...

Yaklaşık 1 ay önce eşim sağ olsun 20bin ödeyerek bana özel hoca tuttu ve özel ders aldıktan sonra kendi aracımızla trafiğe çıkıyorum. Çocukları kursa getir götür ihtiyaçlar vs. Tabi her çıkarken eşim beni uyardı "aman ha kaza yapma dikkatli ol vurma arabayı" gibi. Dün kardeşlerimle dışarda buluştuk çocuklarımı alıp gittim. Avcılardan floryaya. Olacağı var mış sokakta ters yönden gelen motosikletler solumdan geçerken aracıma değmesinler diye az sağa yanaşınca olan oldu park halindeki aracın dikiz aynasını kırdım. Bizim araca bişey olmadı. İlk defa başıma böyle bişey geldiği için eşimin numarasını bıraktım ve kendisine bildirdim tabi çok kızdı... neyse eve döndüm araç sahibiyle eşim aralarında halletmişler bi ayna ve taktırması 10bin tuttu dedi yüzü nasıl asık. Ben de üzüldüm gerçekten hiç yoktan yere masraf çıkardığım için. Okullar da başlıyor giderlerimiz olacak zaten diye özür diledim eşimden. Neyse

Derken ertesi gün eşimin telefonuna bir bakayım dedim adamla ne konuşmuş (size eşinin telefonunu kurcalamak ayıp gelebilir ama inanın arada tavsiye ediyorum) bir de ne göreyim karşı tarafa 10bin ödedim diyen eşim 1800 dekont atmış 2bin bile değil. Yani bana yalan söyledi. Bu biiiiiiir.

Gelelim ikinciye, ben kaza yaptığımı söyleyince eşim de eniştesini (yaşça bizden küçük bana abla diyor ailede çook saygılı biri) yani kız kardeşinin eşini aramış onun tanıdık tamircileri var diye o ayarlamış ucuza hallolmasını sağlamış sağ olsun amaaaa benim için eşime şu cümleyi yazmış " Ders aldığı hocadan parayı geri iste 😀😀" eşimde "hahahah" diye cevap vermiş. Ben sanki malım boşuna ders aldım o kadar yani...

Düşünebiliyor musunuz? Ben mi abartıyorum Allah aşkına?

O kadar kırıldım o kadar kırıldım ki bana yalan söylemesine ayrı, karısıyla dalga geçen birine gülmesine ayrı. Ben eşim üzülünce canı sıkılınca rahat edemeyen biriyim dertleşmek isterim onunla ama o benim üzülmemden zevk aldı ve ben bu mesajları görmeseydim ( ki iyi ki gördüm) hala beni böyle cezalandırıyor olacaktı. Soruyorum size haksız mıyım?

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun. Eşinizin ödediği tutarı doğru aktarmamasi yanlış. Ayrıca İstanbul gibi bir şehirde ne kadar dikkat ederseniz edin her daim bir kazaya karışma ihtimaliniz var. Enişte bence alay etmemiş. Gereksizde olsa genelde yapılabilen esprilerden birini yapmış. Bence takılmayın.
Eşiniz de kaza olayını uzatıp gündemde tutarsa, "valla ben bu İstanbul trafiğine iyi alıştım. Başkası olsa ters yönden önüne fırlayan motorlardan birini altına alırdı" diye kendinizi övün. Hiç taviz vermeyin. Canınızı sıkmanıza değmez.

Öncelikle merhabalar,

İnsanın eşiyle bi sıkıntısı olunca anne babası ya da kardeşleri yani en yakınıyla paylaşır dertleşir ama saf ben eşim hakkında kötü düşünmesinler diye boşa koydum dolmadı doluya koydum almadı ve buraya geldim.

Yaklaşık 1 ay önce eşim sağ olsun 20bin ödeyerek bana özel hoca tuttu ve özel ders aldıktan sonra kendi aracımızla trafiğe çıkıyorum. Çocukları kursa getir götür ihtiyaçlar vs. Tabi her çıkarken eşim beni uyardı "aman ha kaza yapma dikkatli ol vurma arabayı" gibi. Dün kardeşlerimle dışarda buluştuk çocuklarımı alıp gittim. Avcılardan floryaya. Olacağı var mış ters yönden gelen motosikletler solumdan geçerken aracıma değmesinler diye az sağa yanaşınca olan oldu park halindeki aracın dikiz aynasını kırdım. İlk defa başıma böyle bişey geldiği için eşimin numarasını bıraktım ve kendisine bildirdim tabi çok kızdı... neyse eve döndüm araç sahibiyle eşim aralarında halletmişler bi ayna ve taktırması 10bin tuttu dedi yüzü nasıl asık. Ben de üzüldüm gerçekten hiç yoktan yere masraf çıkardığım için. Okullar da başlıyor giderlerimiz olacak zaten diye özür diledim eşimden. Neyse

Derken ertesi gün eşimin telefonuna bir bakayım dedim adamla ne konuşmuş (size eşinin telefonunu kurcalamak ayıp gelebilir ama inanın arada tavsiye ediyorum) bir de ne göreyim karşı tarafa 10bin ödedim diyen eşim 1800 dekont atmış 2bin bile değil. Yani bana yalan söyledi. Bu biiiiiiir.

Gelelim ikinciye, ben kaza yaptığımı söyleyince eşim de eniştesini (yaşça bizden küçük bana abla diyor) yani kız kardeşinin eşini aramış onun tanıdık tamircileri var diye o ayarlamış yani ucuza hallolmasını sağ olsun amaaaa benim için eşime şu cümleyi yazmış " Ders aldığı hocadan parayı geri iste 😀😀" eşimde "hahahah" diye cevap vermiş.

O kadar kırıldım o kadar kırıldım ki bana yalan söylemesine ayrı, karısıyla dalga geçen birine gülmesine ayrı. Ben eşim üzülünce canı sıkılınca rahat edemeyen biriyim dertleşmek isterim onunla ama o benim üzülmemden zevk aldı ve ben bu mesajları görmeseydim ( ki iyi ki gördüm) hala beni böyle cezalandırıyor olacaktı. Soruyorum size haksız mıyım?
Çok geçmiş olsun kaza bu olacağı varmış. Ben sıfır aracımı park ederken öndeki dubaya vurdum, duba da beton olunca far kısmı derinnnnce çizildi,üzüldüm ama canım sağolsun ne yapayım? 1800₺ yi 10 bin söylemesi çok affedeesin ama ahlaksızlık. İkinci durum için ben alınmazdım şuan olay taze ve kandırıldığınız için size büyük geliyor ama kendincr espiri yapmış ki inanın 1-2 ay sonra siz de kendinize güleceksiniz.

Eşinizle para mevzusunu yüzleşin, üste çıkmasına da müsade etmeyin

Korkayım daha dikkatli olayım diye
Parayla mı korkutacak? Karşından bir araç gelirken refleks olarak manevra yapılmıyor mu? Kendisi yapsa "bak nasıl kurtardım, herkes böyle soğuk kanlı olamaz "diye kırdığı aynayı çerçeveltirdi.

Eşin , herşeyi bekleyebileceğim bir insan. Karısını bunu yapan akrabasına arkadaşına topluma neler yapmaz. Ama sizin bu adamı tanımıyor olduğunuzu da sanmıyorum o apayrı bir konu.
Ben olsam çıktı alırdım dekontu, üstüne gider 8000 tlik, bir çanta bir ayakkabı böyle tek bir adet can acıtıcak bişey alırdım. 10 bini tamamladım der mesajı atardım. Görsün olmak isteyince kim daha dolandırıcı kim daha fırıldak.

Öncelikle merhabalar,

Yaklaşık 1 ay önce eşim sağ olsun 20bin ödeyerek bana özel hoca tuttu ve özel ders aldıktan sonra kendi aracımızla trafiğe çıkıyorum. Çocukları kursa getir götür ihtiyaçlar vs. Tabi her çıkarken eşim beni uyardı "aman ha kaza yapma dikkatli ol vurma arabayı" gibi. Dün kardeşlerimle dışarda buluştuk çocuklarımı alıp gittim. Avcılardan floryaya. Olacağı var mış sokakta ters yönden gelen motosikletler solumdan geçerken aracıma değmesinler diye az sağa yanaşınca olan oldu park halindeki aracın dikiz aynasını kırdım. Bizim araca bişey olmadı. İlk defa başıma böyle bişey geldiği için eşimin numarasını bıraktım ve kendisine bildirdim tabi çok kızdı... neyse eve döndüm araç sahibiyle eşim aralarında halletmişler bi ayna ve taktırması 10bin tuttu dedi yüzü nasıl asık. Ben de üzüldüm gerçekten hiç yoktan yere masraf çıkardığım için. Okullar da başlıyor giderlerimiz olacak zaten diye özür diledim eşimden. Neyse

Gelelim ikinciye, ben kaza yaptığımı söyleyince eşim de eniştesini (yaşça bizden küçük bana abla diyor ailede çook saygılı biri) yani kız kardeşinin eşini aramış onun tanıdık tamircileri var diye o ayarlamış ucuza hallolmasını sağlamış sağ olsun amaaaa benim için eşime şu cümleyi yazmış " Ders aldığı hocadan parayı geri iste 😀😀" eşimde "hahahah" diye cevap vermiş. Ben sanki malım boşuna ders aldım o kadar yani...

Bir dahakine bişey olmasın diye mi yüksek fiyat söyledi acaba. Ne olursa olsun yalan söylememeliydi güzelce uyarabilirdi.

Öncelikle merhabalar,

ayna sadece 1800 mi tuttu az geldi bana. Filiz ayna alanı komple gitmedi o zaman aynası kırıldı ya da çatladı?

Bu ne koca korkusu yahu arabayla ciddi olmayan bi kaza yaptın diye bide ayaklarına kapanık o şekilde özür dileseydin yok önceden kaza yapma diye uyarmışta bilmem ne? Şaka mı yapıyorsunuz o arabayı bi yerine sokarım onun 10 bine hiç girmicem çünkü ben onu oğrendikten sonra aracı hurdaya çıkarırdım 🤗🤗

Evden çıkan birine her seferinde ayy sakın kaza yapma demek ne kadar mantıklı? Sanki isteyerek yapılan bir şey.
Erkekler hiç mi kaza yapmıyor, hiç mi arabayı sürtmüyor? Cana geleceğine mala gelsin diyeceği yerde saçma sapan yalanlar söylüyor. 10 binle mi korkutacakmış? Gidip kendinize 10 binlik alışveriş yapın

Eşin yalan söylemesi ve yapılan espri konusunda her şey söylenmiş zaten, o kısma girmeyeceğim.

Ama sürücü olmanın, iyi bir sürücü olmanın bir parçası da bir sorun çıktığında halledebilmektir. Lastik patlarsa, bir sorun çıkarsa nereyi arayacağını, nereye götüreceğini, kaza yapınca nasıl tutanak tutulacağını, hangi durumda polis çağırılacağını her insan bilmeli. Eşi aramaya, eş numarası vermeye gerek kalmamalı bence.

Eklentiler

• 1000089368.webp
    1000089368.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 117
  • 1000089369.webp
    1000089369.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 115
Back
X