Öncelikle merhabalar,
İnsanın eşiyle bi sıkıntısı olunca anne babası ya da kardeşleri yani en yakınıyla paylaşır dertleşir ama saf ben eşim hakkında kötü düşünmesinler diye boşa koydum dolmadı doluya koydum almadı ve buraya geldim.
Canımı sıkan bir olay yaşandı bütün objektifliğiyle size anlatacağım...
Yaklaşık 1 ay önce eşim sağ olsun 20bin ödeyerek bana özel hoca tuttu ve özel ders aldıktan sonra kendi aracımızla trafiğe çıkıyorum. Çocukları kursa getir götür ihtiyaçlar vs. Tabi her çıkarken eşim beni uyardı "aman ha kaza yapma dikkatli ol vurma arabayı" gibi. Dün kardeşlerimle dışarda buluştuk çocuklarımı alıp gittim. Avcılardan floryaya. Olacağı var mış sokakta ters yönden gelen motosikletler solumdan geçerken aracıma değmesinler diye az sağa yanaşınca olan oldu park halindeki aracın dikiz aynasını kırdım. Bizim araca bişey olmadı. İlk defa başıma böyle bişey geldiği için eşimin numarasını bıraktım ve kendisine bildirdim tabi çok kızdı... neyse eve döndüm araç sahibiyle eşim aralarında halletmişler bi ayna ve taktırması 10bin tuttu dedi yüzü nasıl asık. Ben de üzüldüm gerçekten hiç yoktan yere masraf çıkardığım için. Okullar da başlıyor giderlerimiz olacak zaten diye özür diledim eşimden. Neyse
Derken ertesi gün eşimin telefonuna bir bakayım dedim adamla ne konuşmuş (size eşinin telefonunu kurcalamak ayıp gelebilir ama inanın arada tavsiye ediyorum) bir de ne göreyim karşı tarafa 10bin ödedim diyen eşim 1800 dekont atmış 2bin bile değil. Yani bana yalan söyledi. Bu biiiiiiir.
Gelelim ikinciye, ben kaza yaptığımı söyleyince eşim de eniştesini (yaşça bizden küçük bana abla diyor ailede çook saygılı biri) yani kız kardeşinin eşini aramış onun tanıdık tamircileri var diye o ayarlamış ucuza hallolmasını sağlamış sağ olsun amaaaa benim için eşime şu cümleyi yazmış " Ders aldığı hocadan parayı geri iste

" eşimde "hahahah" diye cevap vermiş. Ben sanki malım boşuna ders aldım o kadar yani...
Düşünebiliyor musunuz? Ben mi abartıyorum Allah aşkına?
O kadar kırıldım o kadar kırıldım ki bana yalan söylemesine ayrı, karısıyla dalga geçen birine gülmesine ayrı. Ben eşim üzülünce canı sıkılınca rahat edemeyen biriyim dertleşmek isterim onunla ama o benim üzülmemden zevk aldı ve ben bu mesajları görmeseydim ( ki iyi ki gördüm) hala beni böyle cezalandırıyor olacaktı. Soruyorum size haksız mıyım?