ben doğruyu yaptığıma inanıyorum,peki sizce?

Gozunle görüp kulaginla duymadigin olay hakkinda "boyle boyle oldu" demek yalanci sahitliktir.. Istedigin kadar samimi ol komsunla, istedigi kadar dogru soylediginden emin ol, sen orda yoktun.. Icin rahat olsun..
içim rahat gerçekten.dediğim gibi emin olduğum bir doğruyu bile bazen sorgulatıyorlar insana yanlışa mı düştüm sanıyorum.tşkler yorumunuz için

ay valla üstten silkeleme meselesi bana ust komsumu hatırlattı onlara her şey mustahak diyesim geldi yalan yok :KK48: bıktık senelerdir valla illallah ettik cam kapı açamıyoruz. neyse.. bu konuda dertliyim :KK48:

yapmamışsınız iyi ki. gelip yalancı şahitlik isteyen çok büyük ayıp etmiş. insanın yüzü kızarır ya böyle birşey istemeye ben isteyemezdim dogrusu.

Gozunle gormedigin duymadigin bir seye sahitlik yapmaman cok normal bu konuda yardimci falan olamazsin. Komsular sacmalamis. Yalniz ben kendi copunu komsusunun kapisina birakan birinin hic bir dedigine inanmam.

ay valla üstten silkeleme meselesi bana ust komsumu hatırlattı onlara her şey mustahak diyesim geldi yalan yok :KK48: bıktık senelerdir valla illallah ettik cam kapı açamıyoruz. neyse.. bu konuda dertliyim :KK48:

yapmamışsınız iyi ki. gelip yalancı şahitlik isteyen çok büyük ayıp etmiş. insanın yüzü kızarır ya böyle birşey istemeye ben isteyemezdim dogrusu.
bende istiyemem böyle bişey.

Gozunle gormedigin duymadigin bir seye sahitlik yapmaman cok normal bu konuda yardimci falan olamazsin. Komsular sacmalamis. Yalniz ben kendi copunu komsusunun kapisina birakan birinin hic bir dedigine inanmam.
olanlar doğruda olabilir tabi ben zaten yalan olduğunuda sanmıyorum sadece bana karışmak düşmezdi.

öncelikle herkese merhabalar ramazan dolasıyla pek bakamadım buralara ikilem arasında kaldığım içinde konumla ilgili sizlere danışmak istedim şimdiden de herkese tüm kadınlar klübünün bayramı mübarek olsun.konuma gelince iki komşum arasında kaldım.şöyleki apartmanda komşularımdan memnunum bir kötülüklerini de görmüş değilim sadece üst katlarda oturan bir komşum camdan bişeyler silkeler doğal olarak evimizin içine kadar giderdi ki silkeleme yeri olduğu halde o camdan silkelerdi ve çöplerimiz alındığı halde çöpününü karşı komşusunun kapısına koyardı kısacası kurallara uyan biri değildi ama onun haricin de de bir yanlışını görmedim zaten slm slm o kadar muhabbetim vardı.geçenlerde otururken başka bir komşum geldi kan ter içinde sinirlenmiş bir şekilde( bu komşumla samimiyim) bana o balkondan çöp atan kişiyle kendisinin ve onun çocuklarının kavga ettiğini daha sonra o kadının kendisine saldırarak küfür edip tehtitler yağdırdığını anlattı ve ben şikayetçi olucam bana şahitlik yapar mısın dedi eğer şahit olursan bir gece karkolda geçireceklerini söyledi.ben açıkcası olayı görmedim duymadım diceksiniz belki samimisiniz inanmadınız mı hayır inandım fakat karşı tarafında anlattıklarmın haricinde bişaeyini de görmedim ve ben 1 yıldır bu apartmandayım onlar 4 yıldır beraberler samimetimde komşumla 1 yıldır.ben her kim olursa olsun görmediğim br konu hakkında şahitkil yapmak istemem açıkcası.başka iki komşu bulup onları şahit göstermiş ki o komşularda olayı görmemiş duymamış orası beni ilgendirmez.fakat bu konuda kimi kişi doğruyaptığomı ama çoğu kişi yardım edebilrdin dediler.nitekim de şikayetçi olduğu kadın 2 gün önce bu olaydan çok rahatsız olduğunu asla tehtit etmediğini çok üzüldüğnü boşuna karakolda bi gece geçirdiğini ve başka bir yere taşınacağını komşuların yanında dile getirdi.olay bu şekilde peki sizce şahitlik mi yapmalıydım?
Asla...yalan yere şahitlik yapılmaz.doğrusunu yapmışsınız

Tabii ki şahitlik yapmamalısın.. görmediğin bi şey için her ne kadar olaydan emin olsan da "acaba" demez misin.. vicdanın rahat eder mi?
Kaldı ki yalancı şahitlik ceza kanunlarına göre suç.. ispatlarlarsa senin o an o olayı görmediğini, yalancı şahitlilten ceza alabilirsin

Ben şahit olmadığım şeye asla yalancı şahitlik yapmazdım, bu dünyanın öbür tarafı da var...

Tabii ki şahitlik yapmamalısın.. görmediğin bi şey için her ne kadar olaydan emin olsan da "acaba" demez misin.. vicdanın rahat eder mi?
Kaldı ki yalancı şahitlik ceza kanunlarıma göre suç.. ispatlarlarsa senin o an o olayı görmediğini, yalancı şahitlilten ceza alabilirsin
yok yapmadım zaten

Back
X