• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben etrafımdaki insanları anlamakta zorlanıyorum fikirlerinize ihtiyacım var...

kaderinisev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
122
3
38
Çanakkale
daha önce işyerimdeki zam sıkıntımı paylaşmıştım , aldıgım zam bana yetersiz gelmişti sizlerin yorumlarıyla konuya olan bakış açım değişti.. şimdiki sıkıntım ise şöyle ; iş yerimde aynı ofiste çalıştıgım bayan arkadaşımla aram çok iyi aynı yaşlardayız beni korur kollar sağolsun... benim firma içinde pazarlama departmanında çalışan buraga karşı özel ilgim oluşmaya başladı .. sanırım ondan hoşlanıyorum hattta biraz daha fazlası .. aynı yaşlardayız onunla espirili birazda çocuksu ama karakterli biri.. saygısı etrafındaki insanlara karşı yaklaşımını çok begeniyorum.. bir süre onunda bana ilgisi oldugunu düşünüyordum ama şimdi bu konuda net değilim bilemiyorum belki yoktur bana öyle geliyor olabilir bilemiyorum .. bizim firma içinde onunla sürtüşmelerimiz çok oluyor herkes duruyo benle ugraşıyor etrafımızdaki diğer arkadaşlarda aramızda ki tatlı sürtüşmenin farkında.. ofis ortamımdaki ii anlaştıgım bayan arkadaşa pazarlamadaki arkadaştan hoşlandıgımı söyledim.. hiç tepki vermedi sanki hiç öyle bişey dememişim ki olagan baktı duruma , siz olmazsınız burak sana göre daha çocuksu anlaşamazsınız gibi laflar etti sonrada hiç takmadı anlayamadım .. halbuki biz herşeyi paylaşırız bu konuya niye böyle yaklaştı anlamıyorum.. sizin bi fikriniz var mı

Yorumunu yapmis.
Baska ne yapmasi gerekiyordu ki?

Siz heralde gidip soylemesini ,
aranizi yapmasini umdunuz...

Son düzenleme:
hayır böyle düşünmek istemiyorum , ama bu konuya neden böyle hiç konuşulmamış gibi davranıyor ona anlam veremedim .. garip değilmi arkadaşıma birinden hoşlandıgımı söylüyorum o ise hiç oralı olmuyor sanki bu durumu hiç bilmiyormuş gibi davranıyor ..

hayır böyle düşünmek istemiyorum , ama bu konuya neden böyle hiç konuşulmamış gibi davranıyor ona anlam veremedim .. garip değilmi arkadaşıma birinden hoşlandıgımı söylüyorum o ise hiç oralı olmuyor sanki bu durumu hiç bilmiyormuş gibi davranıyor ..

Bu tarz konularda ben de çok yorum yapmam aslında.Hani aaa çok yakışıyorsunuz falan dersem senin ilgin artabilir.Olmaz ya bence hiç yakışmıyorsunuz dersem de seni kırabilirim.
Belki de bu durumdan pek hazzetmediği için yorum yapmıyordur.Ki öyle demiş sanırım ?
Bence siz de açmayın o konuyu

arkadaşınızda o çocuktan hoşlanmış olabilr.aniden siz söyleyince şaşırmıştır heyecandan sinirden dilini yutmuş olabilir.ben öyle sezdim canım.:17:

belki anlaşamayacağınızı düşündüğü için önemsememiştir konuyu ama eğer kendisi de hoşlanıyorsa belli olur zaten bir süre sonra

bencede konunun üzerine gitmemek en güzeli, peki kızlar ben bu konuyu onunla paylaştıgımdan beri her fırsatta herkesin içinde burak evin haylaz cocugu gibi, muzur küçüğümüz diyip duruyor .. gecen yine bütün ekip ofisteyiz aynı konuyu açtı buraga yine bu şekilde sözler sarf etti buraksa çok sessiz belki başkası olsa tepki verir bu küçük muamelesine ama o gülüp geçiyor .. arkadaşım her seferinde bu sözleri tekrarlamasındaki amac ne yani bunu bi mesaj olarak mı almalıyım anlamıyorum kii...

kızlar eyvah ki ne eyvah .. keşke arkadaşıma söylemeseydim .. burakla her konuşmamızda veya bana sataşmasında arkadaşımın yüzü düşüyor .. sanırım sinir oluyor bu duruma .. sanırım yanlı yaptım söylemekle

Back
X