- Konu Sahibi kaderinisev
daha önce işyerimdeki zam sıkıntımı paylaşmıştım , aldıgım zam bana yetersiz gelmişti sizlerin yorumlarıyla konuya olan bakış açım değişti.. şimdiki sıkıntım ise şöyle ; iş yerimde aynı ofiste çalıştıgım bayan arkadaşımla aram çok iyi aynı yaşlardayız beni korur kollar sağolsun... benim firma içinde pazarlama departmanında çalışan buraga karşı özel ilgim oluşmaya başladı .. sanırım ondan hoşlanıyorum hattta biraz daha fazlası .. aynı yaşlardayız onunla espirili birazda çocuksu ama karakterli biri.. saygısı etrafındaki insanlara karşı yaklaşımını çok begeniyorum.. bir süre onunda bana ilgisi oldugunu düşünüyordum ama şimdi bu konuda net değilim bilemiyorum belki yoktur bana öyle geliyor olabilir bilemiyorum .. bizim firma içinde onunla sürtüşmelerimiz çok oluyor herkes duruyo benle ugraşıyor etrafımızdaki diğer arkadaşlarda aramızda ki tatlı sürtüşmenin farkında.. ofis ortamımdaki ii anlaştıgım bayan arkadaşa pazarlamadaki arkadaştan hoşlandıgımı söyledim.. hiç tepki vermedi sanki hiç öyle bişey dememişim ki olagan baktı duruma , siz olmazsınız burak sana göre daha çocuksu anlaşamazsınız gibi laflar etti sonrada hiç takmadı anlayamadım .. halbuki biz herşeyi paylaşırız bu konuya niye böyle yaklaştı anlamıyorum.. sizin bi fikriniz var mı